Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Słuchajcie w Rokietnicy przebywa 6 szczeniaków (5 piesków, 1 suczka) potrzebuja jak najszybciej domów tymczasowych i najlepiej stałych. Pani nie wyrabia z opieką nad całą 6. Przygarnęła suczkę, która okazała sie być w ciąży, a nie wiedziała o czymś takim jak sterylka aborcyjna. Mama szczeniaków jest średniej wielkości psem (około 20kg) Jutro szczeniaki zostaną odrobaczone. Kto może chociaż jednego przygarnąc na tymczas?

Edited by Boogie
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko co z ew. transportem? Jest możliwość podrzucenia malud np. do Poznania?
Może raczej napiszę tak: mogę dać tymczas dla dwóch malud. Obojętnie jakich, byle nie miały ponad 4 miesięcy. Widziałam, że macie sporo szczeniorów. Mogę zabrać dwa w najgorszej sytuacji. Mam BDT, mogę po maluchy przyjechać do Poznania.

Posted

Mogę je dowieźć do Poznania, albo możemy sie jakoś umówić, bo mieszkam na wylotówce na Leszno i u mnie zostawic Twój samochód i pojechac moim po szczeniaki.

Posted

Dwa mają tymczas tylko nie byłam w stanie dzisiaj podjechać. Najpewniej w czwartek lub piątek po nie będę tylko mam problem z transportem. Jedyną możliwością będzie pociąg. Szukam też kogoś kto może akurat będzie jechał tą trasą. Daleko to nie jest.

Posted

Dzisiaj mamy spotkanie z nowymi domami tymczasowymi. Zobaczymy czy się ktoś zdecyduje. Mamy tyh malcow pelno. Elonia - proszę mi tu nie mieć niczego - tzn żadnych wyrzutow - brzydko się z nimi wygląda.

Posted

supergoga napisał(a):
Dzisiaj mamy spotkanie z nowymi domami tymczasowymi. Zobaczymy czy się ktoś zdecyduje. Mamy tyh malcow pelno.

Trzymam kciuki z całej siły!!! :kciuki::kciuki: wszystkie dwa trzymam... i mam nadzieję, że coś z tego będzie.

supergoga napisał(a):
Elonia - proszę mi tu nie mieć niczego - tzn żadnych wyrzutow - brzydko się z nimi wygląda.

Wyrzuty sumienia mnie zabijają :shake:
A jak te DT nie wypalą (tfutfutfu... pluje przez lewe ramię teraz) to może Ci Państwo się zgodzą i potrzymają maluchy jeszcze do 2-3 stycznia?
No i jeszcze jest przecież Fryda, Frania, Migotka i Lala, którym też grozi schronisko :(
Jak tu nie mieć wyrzutów niezależnie od ich wpływu na wygląd :shake: