elapieczus1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 chyba coś spadło Hagi na Rododendronie portrecik Quote
elapieczus1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 w drodze do Karpacza takie mieliśmy widoki u stóp tej góry jest dom wójka:) u którego mieszkaliśmy Quote
elapieczus1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 to co Spajder robić lubi najbardziej:) taplać się w błocie:) to zdjęcie robi 5 letni Łukasz:) po spacerze:) Edytowane przez elapieczus1 - Dzisiaj o godzinie 20:28 Quote
elapieczus1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 pomęczę Was jeszcze Karpaczem prawie jak na wystawie waruj-zostań siad-zostań Quote
elapieczus1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Łukasza w ogóle nie odstępuję gdzie ON tam i Ja są jeszcze starsi ale ONi pilnują się sami droga do domu najpierw samochodem do Jeleniej w pociągu padłem jak kawka spałem do rana:) calusieńką drogę:) przepraszam za jakość zdjęć wszystkie robione telefonem jeden wpadł nam do wody gdy Spajder szalał w wodospadzie pozdrawiamy wszystkich odwiedzających Quote
elapieczus1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 mam jeszcze zdjęcia ze zlotu ,które dostałam od Uli:) gdzie ja jestem? sami jecie a ja co? przy stole:) czekam na aport a ona dupką się odwróciła:( rzucaj no Quote
elapieczus1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 moja główka leżę sobie pańcia drapie:) to co lubię najbardziej mokry i to chyba wszystko ,następne zdjątka nie wiem kiedy więc proszę nacieszyć oko:) buziaczki Quote
Lupi Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Witajcie moi "prawie" ziomale :). Miło się Was ogląda. Quote
Katarama Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witanko :) Nowe foteczki oblookane :) czekamy na kolejne :) Pozdrawiamy :) Quote
elapieczus1 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 no tak ciągle czasu mało ale nie myślcie że leniuchujemy chodzimy na tresurę,uprawiamy Dogtrekking a sobotę i niedzielę spędziliśmy na Seminarium ze śladów z Anią Calomfirescu zdjęcia wstawię niebawem: zgadnijcie czyja to łapa na spotkaniu klubowym:) Quote
elapieczus1 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 spajder na podwórku podczas szkolenia w sierpniu Quote
elapieczus1 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 wczoraj wróciłam z działki gdzie pochowaliśmy Zuzę ,odeszła od nas ukochana dalmatynka mojego brata Zuza miała 14 lat niech biega sobie na wiecznie zielonych łąkach ,dzisiejszy wieczór spędzę na wspominaniu chwil,które razem spędziłyśmy oraz myślami będe z bratem i was proszę bądźcie z nami Quote
elapieczus1 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 rysunek mojej koleżanki z OWCZARKA a to już domowy Spajder chyba coś upadło ale gdzie porozglądam się pozuję uśmiechnięte pycho Quote
dog193 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Śliczny:loveu: A rysunki boskie :mdleje: Quote
elapieczus1 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 W sercach wszystkich ludzi budzi się nadzieja i radość. Tą radością pragnę się z Wami podzielić, życząc wielu łask od Bożego Dzieciątka. Niech Ono będzie dla Was źródłem głębokiej wiary i gorącej miłości. Niech Jezus narodzi się w Waszych sercach, a Jego miłość niech Was przemienia i napełnia pokojem. Te życzenia kieruję dla całej Rodziny i dzielę się opłatkiem! Zyczy Ela z Rodziną _________________ Quote
Avaloth Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ten rysunek przepiękny:loveu: dziękuję za życzenia :buzi: szczęśliwego Nowego Roku ;) a co tam u was w ogóle ? Quote
Recommended Posts