agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Saside to my takie debile aż nie jesteśmy:multi: Quote
Seaside Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 gratuluję, gratuluję :evil_lol: Sobie oczywiście też :) ciekawe jak Hipcio w hoteliku?? Dzwoniłyście do PAni Ani?? Był już weterynarz?? Co z tym pazurem?? Quote
p.u.m.a.2409 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 warto było sie pomeczyc :comp26:banerek piekny GRATULUJE oby tylko sie udało znalesc domek dla HIPCIA:smilecol::smilecol: Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hipek ma weta jutro, nadal doprowadzany jest do stanu...hmm...zapachowości, usłyszałam,że ma świetne maniery, nie siura i nie kaka tam,gdzie śpi, jest wyprowadzany:loveu: przez Pana,który zajmuje się Hipkiem, doskonałe relacje z innymi psami,nieszczekliwy. Bardzo zabawowy i radosny... Jeszcze mam dzwonić, to potem coś dodam Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 To,że mamy bannerek, to zasługa Hani :Rose: Ślicznie dziękujemy! Quote
Seaside Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 agnieszka30 napisał(a):To,że mamy bannerek, to zasługa Hani :Rose: Ślicznie dziękujemy! No pewnie że Hani :loveu: :loveu: :loveu: A co do Hipunia to popatrz tylko kilka dni w spokoju i zmainy :) Będzie z niego cudowne psisko :) Szukamy domku dla zmaltretowanego psiaka!!!!!!!!!!! Quote
Mi. Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Przepraszam miałam wczoraj kłopoty z kompem:shake: Wkleje spóźniony bannerek...... Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale on na tych zdjęciach wygląda:-( (zresztą nie tylko) Bida moja malutka:-( Nie dam go do schronu za nic Quote
magda z. Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Oby Ci się udało. Hmmm przykro patrzeć, że tak podobny do mojego Bismarcka pod wzgledem mordki:(. A w hoteliku naprawdę będzie mu dobrze, wspaniali ludzie, naprawdę mają pozytywny wpływ na zwierzaki pod swoją opieką. Gdyby nie oni Bismarck nie dochodziłby tak szybko do siebie. Powodzenia ślicznoto!!!!!!!! Quote
Pitty Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 W tym miesiacu juz nie dam rady, ale postaram sie w nastepnym cos na Hipka wplacic.Trzymam kciuki za niego.:loveu: Quote
Pitty Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 W ogole to on jest sliczny.Dziewczyny jestescie - :angel::angel::angel: Quote
Seaside Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pitty napisał(a):W tym miesiacu juz nie dam rady, ale postaram sie w nastepnym cos na Hipka wplacic.Trzymam kciuki za niego.:loveu: O Pitty zawitałą na nasz wątek :) Może szczęście przyniesiesz tak jak Bandiemu :loveu: Quote
Jola_K Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 *luthien* napisał(a):Przepraszam miałam wczoraj kłopoty z kompem:shake: Wkleje spóźniony bannerek...... sliczny :loveu: dziekujemy baaaardzo baaaardzo :Rose: Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Seaside napisał(a):O Pitty zawitałą na nasz wątek :) Może szczęście przyniesiesz tak jak Bandiemu :loveu: Pitty, w takim razie zaglądaj jak najczęściej! Quote
Jowita Poznań Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 tylko domeczek dla Hicia musi byc najlepszy- tak swietny jak magdy z. dla Bismarcka :) Quote
agnieszka30 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Co tak pusto?Cioteczki nie zaglądają:placz: Nasz Hipek dzisiaj do lekarza ! zadzwonię i zdam relację Quote
Seaside Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 są ciotki, ale mnie dziś tak w pracy wk.... że nie mam nawet kiedy napisać, wchodzę tylko i czytam... Czekamy niecierpliwie na info o Hipciuniu!!! Quote
zuziaM Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 agnieszka30 napisał(a):Co tak pusto?Cioteczki nie zaglądają:placz: Nasz Hipek dzisiaj do lekarza ! zadzwonię i zdam relację Tu pusto, a u Hipcia sie gwarno robi, bo ma nowe 3 kolezanki - od pani Violetty Villas - male , podobno ladniutkie sa.... Dzisiaj wplynelo 30,- zl na konto Hipcia - od Agnieszki i jej znajomych. Dziekujemy :Rose: :Rose: :Rose: ! Quote
agnieszka30 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Taaak? to reszta wkrótce,w hoteliku są psy od Villas? Biedne psiaki... Quote
agnieszka30 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Bardzo palący jest problem Dzierzoniowa... Im więcej mam informacji, tym bardziej jestem przerażona! Nie mamy na dogo ani jednego psa z dzierżoniowa(wyadoptowany Hipek), do kogo się zwrócić, kto może pomoc??? Quote
Seaside Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 przykro mi ale ja totalnie odpadam :( RAz mam coraz mniej czasu, nie wiem jak będzie w lutym. A dwa totalny sprzeciw rodziny - praktycznie ukrywam się co nie sprzyja załatwianiu takich sprawa :/ Ale psiaki ogłąszać będę ciągle!!! Quote
Recommended Posts