ewape Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 też mi się łezka zakręciła w oku jak o tym przeczytałam ;) mam nadzieję, że moim bidom z Ligoty też się powiedzie.. Quote
agnieszka30 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 zuziaM daj znać kiedy ci państwo mają zadzwonić, dziewczyna z Elbląga podjechałaby do nich na rozmowę, o kastracji trzeba pogadać itd, cholera...Czemu nie dzwonią? Quote
zuziaM Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 agnieszka30 napisał(a):zuziaM daj znać kiedy ci państwo mają zadzwonić, dziewczyna z Elbląga podjechałaby do nich na rozmowę, o kastracji trzeba pogadać itd, cholera...Czemu nie dzwonią? Dziewczyna z Elblaga jest pania doktor . Hipek bedzie mial nowe imie Biszkopt i .... wlasnego ... zaprzyjaznionego lekarza weterynarii, wiec jesli Panstwo stwierdza, ze Biszkopcik ma zapedy na okoliczne suczki, to pewnie podejma decyzje o kastracji sami. Poza tym, pani Sylwia ma juz link do watku HIPKA i bedzie bardzo chetnie informowala nas o dalszym szczesliwym zyciu psiaka.... oraz regularnie uszczesliwiac nas zdjeciami :lol: . Agnieszka, czekaj cierpliwie na telefon - pani powiedziala, ze napewno sie z Toba skontaktuje, bo tez wolalaby podjechac do Poznania i tego samego dnijeszcze wrocic do domu. Quote
zuziaM Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 zuziaM napisał(a):Dziewczyna z Elblaga jest pania doktor . Hipek bedzie mial nowe imie Biszkopt i .... wlasnego ... zaprzyjaznionego lekarza weterynarii, wiec jesli Panstwo stwierdza, ze Biszkopcik ma zapedy na okoliczne suczki, to pewnie podejma decyzje o kastracji sami. Poza tym, pani Sylwia ma juz link do watku HIPKA i bedzie bardzo chetnie informowala nas o dalszym szczesliwym zyciu psiaka.... oraz regularnie uszczesliwiac nas zdjeciami :lol: . Agnieszka, czekaj cierpliwie na telefon - pani powiedziala, ze napewno sie z Toba skontaktuje, bo tez wolalaby podjechac do Poznania i tego samego dnijeszcze wrocic do domu. A tu nasz Hipek ( jeszcze ) - zdjecia z piatku ( nie wchodzilam do niego, bo mial wielka kostke i ..... tak sie dziwnie oblizywal, jak patrzyl .... na mnie ;) :lol: ... ) Quote
Jowita Poznań Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 wiecie co- ale on juz sie ładniutki robi :) To bedzie baaaardzo piekny pies- jestem o tym przekonana :lol: a w swoim dobrym domku szybko chlopak nabierze pieknosci :) Quote
agnieszka30 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja pierniczę... ale zmiana!!!!!!! A jak jeszcze dojdzie kochana pańcia.............. Cudniasty:loveu: I pomyślec ze juz by nie żył... Quote
agnieszka30 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ZuziaM- kochana kobieto czy możesz zaktualizować zadłużenie Hipka??? Ile za weta, ile za hotel, na czym stoję?? I zaświadczenie od weterynarza potrzebne, w jakim stanie był pies. Dziękuję Quote
zuziaM Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 agnieszka30 napisał(a):ZuziaM- kochana kobieto czy możesz zaktualizować zadłużenie Hipka??? Ile za weta, ile za hotel, na czym stoję?? I zaświadczenie od weterynarza potrzebne, w jakim stanie był pies. Dziękuję Wszystko mam, ale dzisiaj nie nadazam wpisywac i aktualizowac wszystkiego.....:lol: Jest " KARTA WIZYTY " - wywiad, rozpoznanie i zalecone leki Jest rachunek na - 112,35 zl. - swoja droga - troche drogi ten lekarz jest .....! DZIEWCZYNY - zbierajcie paragony za pokarmy, lekarzy i.t.p. - BEDZIE TO POTRZEBNE DO ROZLICZEN Z AFN-em ! Ja ta fakture przekaze dla Oleny - cos karcia mowila, ze jak damy jakis rachunek, to nam do 120,- zl zwroca za hotelik dobka. Quote
MagdaP Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Rzeczywiście Hipek teraz nie do poznania! Super przystojniak:cool3: !!!! Quote
Seaside Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 no kiedy jedziesz?? w ten weekend??? cos pisałaś o schrzanionym samochodzie??? Quote
agnieszka30 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jadę w sobotę,jak mi to potwierdzą bo jeszcze nikt nie dzwonił...:shake: A z samochodem jeszcze gorzej bo Justyny palant jej ZABRAŁ:angryy: i generalnie tragedia... ale jedziemy, tylko kurde NIE DZWONIĄ!!!!!!!! Quote
Seaside Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A może wy zadzwońcie :) Macie telefon do tych Państwa?? A Ty szalona kobieto spokojnie :) - dopiero poniedziałek :) Hipuś jest w dobrych rękach :) Quote
agnieszka30 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 no. ale poniedziałek cudów:angryy: nie mam nr tel i nie mam karty do bankomatu.:shake: nie mam kasy. nie mam samochodu. nie mam jak podjechać do uciechowa. bo tam został portfel:placz: Quote
zuziaM Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Seaside napisał(a):A Ty szalona kobieto spokojnie :) - dopiero poniedziałek :) Hipuś jest w dobrych rękach :) Noooooo, juz jej to mowilam ..... Panstwo sa lekarzami i musza ustalic wszystko dokladnie - dyzury sobie ulozyc i.t.p. ..... zadzwonia na 100 % ! Quote
zuziaM Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 DZIEWCZYNY - zbierajcie paragony za pokarmy, lekarzy i.t.p. - BEDZIE TO POTRZEBNE DO ROZLICZEN Z AFN-em ! Ja ta fakture za badanie HIPKA - przekaze dla Oleny - cos karcia mowila, ze jak damy jakis rachunek, to nam do 120,- zl zwroca za hotelik dobka. Quote
Jowita Poznań Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ja juz mam rachunki za jedzonko dla kotkow za 80 zł. Przesle jak tylko mi sie sytuacja ustabilizuje ( czyli jak juz niespodzianka bedzie na swiecie) :diabloti: Napewno jeszcze mi sie uzbiera bo stale cos im kupuje- tylko niestety nie zawsze dostaje paragony. Za piaski narazie nie mam paragonow, bo kupowalismy je stale z jedzeniem i roznymi naszymi zakupami a taki paragon to glupio przekazac na AFN. Quote
zuziaM Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Jowita Poznań napisał(a):Ja juz mam rachunki za jedzonko dla kotkow za 80 zł. Przesle jak tylko mi sie sytuacja ustabilizuje ( czyli jak juz niespodzianka bedzie na swiecie) :diabloti: Napewno jeszcze mi sie uzbiera bo stale cos im kupuje- tylko niestety nie zawsze dostaje paragony. Za piaski narazie nie mam paragonow, bo kupowalismy je stale z jedzeniem i roznymi naszymi zakupami a taki paragon to glupio przekazac na AFN. Dzieki - prosze potem na moj adres. I czekamy rowniez na nowe dogomaniaczatko ;) :loveu: ;) :loveu: ! Quote
Seaside Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jowita Poznań napisał(a):Przesle jak tylko mi sie sytuacja ustabilizuje ( czyli jak juz niespodzianka bedzie na swiecie) :diabloti: Kobieto wykończysz nas!! - całą rodzina na telefonie wisi - gdziekolwiek nie zadzwonisz, o byle jaką sprawę - słyszysz: "już?? już?? O Boże a myślałam/em, że po to dzownisz..." NIeźle co?? :diabloti: Quote
agnieszka30 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jestem! mam zamieszanie jak cholera... Usiądę sobie póżniej to popiszę co nieco MAM KARTY I KASIORE:multi: :loveu: :eviltong: Quote
agnieszka30 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Mam pytanie, zamierzam uregulować za Hipka zaległośći,ZuziaM, błagam zrób rozliczenie:modla: :modla: :modla: I co dalej??? Ja naprawdę mam dość Dzierżoniowa...Przyjechały jednak psy od Villas( kilka dni temu), już rzekomo KILKA psów jest adoptowanych. No coments. Quote
zuziaM Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='agnieszka30']Mam pytanie, zamierzam uregulować za Hipka zaległośći,ZuziaM, błagam zrób rozliczenie:modla: :modla: :modla: I co dalej??? Ja naprawdę mam dość Dzierżoniowa...Przyjechały jednak psy od Villas( kilka dni temu), już rzekomo KILKA psów jest adoptowanych. No coments. Hipek ma zaplacony hotelik do 21.01 , a wczoraj przelalam p. Ani dodatkowo te 112 zl za lekarza( z pieniazkow jeleniogorskich ). No i w sumie nie wiem, co chcesz za niego regulowac - sprecyzuj, Agunia - co chcesz Hipkowi przysponsorowac. A 3 sunie od VV - zabrane z Dzierzoniowa sa u p.Ani w Lwowku ( ich zdjecia sa w watku jeleniogorskim ). Quote
Recommended Posts