Justysia i Grześ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 I znowu - HOP księżniczko :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Biegniemy na górę :painting: Quote
Seaside Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Piękności Ty moja - w górę!! Ciotka zdechła, ale juz powoli dochodzi do siebie i w odwiedzinki przyszłą :loveu: Quote
Jola_K Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Seaside napisał(a):Piękności Ty moja - w górę!! Ciotka zdechła, ale juz powoli dochodzi do siebie i w odwiedzinki przyszłą :loveu: zdrowka Jagodko zycze! i ja przeziebiona jestem, a lekow brak i lecze sie "po swojemu" korzystajac z babcinych przepisow ale jaka aure rozsiewam wokol? zaden wampir sie nie zblizy! ps mialas ostatnio problemy z prywatnym panelem, a ja wyslalam ci dzis pw, dostalas? Quote
Justysia i Grześ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pokaż się znowu maleńka - hop hop Quote
Justysia i Grześ Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jola_K napisał(a):podnosimy pieknosci!My również HOP :multi: Quote
Justysia i Grześ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wróciliśmy (komputer :comp26:) i podnosimy ... Quote
Justysia i Grześ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 I na samiutki początek biegniemy ..... Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Jola_K napisał(a):do gory Sawcia!!! Cudna, wielka i piekna sunia potrzebuje domek ! Quote
Justysia i Grześ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Sawuś tak bardzo byśmy chcieli odwiedzać Cię na "już w nowym domu" a Ty biedna ciągle tu siedzisz :-( :-( :-( Uciekaj więc na górę, bo być może ktoś tam właśnie na Ciebie czeka :) Quote
zuziaM Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Justysia i Grześ napisał(a):Sawuś tak bardzo byśmy chcieli odwiedzać Cię na "już w nowym domu" a Ty biedna ciągle tu siedzisz :-( :-( :-( Uciekaj więc na górę, bo być może ktoś tam właśnie na Ciebie czeka :) Justysia i Grzes ... dziekujemy za wplate :Rose: :Rose: :Rose: , pomimo swoich potrzeb na staruszka . Caluski w nochal :kiss_2: dla Szarunia ! Quote
Recommended Posts