Jump to content
Dogomania

SAWA-Ma DOM! JEST ZLE .......ODESZLA (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justysia i Grześ']Ula, musi w końcu nastąpić ten moment kiedy przestanie się mieszać więc jutro nazywaj sunię SAWA bo się psina w końcu pogubi :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woodybear dostał dane kontaktowe ;)

Tiaaa, :huh:
Wkrótce ja będę potrzebowała kogoś, kto mi przypomni, jak sie nazywam:hmmmm: lepiej :scared:

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Tiaaa, :huh:
Wkrótce ja będę potrzebowała kogoś, kto mi przypomni, jak sie nazywam:hmmmm: lepiej :scared:
Spokojnie, zawsze się znajdzie ktoś życzliwy, kto przypomni ;) :lol:

agnieszka30 napisał(a):
W książeczce wet napisał ...Saba...
A czemuż to wet napisał Saba :hmmmm:

Posted

od kiedy Sawa jest u mnie jestem nią zaabsorbowana...dlatego tak rzadko wchodzę na dogo. Teraz już nadrabiam zaległości:oops:
pan Piotr deklarował przyjazd na 7 rano.
a zdrugiej strony tak ciężko bedzie mi ją oddac....Sawa już zaczęła bronić nas przed obcymi...szczeka swym głośnym hauuuu:evil_lol: trochę zbawnie to wygląda, bo niewile psów ma tak niską tonację głosu. mimo ze nie wygląda na strasznie agresywną robi co może zeby obszczekać przechodniów zza bramki:lol: ]
jak do tej pory zauważyłam ze zna kilka podstawowych komend(siad leżeć zostań i równaj) jest czysta w mieszkaniu siusia tylko na spacerze....z zostawaniem samej w domu też nie ma problemu...ogólnie bardzo grzeczna

Posted

Zrobiłem Sawie kilka fotek na pamiątkę.
Sawa już po przesiadce, teraz jedzie z dwiema bardzo miłymi Paniami do Zielonej Góry. Sawa bardzo lubi jazdę samochodem, rozsiadła sie tylnym siedzeniu i od czasu do czasu podnosiła głowę do okna, aby pooglądać krajobrazy. Podczas przesiadki w Jeleniej Górze nie chciała wysiąść z samochodu, troche ją namawialiśmy do wysiadki, ale i tak w rezultacie trzeba bylo ją troche popchać, bo była strasznie uparta. Z Sawą troche sobie podczas drogi pogadaliśmy. Jest bardzo spokojnym psem, tylko nie wiem czy z natury, czy dlatego że tak wiele przeszedł. Ta suczka ma cos takiego w sobie, ze jak sobie o niej pomyslę to łzy same się cisną na oczy. Mam marzenie, żeby Sawa jud do końca życia była szczęsliwa i żeby zaczeła merdać ogonkiem. Pozdrawiam wszystkie osoby, które pomogły Sawie w znalezieniu, mam nadzieję dobrego domu. To co robicie jest wielkie i bardzo szlachetne.

Posted

Kochana mordeńko :( w górę, wzruszy`łam się okrutnie patrząc na zdjęcia ...
Dzięuję wszystkim.....

Boże proszę żeby była szcześliwa w nowym domku!!!!!!!.........

Posted

Sawa już u mnie. Dziewczyny dojechały z opóźnieniem bo "złapały gumę". Troszkę zjadła, popiła i teraz leży w słoneczku na balkonie i podziwia widoki.

ps. Sawa ma cieczkę, więc moi kawalerowie mają przymusową eksmisję wraz z suczką Besi.:eviltong:

Posted

[quote name='Pitter']Ciekawe co sobie ta bidulka teraz myśli, tyle nowych miejsc i ludzi.A już niedługo pozna następnych ludzi i kolejne nowe miejsca ;)

Na pewno to dla Sawy przeżycie, ale na zdjęciach wygląda na szczęśliwą więc może towarzyska z niej kobietka i nie przeszkadza Jej to…

Śliczna jest :loveu::loveu::loveu:

Pitter, medar, dziewczyny - dziękujemy za relacje i za wszystko :Rose:

PS. Woodybear na pewno zrobi zdjęcia na miejscu i pewnie nie tylko – a nam pozostaje cierpliwie czekać do około 22 na kolejną fotorelację :nerwy: ;)

Posted

[quote name='Justysia i Grześ']

PS. Woodybear na pewno zrobi zdjęcia na miejscu i pewnie nie tylko – a nam pozostaje cierpliwie czekać do około 22 na kolejną fotorelację :nerwy: ;)

W oczekiwaniu na Woodybear, chcecie więcej fotek ? :cool3: