Jump to content
Dogomania

SAWA-Ma DOM! JEST ZLE .......ODESZLA (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Była u mnie Afrodyta, nie chce, aby w najbliższym czasie ( 2-3 dni) Sawa
opuszczała jej dom...
Jest osłabiona, ale na spacerze dziś trzymałą sie dzielnie,weta obiecuje na jutro, mam chore dzieci i wizyty u lekarza.

Posted

Seaside napisał(a):
na niejednego psa bazarki się robiło więc wspomogłoby się ewentualny domek, tylko jakoś tego domku nie widać :/

Utrzymanie psiaka to nie najwiekszy problem, tez tak uwazam..... ale miejsce nowe znalezc... nie jest latwo...

Posted

poprosze rotka, aby zrobiła allegro i inne ogłoszenia.
inaczej nie potafię pomóc,
gdybym miałą inne warunki mieszkaniowe nie zastanawiałabym sie przez moment...:-( :-( :-(
Nieczęsto zdarza mi sie tak szybko zauroczyć psem...
jest ....cudowna

Posted

agnieszka30 napisał(a):
poprosze rotka, aby zrobiła allegro i inne ogłoszenia.
inaczej nie potafię pomóc,
gdybym miałą inne warunki mieszkaniowe nie zastanawiałabym sie przez moment...:-( :-( :-(
Nieczęsto zdarza mi sie tak szybko zauroczyć psem...
jest ....cudowna

Potwierdzam, co mowi Aga o Sawie - to najcudniejsza morda pod sloncem :loveu: !
I wierzcie mi, zeby nie fakt, ze mam juz 3 suki, ktore lada dzien beda mieszkaly w kojcu ( przez lato az do zimy ), to w tym kojcu znalazlaby miejsce wlasnie Sawa :shake: .
Juz dawno o tym myslalam, ale ..... dwa kojce i ... trzy suki....:shake: ..... a czwarta malutka .... w domu ....

Posted

Jagoda...to nie tak.
Sawa na pewno nie ma ośmiu lat...ma conajmniej 12...
Jak wiemy, duże psy, niestety żyją krócej...
Tytaj wymaga się od niej wysiłku, wchodzenia po schodach,wyjście za potrzebą...
Ona powinna godnie dożyć swoich dni, buda, ogród, to miałam na myśli.
a rana jest paskudna!!!
...te cioły naprawdę nie mogły zorganizować dezynfekcji chociaż???
WRRRRRRRRRRRRR.....:angryy:

Posted

:placz: szlag by to trafił, - znalezienie domku - na ostatnie dni... to niewykonalne... a oddać ją tam spowrotem??? To jak skazać ją od razu na śmierć :(
K... co robić??

Posted

Sawuniu mamy nadzieję, że banerek Ci się spodoba bo niestety tylko tyle możemy dla Ciebie zrobić ...

Gdybyśmy mieli warunki nie wahalibyśmy się ani przez chwilę wziąć Sawuni do siebie...

Po tym jak Szarik mimo obaw trafił do nas i mogliśmy zaobserwować Jego przemianę wiemy, że starszy, schorowany pies może dać ogromną radość :loveu:

Szaruś też miał ogromne problemy z chodzeniem i również każdy krawężnik był wyczynem - teraz już chodzi po schodach i radzi sobie świetnie nawet z dłuższymi spacerkami.
To przykład na to ile ciepło i lek mogą zdziałać ...

Posted

Oblazłąm wszystkich i nic, a to czasu nie mają, bo do pracy, a to bo cierpiec będą jak odejdzie,albo wogóle nie chcą bo nie..........
Co robić????????? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Seaside napisał(a):
Oblazłąm wszystkich i nic, a to czasu nie mają, bo do pracy, a to bo cierpiec będą jak odejdzie,albo wogóle nie chcą bo nie..........
Co robić????????? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Rany musi się zdarzyć jakiś cud.

Co do tego cierpienia to nikt nie może powiedzieć, że będzie łatwo - oczywiście, że będzie się cierpieć tylko, że jest to warte każdego uśmiechu takiego psiaka, każdej chwili w której chodzi radosny, każdego momentu w którym widać Jego spokój i wiarę w dobro, ...

Pewnie, że będzie bolało, ale cieszymy się, że będzie nam dany ten ból, bo to oznacza, że poznaliśmy kolejnego wspaniałego przyjaciela, który na zawsze zostanie w naszych sercach ...

Posted

nio...aga ty tyle wątków piszesz że ledwo nadrabiam to wszystko:evil_lol:
a propos...tak myślałam o wspomożeniu bidy na allegro....myśle że ogłasznie nic nie da...to nasze zeszmacone społeczeństow żyje jeszcze w sredniowieczu i nie beda brac starego psa skoro można wziąć młodego....ale jakby co zawsze moge wystwić.... a nóż widelec piętaszek:evil_lol:
w każdym razie możemy zrobic aukcje cegiełek...np poprosimy żeby ktoś z uzdolnionych dogomaniaków( kącik grafomaniaków) zrobił nam kilka tapet na pulpit....na allegro sprzedawalibyśmy je jako cegiełki na lecznie czy pokrycie kosztów suczki....
....to takie moje przemyslenia...jest 11 w nocy i moge troche świrowac no to teraz możecie mnie zjechać:lol:

Posted

ale to tak...wsytawiam sawe...czy cegiełki...czy wszystko na raz??? aha niech ktos z was zajrzy na kacik grafomaniaków w dzile off-topic...constancja robi przeswietne obróbki...i przez nia jeszcze w jakies kompleksy popadne bo do takiego pozimu nigdy nie uda mi sie dojsc...niech ktos napisze do niej z prosba aby zrobiła kilka tapet na pulpit...albo mozemy wykorzystac jej dotychczasowe prace jesli sie zgodzi...ja zaraz spadam wiec pogrążam was w robocie:evil_lol: wy myslcie co tu kombinowac a ja ide lulu:evil_lol: