Justysia i Grześ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 justynavege dziękujemy za zainteresowanie :loveu: :hmmmm: Jola_K wspomniała i mamy nadzieję, że ktoś się odezwał, bo my akurat tam nie pisaliśmy… woodybear miło Cię widzieć znowu odzywającego się na dogo :calus: Nie mamy teraz absolutnie czasu na cofanie się do tamtego tematu żeby go sobie przypomnieć dokładnie, ale pamiętamy, że pisaliśmy o tym, że zainteresowanie tam i tu znacząco się różni i ilość ludzi, którzy aktywnie uczestniczą w takich akcjach też jest zupełnie inna… Ale są tam tacy jak Peter Beny, Ty woody i jeszcze na pewno inni :loveu: :multi: Mieliśmy okazję poznać Wasze działania i bijemy wielkie brawo :klacz::klacz: Ale tutaj nie ten temat ;) Woodybear dziękujemy jeszcze raz za pomoc i mamy ogromną nadzieję, że uda się to wszystko jakoś dograć i Sawcia będzie miała cudny domek… Dziewczyny czy udało Wam się czegoś nowego dowiedzieć ? Kurcze stajemy na głowie, ale to jednak nie jest nasz teren i mamy utrudnione działanie – Seaside może Tobie udało się z kimś skontaktować ? PS. Nie mamy niestety zielonego pojęcia gdzie jest Sawa więc w tym przypadku nie możemy Ci pomóc :shake: Quote
agnieszka30 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Sawa jest w Świdnicy, dzwonił nowy własciciel Sawy, prosił o poinformowanie jak wygląda sprawa transportu. Zainteresowanym podam nr telefonu, oraz adres dt. Quote
rotek_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 qrcze taka bezradność jak moja dobija:-( niedość ze bez prawka to jeszcze bez samochodu.... ....sledze wątke codzinnie i mocno 3mam kciuki za Sawę...jej się poprostu należy lepsze życie Quote
Jola_K Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 zuziaM napisał(a):Szukamy pilnie transport ! podnosze! pilne! Quote
magda z. Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Super wiadomość! Pójdę i ją ściągnę z zoologiocznego, bo dalej tam psiaki wiszą:) Quote
zuziaM Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Byc moze, ze bedzie transport na sobote z Jeleniej Gory do okolicy Zielonej Gory . CZY JEST WIEC SZANSA, ZEBY SAWE NA 8 rano ze SWIDNICY do JELENIEJ GORY ( do schroniska chyba ) podwiezc ? ? ? Ale to dopiero jutro sie okaze na 100 % , bo nie wiem, czy osoba jadaca sie zgodzi na dwa duze psy ( wiezie haskyego ). Quote
rotek_ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dużo osób też jeździ przez wrocław...jeśli z jelenią nie wyjdzie to mozna kombinować z wrockiem. Quote
agnieszka30 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nie mam szans pojechać do Jeleniej, mój chło mnie zabije... Wrocław prędzej, poproszę sąsiada, ale jeszcze nic na 100% Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='zuziaM']Byc moze, ze bedzie transport na sobote z Jeleniej Gory do okolicy Zielonej Gory . CZY JEST WIEC SZANSA, ZEBY SAWE NA 8 rano ze SWIDNICY do JELENIEJ GORY ( do schroniska chyba ) podwiezc ? ? ? Ale to dopiero jutro sie okaze na 100 % , bo nie wiem, czy osoba jadaca sie zgodzi na dwa duze psy ( wiezie haskyego ). trzymam kciuki by się udalo Quote
Seaside Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Boże tak się wszystko papra, a sprawa pilna :( Napisałąm do dwóch osób w sprawie transportu.... czekam :( Quote
agnieszka30 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Boże........ Pilne.... pomocy... Nie ma szans, aby mój Tz pojechał odwieźć SAwę, szlag! Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 kocahni a na watku transportowym zapodaliscie? Quote
