Jump to content
Dogomania

SAWA-Ma DOM! JEST ZLE .......ODESZLA (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam smutne wiesci......
Wczoraj widzialam sie z p. Ania i ..... zapytala mnie , co bedzie z Sawa ?

Pamietacie, ze pisalam wczesniej o wyadoptowaniu Sawy ( tak na papierku ) , na wszelki wypadek, gdyby nagle mila byc wywieziona do schroniska...... no i wlasnie teraz p. Ania ( mimo, ze i ona byla wspolnie ze mna pomyslodawca takiego rozwiazania sprawy ) pyta, czy , jesli przyjada po psy, to ma Sawe tez oddac, czy ja zostawiamy ?.....
Zapytalam oczywiscie, co z kosztami.... no i odpowiedz : " ... stawka jest ustalona ...- 10 zl/doba ".
CO R O B I M Y ? ? ?

Posted

Boże :placz: :placz: :placz: :placz:
Nie wiem :(
Nie mamy cholernych pieprz.... pieniedzy :placz: :placz: :placz: :placz:

Tosia teraz pojedzie do domku - zostanie Kajtek i Lunka :(
Mamy długi, gdyby podliczyć to co Zuzia już wpłąciła, to mamy jeszcze długi u Zuzi :placz: :placz: :placz: :placz:

Nie wiem, nie wiem :shake: :-( :-( :-( :-(

Kto by jeszcze pojechał?? Ten staruszek tak??
Nie mam już sił :(

Posted

dziewczyny - przemyślmy to - mamy czas do środy :(
Czy będzie nas stać na utrzymanie kolejnego psiaka w hoteliku?? zaczynamy nie wyrabiać :(
A z drugiej strony jak zostawić ją na pastwę losu?????????/:placz: :placz:

Posted

Dzisiejsza sytuacja uświadomiłami, że jesteśmy naprawdę o malutki krok od popadniecia w totalne długi, bazarki nie idą.... :(
W portfelu dziura.....
Tak naprawdę oprócz sporadycznych wpłąt ludzi chwilowo zainteresowanych, jest nas mała garsteńka próbująca związać koniec z końcem.
I nie oszukujmy się, gdyby nie poświęcenie Zuzi - z hoteliku juz by nas dawno wyp....

Posted

agnieszka30 napisał(a):
.....to pie.....taki hotelik:cool1:
Tym bardziej że to wy nakręcacie ten marniutki interesik.

dobrze powiedziane ! ! ! ! ! !

w tym tygodniu przeleje jakas kwote na konto psiakow

caly czas mysle nad bazarkiem, by ruszyc po powrocie do Polski

Posted

Seaside napisał(a):
I nie oszukujmy się, gdyby nie poświęcenie Zuzi - z hoteliku juz by nas dawno wyp....

Kochana, nie jest tak do konca .... kazdy ma tu jakis swoj wkladzik..... a to latanie malych dziurek ... niech bedzie moim :lol: !

Ale ciesze sie ogromnie, ze Sawunia ma szanse na domek !
Aga - Ty jestes niesamowita ! Jak Ty to robisz ?
Musimy sie spotkac wszystkie na .... SZKOLENIU .... Aga nas musi nauczyc, jak do ludzi trafiac ! ! !

Posted

[quote name='Seaside']Zuziu - mamy dac znać w hoteliku do czwartku najdalej tak??
Mam nadzieję, że Pani Tośki nie będzie przedłużałą za bardzo bo Sawunię nam wywiozą :(

Jeśli zostanie nam tylko Lunka to może staruszka wyadoptujemy?? Z dwoma psiakami chyba jeszcze damy radę??? :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44852

A nie wyobrażam go sobie w schronisku :(

Jestem - ZA (!) , ale poczekam z ta wiadomoscia ile sie da ( i obym sie nie spoznila !), bo p. Ania zaraz bedzie nam liczyla za niego .....:angryy: .
Jesli dzisiaj nie dostane informacji od pani Tosi, to jutro ok. poludnia zadzwonie do niej sama.
Ale mysle, ze ten wyjazd trzeba zaplanowac na sobote , chyba , ze pani sama ustali swoj wczesniejszy termin ( wtedy wezme wolny dzien i pojade w tygodniu jeszcze ).

Posted

Pisałam już na wątku Kajtka...
Dziewczyny bardzo pilnie potrzebujemy tymczasu...
Nie możemy przeprowadzić amputacji, bo...Słonko nie ma gdzie sie podziać..
Ludzie nie chcą, z różnych powodów.
Dzwoniłam i pytałam już wszędzie.
To jakieś chore...

Posted

Dziewczyny - mam ogromna prosbe !
Prosze , jesli bedziecie kupowac cokolwiek dla psow, kotow, czy innych stworzen - BIERZCIE FAKTURY NA :
AFN ( adres : ul. Jagielly 5 M 19 , 14 - 100 OSTRODA ) - mimo, ze wyslalam dziewczynom paragony na 340 zl, to nadal nie przelaly mi pieniedzy ze skarpetek - jeleniogorskiej i Plastusia ( dostalam jedynie zapytanie : " czy na te kwoty beda faktury ?" ).
W tej chwili na AFN-ie jest ponad 150 zl, a nie mamy ich w rekach !
KONIECZNIE - FAKTURY ! ! ! - juz chyba nawet paragony nie moga byc ....:shake:

Nie wiem, jak to bedzie z faktura za hotelik, bo przeciez jesli wezme fakture, to bedzie trzeba zaplacic dodatkowo VAT, wiec wolalabym, zeby jednak faktury przedkladac z innych zrodel.

Posted

Seaside napisał(a):
Niech tylko straż miejska tknie Sawę - to ja tam pojadę i ...... :-x :agrue: :2gunfire:

Nie tknie ...... p. Ania zawiadomiona i pokaze umowe na Sawe, kiedy nadejdzie pora....