Jump to content
Dogomania

HIPEK-piekny mix goldena - BLIZNY I RANY.....JUZ W DOMKU ! ! ! ! ! ! !

Recommended Posts

Posted

MOJ TELEFON : 0695 555 221 - mam dostep do netu tylko od 8 do 14-tej .

HIPCIO - to sliczny pies po wielu bardzo przykrych przejsciach, o czym swiadcza blizny pokrywajace jego cialo .... nawet jego piekny wielki nochal ...

Zostal zabrany ze schroniska w stanie krancowego wyienczenia..... pracownik schroniska nawet sie dziwil, ze takie "COS" w ogole ktos moze chciec ! ! ! I namawial na wziecie innego ... ladnego i zdrowego psa ....

Ale nam nie o to chodzilo ..... bo wlasnie HIPEK potrzebowal natychmiastowego opuszczenia tego potwornego miejsca.

Przebywa teraz w hoteliku na Dolnym Slasku i ..... prosi o WSPARCIE FINANSOWE, aby w nim spokojnie juz i bezpiecznie poczekac na ... nowy dom.

Jest naprawde duzym miskiem.... i jak misiek ... CUDOWNIE MRUCZY :loveu:

Bezpieczny i spokojny - wykapany i ... prawie juz pachnacy;) - bardzo ufny , poddawal sie wszystkim zabiegom pielegnacyjnym

Uwielbia glaskani .... dawno tego nie zaznal .....:shake:

Tak ufnie patrzyl w oczy ....

I troszke sie wstydzil ... dwoch dziewczyn ....

Taki ma biedyn ten pysiolek - pogryziony strasznie - caly w bliznach

Ale fajnie ..........:loveu:

Jego prawa tylna lapka jest calkowicie sztywna - zupelnie sie nie zgina , jakby w ogole nie mial pietki ( jaka jest na tylnych lapach u psow ... ).

I taki ma pazur na tylnej lapce

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedulek taki cały poraniony.

Ale Zuzia ja wierze ze szybko w lwowku dojdzie do siebie i bedzie sliczny tak jak pozostale psiaki, zreszta juz jest sliczny tylko go odchuchac i bedzie chlopak jak ta lala :)

Ps. Mam juz jeden paragon ze zwierzecego na 72 zł- chyba nie szkodzi ze karma dla kotkow? ;)
Jak nazbieram wiecej to bde przesylac. A czy paragony za piaski dla kotow tez maga byc czy tylko za karme? Bo moge i takie zbierac :)

Posted

Proszę Państwa, oto MIŚ
MIŚ jest bardzo grzeczny dziś
chętnie Państwu łapę poda.....

i jaki wstydliwy:

a to zdaje sie jest wilczy pazur (ja to w zyciu takiego nie widzialam) :angryy:

Kami tez byl pogryziony, w bliznach i dodatkowo bardzo płochliwy a nie przeszkodziło to w znalezieniu domu, w tym przypadku tez tak bedzie!

Posted

Kiedy na niego patrzylam ..... myslalam .... powtorka z Ozzego .... :-( .

Dziekujemy. :loveu: Pan doktor przyjedzie do psiaka i na miejscu go zbada. Nie chcemy go dodatkowo stresowac pobytem w lecznicy.....

Posted

Specjalne podziekowanie dla Justyny, która nie bacząc na nic dzielnie zataszczyła sie ze mną do dzierżoniowa, kłamała i ściemniała prawie jak ja.
I która zakochała się w Hipciu.
Nie chce nam tutaj przyleżć, małpa jedna

Posted

witam wszystkich to ja Małpa Justyna :mad:
Hipcio to mój pierwszy cel .:loveu:Nieda sie go nie kochac:loveu:
:help1::help1::help1::help1::help1::modla::modla::modla::modla:
Sama bym go cetnie zabrała ...............

Posted

małpa hi hi hi, jak ładnie do siebie mowicie :lol:
pewnie dobrze sie znacie

witaj Justyna, jak milo ze kolejna osoba jest chetna do pomocy :multi:

chcialabys go zabrac? nie mozesz?

Posted

Wiecej zdjec - robione wszystkie wczoraj - po kapieli Hipcia

Hipcia sztywna lapka

Ucho - bardzo dziwnie wyglada - malzowina poskrecana, jakby kiedys pogryziona i krzywo sie zrosla ..... trudno zgadnac, gdzie sie koncza dredy, a zaczyna uszko ... nie wiadomo zupelnie, jak je powycinac....

Posted

p.u.m.a.2409 napisał(a):
witaj Jola niestety nie moge go zabrac :placz:

Wielka szkoda ... wielkie lzy swiadcza o Twoim wielkim sercu .... Hipek mialby u ciebie na pewno wspaniale zycie....

Posted

p.u.m.a.2409 napisał(a):
witaj Jola niestety nie moge go zabrac :placz:

rozumie cie, ja tez pomimo checi nie moge juz wiecej adoptowac
moze jak bede miec wlasny dom?
ja ciagle wyjezdzam, juz tak caly zwierzyniec zostawiam na glowie rodzicom, a mam dwie kotki i dwa duuuze psy

Posted

Obecnie mam niewyjasniona sytuacje mieszkaniowa i dlatego nie mam dokad go zabrac .:placz::painting::placz:A HIPCIO potrzebuje domu natychmiast:painting: A tak wogóle to tez mam psa wabi sie KUBA i pewnie tez skończył by w schronisku. Kupiony był jako rasowy PINCHER
A jest kundlem z duza domieszka jamnika.Miał szcescie ze nie trafił w łapki hodowcy:scared::scared::scared:strach pomyslec gdzie mógł skonczyc

Posted

Kurcze to jakiś standard u dogomaniaków to przepsienie - człowiek chce ale za cholerę nie może :placz: :placz: :placz:
NIe spodziewałam się że u mnie będzie tak samo,a jednak - od zeszłej środy od keidy znaleźliśmy małęgo jest ciągła zadyma :(

Hipciu kochany tu już jesteś bezpieczny, odżyjesz i będziemy szukać ci domku!!!!

Posted

PROŚBA DO DOGOMANIACKIEJ BRACI-
Bardzo ale to bardzo prosimy o gustowny bannerek dla Hipcia,Ja nie umiem
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :comp26:
Może szybciej zwróci ktoś na niego uwagę,bardzo prosimy
:modla: :modla: :modla: