Jump to content
Dogomania

SAWA-Ma DOM! JEST ZLE .......ODESZLA (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, post 322 to pomowienia, od kilku miesiecy jestem w stalym kontakcie z zuziaM, wiem jak pomaga i stane murem w jej obronie, to osoba o wieeelkim sercu, niewiele takich znam!
i prosze nie kloccie sie tutaj, to zniecheca osoby postronne do czytania !

a teraz cos o Sawie:
dzis wieczorem skontaktowala sie ze mna osoba chetna do adopcji Sawy, mieszka w Przesiekach (woj, wilekopolskie)
dane tej osoby przekazalam zuziM (ja nadal jestem za granica), ktora jest juz po rozmowie z ta osoba, pewnie jutro zuziaM napisze, jakie sa wstepne ustalenia....

wiec zamiast klotni, prosze teraz cala energie przekierowac na trzymanie kciukow! :)

Posted

Agnieszka coraz mniej podoba mi się współpraca z Tobą i zapewniam cie, ze po zakończeniu tych dwóch spraw (Sawy i Kajtka) już takowej nie będzie.
Nie musisz już martwić się o nasze problemy, ponieważ one pozostaną NASZE.

Nie tylko ja i Zuzia, lecz więcej osób przebywających z Tobą na różnych wątkach jest zdania, że jesteś zarzewiem wielu konfliktów, każdy problem zamiast zostać konstruktywnie rozwiązany jest rozdmuchiwany (nie pomniejszany bo nie ukrywam ani nie wypieram się że jest, lecz rozdmuchiwany) w taki sposób, że kłótni nie ma końca. Łapanie się za słówka przeciąga się na kolejne strony wątków, co zniechęca kolejne osoby do współpracy.
Zauważ - pozostałyśmy już tylko my........

Dotyka mnie to tym bardziej, że nie jestem wogóle osobą konfliktową, i każda otwarcie tego wątku przyprawia mnie o niezłe nerwy.

Oszczędze Ci już kłopotu i zapewniam, że nie będziemy już zawracać Twojej zapracowanej głowy żadnym psem jeleniogórskim czy też lwóweckim.
Spodziewam się całego elaboratu jako odpowiedzi na ten post - ale na niego nie zamierzam już odpowiadać. I wierz mi - łaski nie robisz informując mnie o stanie psa. Nie masz tu do czynienia z gówniarzem więc mnie jak takiego nie traktuj.

Jolu, ustalenia po rozmowie Zuzi są takie, że Sawa ma dom :) - szukamy pilnie transportu do Krzyży Wielkopolskich

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Na koniec chciałabym podziękować Rotek, za piękną aukcję, dzięki której
Sawa znalazła domek.
Sylwia- świetna robota!

cieszę się zę mogłam pomóc....ale na wszelki wypadek aukcji nie konczę..przynajmniej do jutra;)

Posted

[quote name='Seaside']
Jolu, ustalenia po rozmowie Zuzi są takie, że Sawa ma dom :) - szukamy pilnie transportu do Krzyży Wielkopolskich

to napiszcie w tytule, że szukacie transportu ze Świdnicy do Krzyży Wielkopolskich

Posted

Seaside napisał(a):
Aga widzę, że jednak posty pousuwałąś.... bo moje jakoś tak dziwnie w powietrzu wiszą.........

No rzeczywiscie.....:roll: ..... Seaside.... Ty sama do siebie gadasz :roll: .... ale przeciez w Boleslawcu mieszkasz...:evil_lol:

Posted

wg GPS: program nawigacyjny tomtom
ze Swidnicy do Przesiek, gmina Krzyz Wielkopolski, jest rowne 300km, czas dojazdu 4godz7min (czas oczywiscie nie uwzglednia korkow, przystankow... itp)
inny program nawigacyjny, Polskav3r
pokazuje ze trasa ma 311km

wiem ze na trasie Wroclaw <---> Poznan jezdzi/jezdzila la_pegaza, to moze byc alternatywa

Posted

Mapa samochodowa na interi pokazuje że odległość ze Świdnicy do Przesiek jest 348 km i na pewno niema szans na dojechanie w 4 godziny :lol:
Trzeba liczyć postoje dla Sawki ;)

Transport potrzebny jest jak najbliżej Zielonej Góry a stamtąd już będzie dowieziona do domku :)

Woodybear :buzi:

Posted

[quote name='Justysia i Grześ']
Transport potrzebny jest jak najbliżej Zielonej Góry a stamtąd już będzie dowieziona do domku :)

Woodybear :buzi:

:multi: :multi: :multi: - DZIEKUJEMY ! ! ! To juz w takim razie znow zmieniamy tytul....
Szukamy transport SWIDNICA - ZIELONA GORA ! ! !

A czy Woodybear pasuje kazdy dzien ? ? ?

Posted

[quote name='zuziaM'] A czy Woodybear pasuje kazdy dzien ? ? ?Jak będzie wiadomo mniej wiecej kiedy to wtedy będziemy się umawiać ;)
Na razie tylko szybciutko telefonicznie się zapytaliśmy i wiemy że ma sporo pracy ale pojechać się zgodził :multi:

Posted

Justysia i Grześ napisał(a):
Jak będzie wiadomo mniej wiecej kiedy to wtedy będziemy się umawiać ;)
Na razie tylko szybciutko telefonicznie się zapytaliśmy i wiemy że ma sporo pracy ale pojechać się zgodził :multi:

SUPER !
Wiec podnosimy, zeby bylo widac, ze jest to dla nas pilne !
Sawcie trzeba jak najszybciej zabrac z tego miejsca.

Posted

Hej hej dogomaniacy, postaram się dopasować, nie ukrywam, że im bliżej Zielonej Góry tym lepiej ale jeszcze pomyslimy, w przyszłym tygodniu i tak muszę jechać w okolice Piły / Krzyża więc coś się wymyśli, może jakiś transport do poznania, nawet Leszna czy Lubina. Byłoby mi łatwiej, zrobić 500 km w jeden dzień to trochę wyzwanie, nie wiadomo, jak ona się zachowuje w aucie. Czy ktoś coś wie ?? :) Nie czytałem dokładnie wątku, Tylko Justyna z Grzesiem do mnie zadzwonili.

Nanami: Czy to Ty zmieniłaś mi avatar na owczarku ?? Dziekuje :loveu:.

Justyna&Grześ: Wątek Szarika znalazłem na owczarku, więc stamtąd się
przyszwendałem ;). Może moja pomoc w przewiezieniu go nie była potrzebna ale chęci miałem. To Apropo kilku postów wstecz, że z owczarka nikt sie Szarikiem nie zainteresował ;).

Oczywiście teraz moja upierdliwość zawodowa :p

Proszę osobę kompetentną o adresy, telefony, co, jak gdzie, itd.

Pozdrawiam