Jump to content
Dogomania

HIPEK-piekny mix goldena - BLIZNY I RANY.....JUZ W DOMKU ! ! ! ! ! ! !

Recommended Posts

Posted

Jola_K napisał(a):
dziekujemy :loveu:
Hipcio, od jutra juz nie bede miec dostepu do netu, mam nadzieje na krotko....
ale cioteczki: zuzia i seaside obiecaly pisac do mnie czesto :mad:
wiec powinnam byc na biezaco
ja wszystkie wiadomosci bede otrzymywac przez posrednicwo mojego TZta, ktory w pracy ma net i bedzie mi przynosil, ta sama droga bede do was slac wiadomosci (pisze by kazdy wiedzial ze osoby "postronne" beda miec wglad do wiadomosci ;) )
ja na dogo udostepnilam swoj adres, wiec w zasadzie kazdy moze do mnie napisac :cool3:

mam nadzieje, ze szybko nam zaloza internet, odpowiednie zgloszenie juz poszlo, no ale wiadomo, ze u wlochow to nie ma nic konkretnego, to moze potrwac :-( oni zawsze maja czas....

no dopiero poznajemy się a ty Jolu już uciekasz???Wracaj szybko:mad:

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka30 napisał(a):
dopiero przylazłam fuchy dodatkowe, bo i wydatków sporo, trzeba chłopaka wyleczyć...

Aga - jeśli zrobiłaś Hipusiowi ogłoszenie proszę wyślij je do mnie na maila. Wywieszam u nas w Bolesławcu psiaki i zaniose do wetów.

Jolu pewnie że będziemy zdawać relacje :)
Powiem wam że jestem uzależniona od dogo chyba :) Jak nie mogę tu wejść to świra dostaję :) Więc Joluś rozumiemy cię, że będziesz spragniona wieści :)
Hi hi mam plan - mogę raz na tydzień np (tak żeby TZ się nie denerwował :) )kopiowała wątki do worda i wysyłała jako załącznik- nie całe bo to bez sensu ale co ciekawsze momenty :)

Posted

Ja też już jestem uzależniona, wczoraj jak ryknęłam na chłopa swego to aż zachłysnął się wafelkiem,:evil_lol: :evil_lol: sugerował że głodny...czy jak...
do teraz się nie odzywa...:multi: :multi:

Posted

Seaside napisał(a):
Jolu pewnie że będziemy zdawać relacje :)
Powiem wam że jestem uzależniona od dogo chyba :) Jak nie mogę tu wejść to świra dostaję :) Więc Joluś rozumiemy cię, że będziesz spragniona wieści :)
Hi hi mam plan - mogę raz na tydzień np (tak żeby TZ się nie denerwował :) )kopiowała wątki do worda i wysyłała jako załącznik- nie całe bo to bez sensu ale co ciekawsze momenty :)

wiesz, nie musi byc szczegolowo, "pi razy drzwi"
a o Pawla sie nie martw, on juz kiedys zalatwial za mnie sprawy internetowe, zanim poprzednio zalozono nam internet, codziennie dostawal rozpiske co i jak ma mi zalatwic, nie marudzil w ogole
wiec smialo piszcie :lol:
i wiesz, ja tez jestem uzalezniona od dogomani, ot na przyklad teraz, siedze klepie zamiast sie pakowac...... :shake:

Posted

i zdradze swoje wielkie marzenie:
chcialabym bardzo, jak wejde ponownie na dogomanie by wszystkie odnosniki w moim podpisie, rowniez te, ktore juz mi sie tam nie zmiescily (ciapek, onka...) by odsylaly do watkow do "juz w nowym domu" a nie "znalezione, do adopcji"

Posted

Jola_K napisał(a):
i zdradze swoje wielkie marzenie:
chcialabym bardzo, jak wejde ponownie na dogomanie by wszystkie odnosniki w moim podpisie, rowniez te, ktore juz mi sie tam nie zmiescily (ciapek, onka...) by odsylaly do watkow do "juz w nowym domu" a nie "znalezione, do adopcji"

Jolus, zycze zeby Twoje marzenie sie spelnilo.......

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Oglądałyście reportaż o legnickim kierowniku schroniska??? Coś mi świta...

W kazdym razie najwazniejsze, ze nie sa juz tacy bezkarni ! ! ! ! !

Posted

zuziaM, dzięki za linki, no to ja powiem tak:
Jeżeli mamy uzasadnione podejrzenia co do schroniska, nie można zwlekać, obawiać się czy czaić jak lis na ugorze, TRZEBA DZIAŁAĆ:mad:
Te psy tak naprawdę mają tylko nas, świetnie,że wyciągamy je stamtąd, ale same wiecie że na jednego wyciągniętego jest następnych 10( lub więcej), nikogo nie namawiam do innego działania, wiem natomiast,że schronisko co do którego ja mam wątpliwości będzie miało ze mną ciężkie życie, tak naprawdę wiele ludzi kierujących schroniskami już uwierzyło,że są bezkarni. A wcale nie są.
I trzeba im to uzmysłowić.
Skoro w Polsce są schroniska, które dobrze prosperują to dlaczego inne nie mogą?