Jump to content
Dogomania

SAWA-Ma DOM! JEST ZLE .......ODESZLA (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam wszystkich :)
super akcja, zgranie transportow, przesiadki, nowe twarze i mordki :) :)
swietna robota!
gratuluje!
i dziekuje!

z relacji Michala, wnioskuje ze Sawa trafila najlepiej jak mogla :)
towarzystwo psio - kocie, to to co Sawcia lubi najbardziej :D
a do tego czula opieka czlowieczka... i bedzie sobie zyla jak u Pana Boga za piecem :)

czekamy na informacje co powiedzial wet
i foteczki
wszystkiego dobrego
powodzenia

ps
chyba juz czas zastapic banerek Sawci w podpisie jakims innym..

Posted

Jola_K napisał(a):

z relacji Michala, wnioskuje ze Sawa trafila najlepiej jak mogla :)
towarzystwo psio - kocie, to to co Sawcia lubi najbardziej :D
a do tego czula opieka czlowieczka... i bedzie sobie zyla jak u Pana Boga za piecem :)

..

Jestem tego pewna !
Dzieki, Michal, ze sie zjawiles w momencie, kiedy Cie potrzebowalismy, a najbardziej Sawa.
To imie to ja jej nadalam ( Gosia )..... nie wiem nawet, czy na nie wystarczajaco reaguje.... moze pamieta jeszcze swoje, wiec, jesli bys kiedys zrobil eksperyment z wolaniem innymi imionami, to moze trafisz....

Sawa nie mogla trafic w lepsze warunki ! Dla tak duzego psiaka to najwlasciwsze miejsce na ziemi !
I z tego, co widze, juz doskonale wie, ze to koniec jej tulaczki..... i jest szczesliwa !
Dzieki !

Posted

medar napisał(a):
Oględziny zrobiłem, na mój "nos" potraktowałbym to Bivacynem ..:p

Kochany wujaszek.... niezawodny ! Dziekujemy za pomoc !
No i miales okazje osobiscie poznac to urokliwe stworzenie ! A jest urocza :loveu: !

Posted

no wlasnie: zle dzialajace dogo, czy ktos zwrocil uwage jaki ja mam podpis?
i nie wiem od kiedy? :shake:
chwilke temu go zobaczylam i zglupialam :-o
ja nadal w nim szukam transportu dla zywieckiej Soni-Bubulinki do Poznania! oraz pomocy dla Sawy!
A Sonia nie do Poznania a do Krakowa pojechala, a Sawa juz we wlasnym domku!
ale sie cos z dogo pokićkało! :roll:
i "zezarło" mi jeden wątek z wczoraj! :mad:

CZEKAMY NA WIESCI O SAWIE.
CO U WAS SLYCHAC?

POZDRAWIAMY

• 2 weeks later...
Posted

Witam.
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałem, ale od ładnych kilku dni miałem awarie neta, a przed tem byłem całkowicie zarżnięty pracą. Króciutko: wiec Sawcia ma się całkowicie dobrze, jest ruchliwa, chętnie wszędzie za nami chodzi i oczywiście nie przestaje podążać za kotami :). Co do stanu jej zdrowia, weterynaż obejrzał, osłuchał, stwierdził, że ta rana na boku to nic groźnego, dał na to srebro koloidalne. Co do serduszka i płuc stwierdził, że nie jest źle, ale jak będą upały mogą pojawić się problemy. Zmniejszył też dawkowanie kropelek do oczu które Sawcia dostaje. Jeśli chodzi o kontakty Sawa-Agora, to pomijając incydent z przed 2 dni, to jest pełna zgoda, suczki prześladują razem koty, Agora nie ma też nic przeciwko temu, żeby Sawa ucieła sobie popołudniową drzemkę w jej budzie. Co do incydentu z przed 2 dni, odwiedzili nas znajomi, pieski się cieszyły, my weszliśmy do domu i po około 10 min usłyszeliśmy, odgłosy walki, jak się okazało gryzła się Sawa z Agora, o co poszło dokładnie nie wiemy, kto zaczą też nie, Sawa mimo stanu zdrowia walczyłą nie ustępliwie. Psy zostały rozdzielony, ochrzanione, Sawa "wygoniona" do domu, a Agora do budy. Po jakiś dwuch godzinach pieski znowu się spotkały i już było "ok". Co do stosunków Daisy-Sawa to psy są sobie raczej obojętne.
Ma kilka fotek na dysku, nie mam teraz zbytnio czasu ich wklejać. Tak wogóle, to pisaniem o Sawci zaimie się moja mama, bo ja nie mam zbytnio na to czasu, praca, praca, nie kończąca się praca .... :( Pozdrawiam.