elapieczus1 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 dla rzadko nas odwiedzających osób mam jeszcze parę zdjęć w wodzie siedzę cały czas a kto powiedział że nie mogę się rozglądać i znalazłem kijaszek jestem gotowy do aportu długo mam czekać? i jeszcze raz przecież przyniosłem:) może młody mi porzuca? jednak pobawię się sam coś tam jest Quote
elapieczus1 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 kijaszki,patyczki ja wszystkie te dziwadła przynosić chce..... uśmiechniętą minkę mam:) Quote
elapieczus1 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 i jeszcze na koniec zabawa z Łukaszem najmłodszym dwunożnym stworzeniem w domu a tutaj młody rzucił mi patyk no i jeszcze troszkę samotnej zabawy w wodzie czas na odpoczynek ......pana:) Quote
elapieczus1 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 a to już zbieranina ale jakże piękna:) były ślimaki,pająki żabki i wiewiórka,konik polny,motylek niestety nie zamieniały się w księcia czy królewny:( rybki czapla siwa wiewióreczka i rodzinka łabędzi:) Quote
elapieczus1 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 z siostrzenicą oprócz zdjęć Spajdera były też przyrodnicze lwie paszcze chyba Łukasz zostanie ślimatologiem(w tym roku) Quote
elapieczus1 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 a teraz jeszcze zdjęcia ze spaceru po Policach z kijaszkiem jak zwykle ciekawe dokąd prowadzi ta droga do kijaszka oczywiście:) Quote
Szarik Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Piękne zdjęcia :) Ależ Wy macie ciekawe psie życie :) Ciągle nowe spacerki! Pozdrawiamy! Quote
Celina12 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Uwielbiam te wielkie uchole Spajderka...:loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ulalala ile foteczek nowych sie pojawiło :) I jak przyjemnie było oglądać :D Piękny pies! Taki radosny. I jaką błyszczącą sierść ma :D Quote
elapieczus1 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Szarik napisał(a):Piękne zdjęcia :) Ależ Wy macie ciekawe psie życie :) Ciągle nowe spacerki! Pozdrawiamy! a z kąd jesteście?można się spotkać i spacerek ,,psiowy,,zorganizować Quote
Szarik Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 My z Bielska Białej, więc to raczej trudne do zorganizowania :) Quote
elapieczus1 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( szkoda a już myślałam że psiaki razem się pobawią Quote
elapieczus1 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 skoro są jeszcze nieliczne osoby ,które nas odwiedzają dla nich właśnie nowe (stare)zdjęcia Spajdera na początek zielona droga ale jestem szczęśliwy wszyscy razem na spacerze:) nawt Luiza siostrzenica mojej panci mnie prowadzi pływam sobie pod czujnym okiem Luizy Quote
elapieczus1 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 zabawa w przeciąganie wygrałem kto mi porzuca? nie ma chętnych? może warto poprosić? pozowanie do zdjęć to nie moja spacjalność ale dziś dam fory swojej pani:) Quote
elapieczus1 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 jeszcze trochę portretówek:) czy te oczy mogą kłamać? chyba nie moje ulubione zdjęcie koniec już tych zdjęć Quote
LAZY Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Uuuu...ale się Ela postarala! Aż mi wstyd! U nas w galerii pustka... Myślę, ze w najbliższy weekend damy radę wybrać się na jakiś spacer, bo Ida już skończyła cieczkę. Przez ten tydzien powinna się "wyśmierdzieć" do konca i będzie gotowa na spotkania damsko-męskie:) Spajderek jak zawsze bowski!:multi: Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Piękny! I jaki juz dostojny pan z niego! :lol: Quote
elapieczus1 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 ooooooooo kogo ja widzę witaj Paulinko z miłą chęcią wybierzemy się na damsko-męski spacerek już się nie mogę doczekać:)mam zepsuty telefon więc tylko przez gg lub forum możemy się umawiać:( Quote
elapieczus1 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 obiecane zdjęcia jeszcze spacer policki ale dzisiejsze zdjęcia będą jutro Spajder wodołaz:) zapatrzony w siną dal..... pływanie czas zacząć jak ja lubię pływać za patykami ach jak przyjemnie kołysać się wśród fal gdzy szumi szumi woda a patyki pływają w niej jak ja lubię wodę Quote
elapieczus1 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 wychodzę z wody:( otrzepany i piękny Quote
elapieczus1 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 nie wiem czy jutro dam radę wkleić zdjęcia dzisiejsze postaram się wstać razem z mężem o 5 i jak się uda wstawię a o 9 znowu wypad do lasu i nad jezioro idę naładować baterie dobranoc Quote
Celina12 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 On jest Piękny i Uroczy w każdej sytuacji-suchy i mokry...z kijaszkiem i bez... z bliska i z daleka...ZAWSZE :loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Oby były te zdjecia jak najszybciej to z rana sobie obejrze bo z moja pasqdą muszę wstac o 6 :) Quote
elapieczus1 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 udało się wstałam rano więc są zdjęcia takiego kijaszka ciśgnę z miasta do lasu troszkę ciężki ale jak zawsze jestem uparty dam radę hop do wody woda woda woda nurkować też potrafię Quote
elapieczus1 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 jestem samobawiącym się psem od czasu do czasu ochlapię ludzi a teraz czas na ćwiczenia komędę ,,siad ,,mam opanowaną Quote
Recommended Posts