Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas wbrew pozorom nie było upalnie wczoraj owszem żar tropików rano wstałam o 7:30 i zaczęłam szykować siebie i dzieci na wyjście o 9 musiałam wziąć prysznic bo tak było gorąco że mokra byłam a o 9:40 zachmurzyło się gdy dojechaliśmy do lasu i zdążyliśmy rozpalić ognisko zaczęło padać najpierw mżawka potem przelotnie teraz np leje masakrycznie

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dobra dorośli też mieli swoje

córki mojej siostry były zdziwione ze można swobodnie chodzić po lesie i palić w nim ogniska tam gdzie mieszkają robić tego nie wolno mogą tylko w wydzielonym kompleksie leśno parkowym po ścieszkach ale i tam nie wolno palić ognisk

Posted

ale wypad musiał być udany :)
i taka kąpiel w gorące dni to chyba najlepszy wyjazd dla psiaka :) i jemu nawet brzydka pogoda nie przeszkadzała w wodnym szaleństwie :)

Posted

tak mój kudłacz spał po sobotnim spacerze w domu leciał mecz gdzie Liverpool wygrał 3:1 5 chłopa go oglądało a pies nic

no i niedzielny wypad:)
takie cuda znajdowały dzieci

płonie ognisko

zapatrzony tylko na co a prawda na patyczkach są kiełbaski ciekawe kiedy coś dla mnie skapnie

dajcie trochę

• 2 weeks later...