zuziaM Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 MOJ TELEFON : 0695 555 221 - mam dostep do netu tylko od 8 do 14-tej . HIPCIO - to sliczny pies po wielu bardzo przykrych przejsciach, o czym swiadcza blizny pokrywajace jego cialo .... nawet jego piekny wielki nochal ... Zostal zabrany ze schroniska w stanie krancowego wyienczenia..... pracownik schroniska nawet sie dziwil, ze takie "COS" w ogole ktos moze chciec ! ! ! I namawial na wziecie innego ... ladnego i zdrowego psa .... Ale nam nie o to chodzilo ..... bo wlasnie HIPEK potrzebowal natychmiastowego opuszczenia tego potwornego miejsca. Przebywa teraz w hoteliku na Dolnym Slasku i ..... prosi o WSPARCIE FINANSOWE, aby w nim spokojnie juz i bezpiecznie poczekac na ... nowy dom. Jest naprawde duzym miskiem.... i jak misiek ... CUDOWNIE MRUCZY :loveu: Bezpieczny i spokojny - wykapany i ... prawie juz pachnacy;) - bardzo ufny , poddawal sie wszystkim zabiegom pielegnacyjnym Uwielbia glaskani .... dawno tego nie zaznal .....:shake: Tak ufnie patrzyl w oczy .... I troszke sie wstydzil ... dwoch dziewczyn .... Taki ma biedyn ten pysiolek - pogryziony strasznie - caly w bliznach Ale fajnie ..........:loveu: Jego prawa tylna lapka jest calkowicie sztywna - zupelnie sie nie zgina , jakby w ogole nie mial pietki ( jaka jest na tylnych lapach u psow ... ). I taki ma pazur na tylnej lapce Quote
Jowita Poznań Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Biedulek taki cały poraniony. Ale Zuzia ja wierze ze szybko w lwowku dojdzie do siebie i bedzie sliczny tak jak pozostale psiaki, zreszta juz jest sliczny tylko go odchuchac i bedzie chlopak jak ta lala :) Ps. Mam juz jeden paragon ze zwierzecego na 72 zł- chyba nie szkodzi ze karma dla kotkow? ;) Jak nazbieram wiecej to bde przesylac. A czy paragony za piaski dla kotow tez maga byc czy tylko za karme? Bo moge i takie zbierac :) Quote
Jola_K Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Proszę Państwa, oto MIŚ MIŚ jest bardzo grzeczny dziś chętnie Państwu łapę poda..... i jaki wstydliwy: a to zdaje sie jest wilczy pazur (ja to w zyciu takiego nie widzialam) :angryy: Kami tez byl pogryziony, w bliznach i dodatkowo bardzo płochliwy a nie przeszkodziło to w znalezieniu domu, w tym przypadku tez tak bedzie! Quote
zuziaM Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Jowita Poznań napisał(a): A czy paragony za piaski dla kotow tez maga byc czy tylko za karme? Bo moge i takie zbierac :) Moga byc .... psiaki mieszkaja w pokoju i maja zbita toalete, do ktorej sa wsypane trociny z piaskiem.... O, tu nasza Luna wlasnie zrobila siusiu i bardzo sie z tego cieszy.... ( watek Luny : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32872&highlight=luna+niebieskooka ) Quote
agnieszka30 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Biedactwo:-( Pisałam że kochany, to sama dobroć, widzicie teraz w jakim jest stanie:mad: Ten pazur pewnie przeszkadza i boli?? Ja też nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałam... Quote
Seaside Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cudowny ten Hipcio :( Aga - to dzięki tobie jest we Lwówku :Rose: :Rose: :Rose: Quote
agnieszka30 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no, siedzę sobie zryczana, rozwala mnie ten pies:-( :-( On naprawdę ma coś w sobie... Tak bardzo chciałabym, aby jemu się udało... Widziałyście te koła??? Quote
Agata_Emi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a gdzie można wpłacać kaskę na Misia-Hipcia? Quote
zuziaM Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Kiedy na niego patrzylam ..... myslalam .... powtorka z Ozzego .... :-( . Dziekujemy. :loveu: Pan doktor przyjedzie do psiaka i na miejscu go zbada. Nie chcemy go dodatkowo stresowac pobytem w lecznicy..... Quote
