Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek jest piękny, obejrzałam wszystkie zdjęcia od początku, bowiem mój ma 2.5 m-ca i chciałam wiedziec jak się będzie rozwijał :) Pozdrawiamy z Szariczkiem!

Posted

przyszła Sylwia ,Tekila i Lalek

Tekila

LALEK

Spajderek

przyjaciele ale każdy z osobna nie możemy im razem zdjęcia zrobić
i kilka ostatnich fotek

urodzinki zaczęly się o 12 a do domu wróciliśmy koło 15 łuki zrzucił z siebie co miał zbędnego i poleciał oglądać spacerkowe zdobycze a Spajder sami zobaczcie.......

a to już ,,zdobycze Łukasza,,

Posted

a tutaj zmoknięte i chore psisko godzinę po zasłabnięciu:-(

jak dobrze patrzycie ta pozycja jest ulubioną pozycją Spajdera do spania:)

jak dla mnie dziwna ale chyba mu wygodnie bo tak śpi najczęściej

Posted

Piękny-naprawdę bardzo piękny jest Spajderek....a co się stało-nie doczytałam chyba-jak to zasłabł :shake:-jak sie czuje???

Pozdrowienia dla WAS Wszystkich a dla mojego " Wnuczka " i Spajderka gorące buziaki :loveu::loveu:

Posted

na razie prowadzimy obserwację wydaje nam się że jakby szybciej się męczył i sam dozował sobie ucieszne harce zobaczymy jak przyjdą upały i czy dalej coś jest nie tak od tamtej pory nic niepokojącego się nie dzieje ale ja patrzę już z przewrażliwieniem więc myślę że trzeba czasu na postawienie diagnozy przez weta

Posted

elapieczus1 napisał(a):
na razie prowadzimy obserwację wydaje nam się że jakby szybciej się męczył i sam dozował sobie ucieszne harce zobaczymy jak przyjdą upały i czy dalej coś jest nie tak od tamtej pory nic niepokojącego się nie dzieje ale ja patrzę już z przewrażliwieniem więc myślę że trzeba czasu na postawienie diagnozy przez weta

Cholera...Elu nie miałam ostatnio czasu na Was...przerpaszam! Co to bylo za zasłabnięcie??? Jutro zadzwonię jak nie zapomnę...bo muszę z Tobą o tym pogadać. Buźka!

• 2 weeks later...
Posted

a dziś powklejam kolejną porcję zdjęć na początek nowe nabytki naszych sąsiadów:)małe kundelki z papierami;)

suczka Sara
i piesek Laki

cieszęsie gdyż oba pieski przeszły już swoje a teraz mają swoje domki niech im się szczęści