Jump to content
Dogomania

SAWA-Ma DOM! JEST ZLE .......ODESZLA (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak wspomniałam, tymczas dzisiaj się kończy...
Mogę podać nr tel do dziewczyny,która zajmuje się Sawą,
nie mogę przyjąć Sawy do siebie, nie mam na to warunków...
mimo chęci, nie mogę, ostatnio miałam trzy psy w domu, jeden wielki jazgot,krew, moja rodzina nie chce słyszeć o psie...

Posted

Seaside napisał(a):

Lwówek????????????/

odradzam...sunia juz gasnie a takim hotelu zgasnie zupelnie....osobiscie nie ufam temu 'przytulkowi' po tym jak zobaczylam sawe

Posted

Też nie jestem za Lwówkiem...
Dziewczyny, nie wierzę w to,iż jakikolwiek wet widział tam Sawę, przecież nie wymyśliłyśmy sobie jej stanu...
Proszę, nawet ta rana nigdy nie była opatrywana, gdyby było inaczej, to nie doszłoby do takiego stanu zapalnego!!!

Posted

JAk nie ma????
Przecież ZuziaM jest zmotoryzowana, no kurczę, bez przesady!!!
JA też nie mam, po tym jak pomyliłam Jelenią Górę z Zieloną, nawet Andrzeja nie pytam!
Skoro nie ma, trzeba pilnie szukać,

Posted

agnieszka30 napisał(a):
JAk nie ma????
Przecież ZuziaM jest zmotoryzowana, no kurczę, bez przesady!!!
,

Owszem, ale od ponad tygodnia trabie, ze przez najblizsze 2 - 3 tygodnie ... odpadam z jakimikolwiek transportami....
Piatek po poludniu, kiedy wiozlam psiaki byl ostatnim moim wolnym popoludniem, dlatego wlasnie nie moglam tego zrobic w sobote...

Posted

Agnieszka a płątny transport???????? Na lunę udało się 300 stówy zebrać, więc i tu oddamy, żeby tylko ktoś się zdecydował.......
Ja już wolę, żeby Sawa była we Lwówku - przyciśniemy trochę sprawę, zbierzemy na bazarkach kasy i mam nadzieję ze będzie dobrze

Posted

Dziewczyny - płątny transport to nasza jedyna szansa!!!!!!!!!

Prosze pomyślcie coś :(((
Kto w tamtym kierunku się porusza??????????
Roześlijcie wici po dogo!!!!!!!!!!!! ja zaraz wpiszę do transportowego!!!!!
Kasę się zorganizuje przecież - nie takie rzeczy robiłyśmy. Ból jest taki że ja z dostępem w czasie weekendu do dogo to tylko z doskoku :(
TZ mnie zamorduje..........

Posted

To, że Lwówek nie jest wymarzonym rozwiązaniem to wiemy wszyscy, ale jaki jest sens w wypisywaniu, żeby szukać innego miejsca – co na już jest praktycznie niemożliwe - w momencie kiedy Sawę należy jak najszybciej stamtąd zabrać…
Już i tak stanowczo za długo musi chodzić po schodach co najprawdopodobniej jest przyczyną Jej problemów z poruszaniem się – ciężki, starszy pies, który przez dłuższy czas nie musiał pokonywać takich przeszkód prawie zawsze gdy to się zacznie, zacznie mieć problemy.

W „hoteliku” będzie przynajmniej miała „proste trasy”, będzie mogła posiedzieć sobie na dworze (teraz już zaczyna się fajna pogoda, więc będzie to dla Niej dobre rozwiązanie).

Nie jest tam różowo, ale przecież nikt nie mówi, że to już koniec Jej trasy – przecież nie trzeba zaprzestawać szukania jej domu … Może się okazać, że zdarzy się jakiś cud i bardzo szybko będzie można Ją stamtąd zabrać… Trzeba w to wierzyć, ale mimo wszystko nie można jej zostawić tam gdzie jest teraz, bo to jest; raz – niewykonalne z wiadomych względów, dwa – nawet jeśli to niedobre dla psa.

Jak znaleźć transport nie mamy pojęcia – jesteśmy daleko i nawet jakbyśmy chcieli to też nie mamy jak i czym jechać, ale płatny może gdzieś się znaleźć – kurcze gdzie szukać ???? :niewiem:

Posted

A może warto rozwiesić gdzieś w okolicy „hoteliku” jakieś ogłoszenia, że przydałaby się czyjaś pomoc – coś na zasadzie wolontariatu…
Przecież mieszkają tam różni ludzie i może znalazłby się ktoś, kto chciałby pomagać zwierzakom i mógłby czasem zajrzeć do Sawy, wyczesać, wygłaskać – po prostu posiedzieć i podoglądać - ???

Wszędzie są ludzie, którzy kochają zwierzęta, ale z różnych względów nie mogą takiego psa przygarnąć - a zajęcie się nim czasami może być dla Nich doskonałym rozwiązaniem...

Może coś takiego by miało szanse na powodzenie ???

Posted

.

nawet jeśli to niedobre dla psa

nam zależy przede wszystkim na dobru zwierząt. Widok Sawy nie pozostawia nikogo obojętnym na jej los. nie jestem przekonana do Lwówka...może jakiś inny hotel???:roll: