agnieszka30 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jola_K napisał(a):dziekujemy :loveu: Hipcio, od jutra juz nie bede miec dostepu do netu, mam nadzieje na krotko.... ale cioteczki: zuzia i seaside obiecaly pisac do mnie czesto :mad: wiec powinnam byc na biezaco ja wszystkie wiadomosci bede otrzymywac przez posrednicwo mojego TZta, ktory w pracy ma net i bedzie mi przynosil, ta sama droga bede do was slac wiadomosci (pisze by kazdy wiedzial ze osoby "postronne" beda miec wglad do wiadomosci ;) ) ja na dogo udostepnilam swoj adres, wiec w zasadzie kazdy moze do mnie napisac :cool3: mam nadzieje, ze szybko nam zaloza internet, odpowiednie zgloszenie juz poszlo, no ale wiadomo, ze u wlochow to nie ma nic konkretnego, to moze potrwac :-( oni zawsze maja czas.... no dopiero poznajemy się a ty Jolu już uciekasz???Wracaj szybko:mad: Quote
Seaside Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 agnieszka30 napisał(a):dopiero przylazłam fuchy dodatkowe, bo i wydatków sporo, trzeba chłopaka wyleczyć... Aga - jeśli zrobiłaś Hipusiowi ogłoszenie proszę wyślij je do mnie na maila. Wywieszam u nas w Bolesławcu psiaki i zaniose do wetów. Jolu pewnie że będziemy zdawać relacje :) Powiem wam że jestem uzależniona od dogo chyba :) Jak nie mogę tu wejść to świra dostaję :) Więc Joluś rozumiemy cię, że będziesz spragniona wieści :) Hi hi mam plan - mogę raz na tydzień np (tak żeby TZ się nie denerwował :) )kopiowała wątki do worda i wysyłała jako załącznik- nie całe bo to bez sensu ale co ciekawsze momenty :) Quote
agnieszka30 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jutro będę robić,mam więcej czasu. Dzisiaj jeszcze muszę polatać... Też nie wiem jak zabrać się za to...tak myślałam i o waszych psach, może jakiś plakacik?:roll: Quote
agnieszka30 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ja też już jestem uzależniona, wczoraj jak ryknęłam na chłopa swego to aż zachłysnął się wafelkiem,:evil_lol: :evil_lol: sugerował że głodny...czy jak... do teraz się nie odzywa...:multi: :multi: Quote
agnieszka30 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 A gdzie ty hipciorze tak daleko??? chodz do mnie :loveu: Quote
Seaside Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 o już niedługo nie poznamy psiaka - pod opieką Pani Ani rozkwitnie :loveu: Na razie to jeszcze bidka z niego :( Quote
Seaside Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Aga masz pełna skrzynkę i mój mail z ogłoszeniami wrócił :mad: ;) Quote
agnieszka30 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 już jest oczyszczona, :lol: zawsze mam z tym problem:oops: Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Seaside napisał(a):Jolu pewnie że będziemy zdawać relacje :) Powiem wam że jestem uzależniona od dogo chyba :) Jak nie mogę tu wejść to świra dostaję :) Więc Joluś rozumiemy cię, że będziesz spragniona wieści :) Hi hi mam plan - mogę raz na tydzień np (tak żeby TZ się nie denerwował :) )kopiowała wątki do worda i wysyłała jako załącznik- nie całe bo to bez sensu ale co ciekawsze momenty :) wiesz, nie musi byc szczegolowo, "pi razy drzwi" a o Pawla sie nie martw, on juz kiedys zalatwial za mnie sprawy internetowe, zanim poprzednio zalozono nam internet, codziennie dostawal rozpiske co i jak ma mi zalatwic, nie marudzil w ogole wiec smialo piszcie :lol: i wiesz, ja tez jestem uzalezniona od dogomani, ot na przyklad teraz, siedze klepie zamiast sie pakowac...... :shake: Quote
Pitty Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dobranoc Hipcio.Spij spokojnie i niech sie tobie pyszne jedzonko przysni,albo najlepiej kochajacy domek.:loveu: Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 i zdradze swoje wielkie marzenie: chcialabym bardzo, jak wejde ponownie na dogomanie by wszystkie odnosniki w moim podpisie, rowniez te, ktore juz mi sie tam nie zmiescily (ciapek, onka...) by odsylaly do watkow do "juz w nowym domu" a nie "znalezione, do adopcji" Quote
zuziaM Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Jola_K napisał(a):i zdradze swoje wielkie marzenie: chcialabym bardzo, jak wejde ponownie na dogomanie by wszystkie odnosniki w moim podpisie, rowniez te, ktore juz mi sie tam nie zmiescily (ciapek, onka...) by odsylaly do watkow do "juz w nowym domu" a nie "znalezione, do adopcji" Jolus, zycze zeby Twoje marzenie sie spelnilo....... Quote
agnieszka30 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Oglądałyście reportaż o legnickim kierowniku schroniska??? Coś mi świta... Quote
zuziaM Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 agnieszka30 napisał(a):Oglądałyście reportaż o legnickim kierowniku schroniska??? Coś mi świta... W kazdym razie najwazniejsze, ze nie sa juz tacy bezkarni ! ! ! ! ! Quote
agnieszka30 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Zobaczcie to koniecznie,( archiwum kuriera dlnśl) dane przerażają, ale można wyciągnąć wnioski Quote
zuziaM Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 agnieszka30 napisał(a):Zobaczcie to koniecznie,( archiwum kuriera dlnśl) dane przerażają, ale można wyciągnąć wnioski A masz link do tego ? Quote
agnieszka30 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 nie...:lol: też będę szukać, ogólnie temat mnie zainteresował! Quote
zuziaM Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 agnieszka30 napisał(a):nie...:lol: też będę szukać, ogólnie temat mnie zainteresował! Mam cos takiego o sprawie karnej w sprawie usmiercania psow w schronisku w Legnicy : http://www.biuro.psianiol.org.pl/ http://biuro.psianiol.org.pl/ds/legnica/legnica.htm http://dogs.pl/news.php3?id=455 . Quote
agnieszka30 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 no...ja też poszukam, ale muszę zaraz wyskoczyć na moment do rzeżni, bo żarło psiurowi przypaliłam:cool3: Pies obrażony i chałupa spalenizną śmierdzi:cool3: Quote
agnieszka30 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 zuziaM, dzięki za linki, no to ja powiem tak: Jeżeli mamy uzasadnione podejrzenia co do schroniska, nie można zwlekać, obawiać się czy czaić jak lis na ugorze, TRZEBA DZIAŁAĆ:mad: Te psy tak naprawdę mają tylko nas, świetnie,że wyciągamy je stamtąd, ale same wiecie że na jednego wyciągniętego jest następnych 10( lub więcej), nikogo nie namawiam do innego działania, wiem natomiast,że schronisko co do którego ja mam wątpliwości będzie miało ze mną ciężkie życie, tak naprawdę wiele ludzi kierujących schroniskami już uwierzyło,że są bezkarni. A wcale nie są. I trzeba im to uzmysłowić. Skoro w Polsce są schroniska, które dobrze prosperują to dlaczego inne nie mogą? Quote
zuziaM Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Hipunio - to Twoj watek ...... pomagamy w szukaniu domku. Quote
agnieszka30 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 oj trzymaj trzymaj...Za wszelkie porady i sugestie będę bardzo wdzięczna... ja naprawdę zielona jestem:oops: Ale nieżle wkurzona!:mad: :mad: :mad: Quote
p.u.m.a.2409 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 wczoraj przez tem Dzierżonów spłoneły mi nalesniki..................... NIE DARUJE.....................:mad::mad::mad::mad::mad::mad: AGA.....bijemy ???????????????? ZA HIPCIA:x:x:x Quote
Recommended Posts