Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie ,dziś wybraliśmy się z Rodzinką na spotkanie Spajderkowego brata Rona .Okazuje się że pieski są do siebie bardzo podobne ale to oceńcie sami miłego oglądania
gonitwa

kurcze czasem ciężko och odróżnić
chyba Spajder

Ron z panem

przyglądający się Spajder

Ron waruje

Posted

dziś jeszcze bez Spajdera byłam na seminarium aggility ,które odbywało się w Szczecine w Psim Ranczu
było bardzo fajnie ,pierwszy raz uczestniczyłam w takim przedsięwzięciu i powiem wam że atmosfera iście rodzinna sałatki,ciasto,kawa herbata pieski skakały ale nie wszystkie bo niektóre suczki miały cieczkę i psy rozpraszał zapach,były dziewczyny z Poznania i z Goleniowa reszta ze Szczecina do zobaczyska jutro

hałaśliwe jamniki

Posted

Ale mieliście świetnie, zazdroszczę, naprawdę! Wyśmienite miejsce na spotkania psio-ludzkie, mogliby gdzieś u Nas coś takiego skombinować...

Pozdrawiamy!

Posted

dziś miałam wybrać się na spacer ze Spajderem
no i nie wyszło ,Łukasz nadal gorączkuje a w Szczecinie zimno jak w połowie września,na dodatek nie można przejś przez podwórko bo głupia narkomanka i pijaczka wyskoczyła z okna na 1 piętrze durna baba ludziom problemów narobiła przez 2 godziny podwórko okupowała policja i pogotowie
a swoją drogą nie ma kogo żałować,10 lat temu razem ze swoim facetem zabiła naszą sąsiadkę i jej konkubenta bo myśleli że będą mieli gdzie mieszkaćwywinęła się bo on wzioł winę na siebie jej udowodnili kradzieżpotem urodziła 2 dzieci najpierw jedno zabrał ojciec ,drugie maleństwo upijała winem dzięki naszym interwencjom 4 mies dziecko zabrano do domu dziecka,maltretowała matkę która zmarła na raka w zeszłym roku mieszka z ojcem ,któremu na stare lata przyjdzie opiekować się schorowaną córką bo najprawdopodobniej ma coś z kręgosłupem ale była przytomna jak ją zabierali jedni mówią Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy ale czy ja wiem?????dziewczyna na bank nie ma 30 lat

obiecuję że jak jutro nie będzie padać to na bank będą foty

Posted

Wiesz, tak czy inaczej śmierć każdego człowieka jest tragedią, takiego czy innego, szczególnie w takich okolicznościach. W takim razie zdjęcia mogą poczekać :)