zuziaM Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 zuziaM napisał(a):Wszystko jasne .... wiec haszczak nie jedzie ! Wspaniale ! Ogromnie sie ciesze ! Dziwnie to zabrzmialo :oops: ...... ciesze sie, ze pojedzie Sawa , ale tez, ze haszczak bedzie mial odpowiedni domek gdzie indziej i wczesniej.... Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):Ale można pojechać od razu JG-ZG, jeśli następny transport jest z ZG i pominąć przesiadkę w Krośnie. Zawsze to jedno wsiadanie-wysiadanie dla starszej pani mniej:razz: No jasne - teraz sie wreszcie zapoznalam z watkiem i rozumiem. Dziekuje serdecznie za pomoc. Ona musi juz znalezc sie w swoim wlasnym domu. A transport ze Swidnicy zorganizowac ma Aga - mowila mi wczoraj, ze poprosi o to sasiada. Quote
Ula_czarnuszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 To czekamy na potwierdzenie transportu Świdnica - JG i info, czy Sawa ma dojechac do Krosna czy do ZG.:p Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):To czekamy na potwierdzenie transportu Świdnica - JG i info, czy Sawa ma dojechac do Krosna czy do ZG.:p To ja juz potwierdzam, ze do ZIELONEJ GORY. Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 NArazie jeszcze nic nie wiem...przyznam,że ósma rano może trochę kolidować z pracą... z nocki nie da rady... pierwsza zmiana też odpada... Będę widziała się z Rotkiem ok 15 może coś innego wymyślimy... Trzeba dzisiaj wszystko uzgodnić. ...myślę jeszcze o pociągu, jak nie będzie innej możliwości, taką opcję też rozważam... Taka druga szansa nie pojawi się już, trzeba na głowie stanąć, dowieźć do domku. Niech babcia Sawa ma już święty spokój... Quote
Ula_czarnuszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 agnieszka30 napisał(a): Będę widziała się z Rotkiem ok 15 może coś innego wymyślimy... Trzeba dzisiaj wszystko uzgodnić. ...myślę jeszcze o pociągu, jak nie będzie innej możliwości, taką opcję też rozważam... Taka druga szansa nie pojawi się już, trzeba na głowie stanąć, dowieźć do domku. Niech babcia Sawa ma już święty spokój... Aga, pociąg masz dopiero 9:25 i jesteś w JG 12:35. To za późno :shake: Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 agnieszka30 napisał(a):szlag....to co robimy???? Boze ! To tylko 60 km ! Czy nie ma nikogo w calej Swidnicy, kto by podjechal do Jeleniej ? ? ? Dziewczyna nie moze potem po nocy sie tluc po nieznanych trasach w Polsce ..... Ten transport musi byc od rana. Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tutaj nie chodzi o 60 km, ale o godziny pracy! Po prostu tych uczynnych wtedy nie ma... Może ktoś jest w Jeleniej skłonny podjechać? Tam jest więcej dogomaniaków i chętnych do pomocy! Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jak będzie przebiegała trasa??? Czy nie można jechać na Wrocław, przez Bolków, wtedy mija się Świdnicę o 12 km... Quote
magda z. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A może jakiś autobus albo prywatny bus, ludzie często tak ze swoimi psiakami jeżdzą, a jak Sawcia jest spokojna może się udać. Quote
Seaside Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Aga, jazda do Zielonej Góry przez Wrocław?? To trochę nie ten kierunek :( To jest sobota więc może ktoś ... jednak.... :( Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 sprawdzę, ale przemyślcie opcję jazdy tą drogą, z tego co zorientowałąm sie, to górą chcesz jechać, Złotoryja, Legnica... Sprawdz, czy jak potniesz dołem, nie nadużyjesz drogi, ...i drogi lepsze:lol: Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Napiszę po 16...nie wiem nic na ten moment...:-( Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 agnieszka30 napisał(a):o kużwa...ja Warszawą żyję... No wlasnie, ja tez mysle, ze myslisz o innej calkiem trasie, a to ma byc - do ZIELONEJ GORY ..... Quote
medar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Najblizej z Jeleniej do Zielonej jest trasą :Jelenia Góra, Gryfów, Lubań, Iłowa, Żagań, Nowogród Bobrzański, Zielona Góra ( 153 km). Przez Bolków , Legnicę , Lubin jest 186km, a jak zahaczyć jeszcze o Świdnicę to daje 235km. Quote
Nanami Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Z owczarka.pl http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10083&PN=1 " Jesli Sawa nie pogardzi tylnym siedzeniem samochodu osobowego i poczeka do soboty (24.03) to chetnie sie z nia przejadę. Moj tel. 0503 043 996" Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jest transport dla Sawy, niesamowicie miły chłopak z Wrocławia zawiezie Sawę do Jeleniej Góry!!! Bardzo,bardzo dziękujemy!!! :cool3: Na ósmą rano...:Rose: :Rose: :Rose: Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Sawa już u Rotka, wąchają sobie drzewa w ogródku:evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nanami.....:oops: Bardzo ci dziękuję za pomoc,podziękuj wszystkim na owczarkach za zaangażowanie!!!:Rose: :Rose: :Rose: Quote
Jola_K Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Nanami']Ogromnie sie ciesze :B-fly: i ja sie ciesze :multi: :lol: :multi: dziekujemy :Rose: (juz zmieniam podpis, troche z opoznieniem :oops: ale na dogo bywam w ostatnim czasie rzadko) Quote
Recommended Posts