agnieszka30 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tak! i na owczarkach...Sawa będzie zabrana jutro z dotychczasowego dt, jeszcze nie wiem, czy Rotek rodzinę przekona, jeśli nie- będzie u mnie... A ja zostanę zabita... Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 agnieszka ni ekumam czaczy ze tak powiem czemu ja zabierasz z DT czy dluzej tam byc nie moze? rotek do czego ma rodzine przekonać? sorki za upierd......e pytania:evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 nie może tam zostać...:-( to jedna wielka pomyłka była. Sawa jutro rano będzie już u mnie, a po 15 u Rotka. Kamień z serca mi spadł. Quote
agnieszka30 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no tak, dopóki transpotru nie będzie...sobota. Quote
Seaside Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 JEST TRANSPORT JELENIA GÓRA - KROSNO W SOBOTĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny teraz trzeba zewrzeć szeregi!!!!!!!!!! konieczny transport do jeleniej - TO NASZA JEDYNA SZANSA!!!!!!!!!!! Krosno to okolice Zielonej Góry i woody chyba da radę podjechać?????? J&G jak myślicie?? Będzie potrzebna wymiana kontaktów oczywiście!!! Ale to już jak wszystko dogramy :) Błagam nie dajmy teraz ciałą!!!!!!!!!!! Kochana dziewczyna się zgodziła więc trzeba jej w tym troszkę pomóc!!!!! Quote
Ula_czarnuszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hej, Skoro nie jedzie haszczak, to na tej samej trasie pojedzie Swa :cool3: Trasę oczywiście można nieco zmodyfikować, jeśli łatwiej będzie Sawę przejąc do dalszego transportu np. z Zielonej Góry. Punkt stały to start: Jelenia Góra, sobota ok. 8-mej. :p Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Seaside'] JEST TRANSPORT JELENIA GÓRA - KROSNO W SOBOTĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny teraz trzeba zewrzeć szeregi!!!!!!!!!! konieczny transport do jeleniej - TO NASZA JEDYNA SZANSA!!!!!!!!!!! Krosno to okolice Zielonej Góry i woody chyba da radę podjechać?????? J&G jak myślicie?? Będzie potrzebna wymiana kontaktów oczywiście!!! Ale to już jak wszystko dogramy :) Błagam nie dajmy teraz ciałą!!!!!!!!!!! Kochana dziewczyna się zgodziła więc trzeba jej w tym troszkę pomóc!!!!! Wspaniale, wielkie dzieki ! Sawa w podrozy jest bardzo spokojna.... lezy sobie cala droge i patrzy przez okienko. Nie ma problemow z choroba lokomocyjna. Wiec teraz tylko Aga musi pogadac z sasiadem i przewiezc Sawe do Jeleniej Gory..... trzeba skontaktowac Agnieszke z (?) przepraszam, zapomnialam nick, zeby sie umowily w ktorym miejscu przekaze Sawe. Sawa trafi do Krosna - do medara. Zaraz pisze, czy pomoc w transporcie do Zielonej Gory nadal aktualna ? Quote
Seaside Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):Hej, Skoro nie jedzie haszczak, to na tej samej trasie pojedzie Swa :cool3: Trasę oczywiście można nieco zmodyfikować, jeśli łatwiej będzie Sawę przejąc do dalszego transportu np. z Zielonej Góry. Punkt stały to start: Jelenia Góra, sobota ok. 8-mej. :p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Seaside napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wszystko jasne .... wiec haszczak nie jedzie ! Wspaniale ! Ogromnie sie ciesze ! Czy transport nadal jest na sobote ? Quote
Seaside Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No przecież Ula napisała że spotkanie w sobotę o 8.00 w Jeleniej :) :p Brakuje nam tylko 1 połączenia Świdnica - Jelenia!!!! Quote
Ula_czarnuszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 zuziaM napisał(a): Sawa trafi do Krosna - do medara. Zaraz pisze, czy pomoc w transporcie do Zielonej Gory nadal aktualna ? Ale można pojechać od razu JG-ZG, jeśli następny transport jest z ZG i pominąć przesiadkę w Krośnie. Zawsze to jedno wsiadanie-wysiadanie dla starszej pani mniej:razz: Quote
Recommended Posts