Szarik Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Naprawdę świetne zdjęcia! I widać, że świetny aparacik i fotograf, takie ujęcia dokładnie uchwycić... Latające boksery! :) Pozdrawiamy! Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 witajcie ,dziś wybraliśmy się z Rodzinką na spotkanie Spajderkowego brata Rona .Okazuje się że pieski są do siebie bardzo podobne ale to oceńcie sami miłego oglądania gonitwa kurcze czasem ciężko och odróżnić chyba Spajder Ron z panem przyglądający się Spajder Ron waruje Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Spajder obserwuje brata na wybiegu jest zawsze dużo kolegów kijaszek jak zwykle spragniony Ron Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 no jeszcze piję gorąco jest razem ze Spajderempili z jednej miski pora na Spajdera leżą obok siebie jakże spokojni Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 każdy wraca ze swoją piłeczką trochę niewyraźne:( razem..... do chłopaków dołączyła piękna 9 miesięczna sunia Schila zmęczony Spajder Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 zmęczony upałem Ron Spajderek szuka piłeczki wspólna zabawa Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 i tu się zaczyna jazda bo nie wiem który to czemu leżysz? to je też odpocznę czyż nie wyglądają pieknie? zabawa z suczką Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 cała trójka rozbrykana Schila z dziećmi-Ron Spajder Ron Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Ron w całej okazałości a tu już zmęczony Spajduś-z każdej strony a to już braciszek Quote
elapieczus1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 tego kijka nikomu nie oddam-Spajder no i sprawdzam czy wszystko jest ok Quote
sylwiaskalska Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Extra widze że Ron ma dłuższą sierść i troszkę jest większy no chyba że to złudzenie przez sierść. Szkoda że nie przyjechałam wczesniej na wybieg :) Pozdrawiam Quote
elapieczus1 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 wstępnie umówieni jestesmy na sobotę więc zapraszam Masz rację jest ciut szerszy w,,barach,, ,wzrostem są równi sierść ma delikatną jak Ida,i też dłuższą od Spajdera Quote
elapieczus1 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 dziś jeszcze bez Spajdera byłam na seminarium aggility ,które odbywało się w Szczecine w Psim Ranczu było bardzo fajnie ,pierwszy raz uczestniczyłam w takim przedsięwzięciu i powiem wam że atmosfera iście rodzinna sałatki,ciasto,kawa herbata pieski skakały ale nie wszystkie bo niektóre suczki miały cieczkę i psy rozpraszał zapach,były dziewczyny z Poznania i z Goleniowa reszta ze Szczecina do zobaczyska jutro hałaśliwe jamniki Quote
elapieczus1 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 moje zdjęcia byle jakie bo aparat przedpotopowy:-( Quote
elapieczus1 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Łukasz HOP Łuki tunel były też koniki Quote
elapieczus1 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 a to jeszcze ostatna uczestniczka którą mam na fotce:smile: pozdrawiam wszystkich ,miło było poznać tak fajnych ludzi pozytywnie zakręconych Quote
Szarik Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ale mieliście świetnie, zazdroszczę, naprawdę! Wyśmienite miejsce na spotkania psio-ludzkie, mogliby gdzieś u Nas coś takiego skombinować... Pozdrawiamy! Quote
elapieczus1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 wprawdzie to nie moje psy ale ściska za serducho,zobaczcie(psy mojej koleżanki z dogo Ewelinybuck) http://pl.youtube.com/watch?v=5KKFHnZCB6o Quote
elapieczus1 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 dziś miałam wybrać się na spacer ze Spajderem no i nie wyszło ,Łukasz nadal gorączkuje a w Szczecinie zimno jak w połowie września,na dodatek nie można przejś przez podwórko bo głupia narkomanka i pijaczka wyskoczyła z okna na 1 piętrze durna baba ludziom problemów narobiła przez 2 godziny podwórko okupowała policja i pogotowie a swoją drogą nie ma kogo żałować,10 lat temu razem ze swoim facetem zabiła naszą sąsiadkę i jej konkubenta bo myśleli że będą mieli gdzie mieszkaćwywinęła się bo on wzioł winę na siebie jej udowodnili kradzieżpotem urodziła 2 dzieci najpierw jedno zabrał ojciec ,drugie maleństwo upijała winem dzięki naszym interwencjom 4 mies dziecko zabrano do domu dziecka,maltretowała matkę która zmarła na raka w zeszłym roku mieszka z ojcem ,któremu na stare lata przyjdzie opiekować się schorowaną córką bo najprawdopodobniej ma coś z kręgosłupem ale była przytomna jak ją zabierali jedni mówią Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy ale czy ja wiem?????dziewczyna na bank nie ma 30 lat obiecuję że jak jutro nie będzie padać to na bank będą foty Quote
Szarik Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wiesz, tak czy inaczej śmierć każdego człowieka jest tragedią, takiego czy innego, szczególnie w takich okolicznościach. W takim razie zdjęcia mogą poczekać :) Quote
elapieczus1 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 dziewczyna żyje tyle że do końca życia będzie utrapieniem najbliższych czyli schorowanego ojca:( Quote
Recommended Posts