Jump to content
Dogomania

SAWA-Ma DOM! JEST ZLE .......ODESZLA (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jolu, czy masz jakies nowe wiadomosci ?

Jesli chodzi o wplaty na Sawe - to na AFN mozna wplacac spokojnie, bo AFN sam przeleje do lecznicy, po otrzymaniu faktury.
I TAK BEDZIE DUZO WYGODNIEJ !

Wplaty na AFN - z dopiskiem : " SAWA "

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Czy ktoś może napisać, czy planowany na dzis wyjazd Sawci do kliniki w Szczecinie jest aktualny?

od wczoraj nie mialam kontaktu z Michalem, pisalam do niego z zapytaniem o Sawe, czekam na odpowiedz

Posted

ZuziaM, mogłabyś tu wkleić numer konta AFN z pełnymi danymi do przelewu? Wiem, że mam, ale nie mogę terez odkopać:cool1:

przed chwilka nr konta wkleilam kilka postow wyzej :)

Posted

Jola_K napisał(a):
przed chwilka nr konta wkleilam kilka postow wyzej :)

Czytam na bieżąco i nie wracam :lol:, pamietałam, że było tam konto ZuziM :eviltong:

Dobry pomysł z tą zmianą postu :razz:, nie będzie mylących danych:p

Posted

ZuziaM, mogłabyś tu wkleić numer konta AFN z pełnymi danymi do przelewu? Wiem, że mam, ale nie mogę terez odkopać:cool1:

Wkleilam tez w 1. poscie

Posted

wiadomosc od Michala:

Michal napisał(a):
Sawa wlasnie pojechala do szczecina
udalo sie zalatwic transport, choc wygladalo na to, ze nic z tego nie wyjdzie, ale juz jedzie :(, jaka smutna byla, masakra
strasznie zaluje, ze nie mogle jechac z nia

mam nadzieje, ze stres zwizany z podroza i z nowym miejscem, nie wplynie na pogorszenie jej stanu

Sawciu, jestesmy z toba, jak ci przekazac te mysli, zebys czula ze to nie kolejne porzucenie, ze to po to, zebys zdrowa byla?

Posted

Witam.
Chciałem napisać tego posta wczoraj, ale już nie dałem rady.
Sawa jest już w klinice u p. dr Pępiaka.
Więc tak: dr określił stan Sawy jako ciężki, dostała kroplówke na wzmocnienie. Na razie miała robiną tylko morfologie (kilka razy) wyszło, że ma mało eryctrocytów, dużo leukocytów, oraz duże obe. Doktor stwierdził silny stan zapalny, jest też podejrzenie mocznicy. Sawa poszła na prześwietlenie. Zdięcie nie wykazało, żadnych stanów ropnych, początkowo było podejrzenie ropomacicy.
Na dzień dzisiejszy diagnoza mówi o zapaleniu nerek bądź problem z wątrobą, jak poważne jest sytuacja, jak będzie wyglądać leczenie oraz jakie są rokowania na dzień dzisiejszy jeszcze nie wiadomo,
trzeba czekać na biochemie, Pani która wykonuje te badania będzie dopiero jutro (w niedziele).
Jak pisałem Sawa jest w stanie ciężkim, ale stabilnym. W klinice była przez pierwsze 2 - 3 godziny z moją mamą, była bardzo wymęczona podróżą, podczas której wymiotowała, w klinice cały czas wykazywała obojętność, do ponidziałku moja mama będzie w Szczecinie, więc będzie Sawcie odwiedzać, potem niestety zostanie sama :(. Co do kosztów leczenia p. dr jeszcze nic nie powiedział, obawiam się jednak, że mogą być spore, wczoraj np. miała średnio co 1,5 godziny robioną morfologie, sam pobyt w klinice to koszt 38 zł na dobe.
Dzwoniłem dziś do kliniki, Sawcia czuje się lepiej, dostaje glukoze i płyny witaminowe, jednak dalej jest bardzo słaba
niechce chodzić, tylko leży.
Z tego co rozumiem AFN pokryje koszty leczenia ?
Napiszcie prosze jak wygląda taka procedura ?
Czy ktoś z tej fundacji (?) może się skontaktować z p. dr Pępiakiem i potwierdzić, że fundacija zapłaci za leczenie ?
Podaje namiary na klinike:
KLINIKA ZWIERZĄT DOMOWYCH
dr n. wet. Andrzej Pępiak
70-784 Szczecin ul. Łubinowa 17
tel. (091) 46-29-450
fax (091) 46-45-293
e-mail: info@klinikapepiak.pl
http://www.klinikapepiak.pl
Bardzo dziękuje Wam za pomoc i pozdrawiam.

Posted

pieniadze na leczenie bedziemy zbierac sami, AFN byc moze nam troche dolozy, przez ich konto beda przechodzily pieniadze i na fundacje wezmiemy rachunek, skontaktujemy sie z klinika by o tym porozmawiac

trzymamy kciuki za Sawe, za szybka diagnoze i podjete leczenie