Czarna_Owieczka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Super zdjęcia :D Pies-cudo, kocham ON'ki Quote
Celina12 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cudny Spajderek jest..przegapiłam Twoje Urodzinki...przepraszam-życzę wszystkiego najlepszego....:loveu::loveu::loveu: Quote
elapieczus1 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 przyszedł czas na resztę zdjęć z urodzin Spajderka:) Bary z panią a tu już sam jubilat Quote
elapieczus1 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 zostaliśmy sami :(ale czekamy na kogoś:) Quote
elapieczus1 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 moja ukochana morducha jedgo cudne uchole czyżby zębiska? Quote
Szarik Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Piesek jest piękny, obejrzałam wszystkie zdjęcia od początku, bowiem mój ma 2.5 m-ca i chciałam wiedziec jak się będzie rozwijał :) Pozdrawiamy z Szariczkiem! Quote
elapieczus1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Spajderek wymiziany i wytarmoszony poszedł z córką na spacerek :) a to już następna porcja urodzinowych zdjęć Spajdera dalej sami chociaż goście nadchodzą Quote
elapieczus1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 przyszła Sylwia ,Tekila i Lalek Tekila LALEK Spajderek przyjaciele ale każdy z osobna nie możemy im razem zdjęcia zrobić i kilka ostatnich fotek urodzinki zaczęly się o 12 a do domu wróciliśmy koło 15 łuki zrzucił z siebie co miał zbędnego i poleciał oglądać spacerkowe zdobycze a Spajder sami zobaczcie....... a to już ,,zdobycze Łukasza,, Quote
elapieczus1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 a tutaj zmoknięte i chore psisko godzinę po zasłabnięciu:-( jak dobrze patrzycie ta pozycja jest ulubioną pozycją Spajdera do spania:) jak dla mnie dziwna ale chyba mu wygodnie bo tak śpi najczęściej Quote
Celina12 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Piękny-naprawdę bardzo piękny jest Spajderek....a co się stało-nie doczytałam chyba-jak to zasłabł :shake:-jak sie czuje??? Pozdrowienia dla WAS Wszystkich a dla mojego " Wnuczka " i Spajderka gorące buziaki :loveu::loveu: Quote
BooBC Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 śliczny jest Spajderek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję ze już wszystko jest ok :) :loveu::) Quote
Angel34 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Obejrzałem wszystkie foty i jestem pod wrażeniem Spajdera... kawał chłopa wyrósł.... A co z tym zasłabnięciem??? Dobrze już? Quote
elapieczus1 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 na razie prowadzimy obserwację wydaje nam się że jakby szybciej się męczył i sam dozował sobie ucieszne harce zobaczymy jak przyjdą upały i czy dalej coś jest nie tak od tamtej pory nic niepokojącego się nie dzieje ale ja patrzę już z przewrażliwieniem więc myślę że trzeba czasu na postawienie diagnozy przez weta Quote
LAZY Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 elapieczus1 napisał(a):na razie prowadzimy obserwację wydaje nam się że jakby szybciej się męczył i sam dozował sobie ucieszne harce zobaczymy jak przyjdą upały i czy dalej coś jest nie tak od tamtej pory nic niepokojącego się nie dzieje ale ja patrzę już z przewrażliwieniem więc myślę że trzeba czasu na postawienie diagnozy przez weta Cholera...Elu nie miałam ostatnio czasu na Was...przerpaszam! Co to bylo za zasłabnięcie??? Jutro zadzwonię jak nie zapomnę...bo muszę z Tobą o tym pogadać. Buźka! Quote
elapieczus1 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 ponieważ mam dziś ciężki dzień postanowiłam się rozerwać i wklejam zdjęcia Spajdera z zeszłego tygodnia śpiący królewicz:) Quote
elapieczus1 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 a teraz czas na kąpiel w wannie bo troszkę mi od psa ,,śmierdziało,, boże kiedy ona skończy mnie już męczyć czas na czesanie Quote
Kati Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ale fajne fotki z kąpieli. :) Ja nie moge sie nadziwić, jak psy tak cierpliwie i grzecznie siedzą w wannie. :) Quote
elapieczus1 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ta jego cierpliwość to tylko pozory dlatego siedzi na smyczy on po prostu niecierpi się kąpać i się wyrywa iszarpie i wyskakuje dlatego ma expresową kąpiel:) Quote
elapieczus1 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 a dziś powklejam kolejną porcję zdjęć na początek nowe nabytki naszych sąsiadów:)małe kundelki z papierami;) suczka Sara i piesek Laki cieszęsie gdyż oba pieski przeszły już swoje a teraz mają swoje domki niech im się szczęści Quote
elapieczus1 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 a to już Spajderkowe zdjęcia Na spacerku z dziećmi Quote
Recommended Posts