agnieszka30 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Specjalne podziekowanie dla Justyny, która nie bacząc na nic dzielnie zataszczyła sie ze mną do dzierżoniowa, kłamała i ściemniała prawie jak ja. I która zakochała się w Hipciu. Nie chce nam tutaj przyleżć, małpa jedna Quote
p.u.m.a.2409 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Patrze na te zdjecia i nie umiem nic napisać ..................Poprostu brak słów..................Co oni z nim zrobili??????????:angryy: Quote
p.u.m.a.2409 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 witam wszystkich to ja Małpa Justyna :mad: Hipcio to mój pierwszy cel .:loveu:Nieda sie go nie kochac:loveu: :help1::help1::help1::help1::help1::modla::modla::modla::modla: Sama bym go cetnie zabrała ............... Quote
Jola_K Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 małpa hi hi hi, jak ładnie do siebie mowicie :lol: pewnie dobrze sie znacie witaj Justyna, jak milo ze kolejna osoba jest chetna do pomocy :multi: chcialabys go zabrac? nie mozesz? Quote
zuziaM Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Wiecej zdjec - robione wszystkie wczoraj - po kapieli Hipcia Hipcia sztywna lapka Ucho - bardzo dziwnie wyglada - malzowina poskrecana, jakby kiedys pogryziona i krzywo sie zrosla ..... trudno zgadnac, gdzie sie koncza dredy, a zaczyna uszko ... nie wiadomo zupelnie, jak je powycinac.... Quote
Seaside Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 co za biedny psiak :placz: :placz: :placz: Tak poddaje się pieszczotom :( Quote
p.u.m.a.2409 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 witaj Jola niestety nie moge go zabrac :placz: Quote
zuziaM Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 p.u.m.a.2409 napisał(a):witaj Jola niestety nie moge go zabrac :placz: Wielka szkoda ... wielkie lzy swiadcza o Twoim wielkim sercu .... Hipek mialby u ciebie na pewno wspaniale zycie.... Quote
Jola_K Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 p.u.m.a.2409 napisał(a):witaj Jola niestety nie moge go zabrac :placz: rozumie cie, ja tez pomimo checi nie moge juz wiecej adoptowac moze jak bede miec wlasny dom? ja ciagle wyjezdzam, juz tak caly zwierzyniec zostawiam na glowie rodzicom, a mam dwie kotki i dwa duuuze psy Quote
p.u.m.a.2409 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Obecnie mam niewyjasniona sytuacje mieszkaniowa i dlatego nie mam dokad go zabrac .:placz::painting::placz:A HIPCIO potrzebuje domu natychmiast:painting: A tak wogóle to tez mam psa wabi sie KUBA i pewnie tez skończył by w schronisku. Kupiony był jako rasowy PINCHER A jest kundlem z duza domieszka jamnika.Miał szcescie ze nie trafił w łapki hodowcy:scared::scared::scared:strach pomyslec gdzie mógł skonczyc Quote
Seaside Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kurcze to jakiś standard u dogomaniaków to przepsienie - człowiek chce ale za cholerę nie może :placz: :placz: :placz: NIe spodziewałam się że u mnie będzie tak samo,a jednak - od zeszłej środy od keidy znaleźliśmy małęgo jest ciągła zadyma :( Hipciu kochany tu już jesteś bezpieczny, odżyjesz i będziemy szukać ci domku!!!! Quote
agnieszka30 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no małpa się znalazła:-) Bardzo wszystkim dziękuję za zaangażowanie... Quote
p.u.m.a.2409 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ano znalazła sie :lol:Tylko dlaczego małpa ???:crazyeye: Quote
agnieszka30 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no....żeby wiadomo było o kogo chodzi no masz nie fochaj się:Rose: :Rose: :Rose: Quote
agnieszka30 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 PROŚBA DO DOGOMANIACKIEJ BRACI- Bardzo ale to bardzo prosimy o gustowny bannerek dla Hipcia,Ja nie umiem :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :comp26: Może szybciej zwróci ktoś na niego uwagę,bardzo prosimy :modla: :modla: :modla: Quote
Recommended Posts