Jump to content
Dogomania

SAWA-Ma DOM! JEST ZLE .......ODESZLA (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak mi się uda w tym tygodniu,to może odwiedzę Sunię,zależy jak się wyrobię z czasem,bo pracuję,jeżdżę na działki dokramiać koty i do schronu,a poza tym mam jeszcze jednego pieska na tymczasie,którego wykupiłam i jest u mej znajomej i tam też muszę zaglądać.Tylko jeżeli mi się uda,to czy mnie tam dr.Pępiak wpuści normalnie,i do której godz.tam jest czynne.
Jeszcze mam pytanie :z jakiej jesteście miejscowości i dlaczego akurat do Szczecina daliście Sunię,tak z dala od Was?
Koksik--piesek wykupiony ze schroniska,chwilowo w domu tymczasowym pilnie poszukuje Prawdziwego Domu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66992

Posted

sunia przebywała w krzyżach wielkich, rowerzyta jzna wszystkie informacje..lepiej niż my. Sunia wtej klinice dostała pełną opiekę wete.

Posted

Sawa odeszla :placz: :placz: :placz:

dzisiaj okolo poludnia zostala uspiona
tylko tyle wiem, wiecej ma wieczorem napisac Michal
przepraszam, nie widze klawiatury przez lzy :placz:

Sawa badz szczesliwa [']['][']

Posted

Nie wiem czemu, ale miałam takie przeczucie... :-( Najważniejsze, ze kochana Sawcia była w koncu szczesliwa, zaznała miłosci, ten usmiechniety ryjek... A nie w ciasnej klatce, w zapomnieniu i samotnosci... :-(
[*]

Posted

O Boże nie....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Spoczywaj w pokoju SAWA

• Ale to niesprawiedliwe,okrutne,tak krótko cieszyła się szczęśliwym życiem,tyle złego przeszła i jak w końcu znalazła Kochany Domek to co????Koniec,tak jak MÓJ FOKSIK , co tyle złego w życiu przeszedł i jak znalazłam Mu Dom najszczęśliwszy pod słońcem,to Zginął śmiercią tragiczną,miał tylko 2 miesiące szczęśliwego życia,w ciągu swoich dwóch lat istnienia

• A jak(przepraszam,że spytam) ,Sawa została uśpiona,tak z dala bez właścicieli,bo chyba nie było ich przecież u Niej,bo są z innego miasta,tak??

• Posted

Jola_K napisał(a):

:candle:

Okrutny maj :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
    To już trzeci emeryt w ciągu 2 tygodni :placz: :placz: :placz: :placz:

Sawunia pycholu słodki - biegaj bo srebrnych łąkach szczęśliwa :placz: :placz:

Posted

amelka0 napisał(a):

A jak(przepraszam,że spytam) ,Sawa została uśpiona,tak z dala bez właścicieli,bo chyba nie było ich przecież u Niej,bo są z innego miasta,tak??

ja tez mam wiele pytan :placz:
    dlaczego dr Pepiak nie zdolal jej pomoc? inny lekarz chcial leczyc... czyja to byla decyzja? z jakiego powodu? pieniadze od kilku dni orgnizowalismy.. :placz:

Posted

Mam nadzieję tylko,że to nie z powodu braku pieniędzy doktor tak zrobił....
    Czy naprawdę nie można już było nic zrobić,że z dala od Swego Państwa,samotnie musiała Sawa umrzeć??

Posted

Sawa odeszla 21 maja .... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: !!!!!!!!!
    Cierpiala .....
    Sawcia zostala skremowana ...... :-(

Koszt pobytu Sawy w klinice to - 342,- zl.
    Poprosilysmy o pomoc AFN - dziewczyny zadeklarowaly 200 zl.
    ____________Brakuje nam 142,- zl....._____________

Prosimy o pomoc w splacie dlugu .....
    Jej Panstwo nie dadza rady splacic tego sami ..... kochali Sawe i zrobili wszystko, zeby jej pomoc..... :-( Zawiezli do dobrego lekarza do Szczecina i byli przy niej przez tych kilka ostatnich dni ..... nie odchodzila sama .....:-(

Posted

rozmawialam z doktorem Pepiakiem, sympatyczny lekarz, wyczerpujaco opisal stan w jakim byla Sawa
    podejrzewal mocznice od piatku, od dnia kiedy to sawa trafila do jego kliniki, wykonano badania usg i rtg, badania krwi wykonano w niedziele, one potwierdzily podejrzenia lekarza - zaawansowana mocznice, nerki praktycznie nie dzialaly, Sawa byla potwornie zatruta :(
    ze wzgledu na brak nadziei na wyleczenie Sawusi, po konsultacji z pania, ktora przyjechala z Sawa do kliniki, podjeto decyzje o eutanazji
    koszt badania to 251zl
    odbior zwlok przez firme 90zl (kremacja w Chojnie lub w Choszcznie)
    jest mozliwosc wziecia faktury za pobyt Sawy, czekaja tylko na dane do faktury

doktor podejrzewa, ze ta zaawansowana degradacja nerek, mogla nastapic wskutek zatrucia chemicznego (!), byc moze nie zachorowala "naturalnie"

tyle wiem ja, czekamy na Rowerzyste, ktory moze doda cos od siebie
    raz jeszcze, ogromnie dziekuje rodzinie Sawy za milosc tych kilku tygodni, za cieplo, za dom, ktory jej dali, ze to ze byla szczesliwa

Sawus ['], nie masz grobku, wiec zbudujemy ci wirtualny pomnik, zasadzimy kwiatki, napiszemy cos milego.... zuziaM juz wyszukuje takie strony w internecie