Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja to jak zobaczylam ją na bisach to zaczelam piszczec jak glupia a jak dowiedzialam sie ze jest z PL to juz totalnie ześwirowałam :) mi sie thai marzy od dawna ale warunkow poki co nie mam idealnych dla takiego psa... moze kiedys... tymczasem zazdroszcze Wam :)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
ja to jak zobaczylam ją na bisach to zaczelam piszczec jak glupia a jak dowiedzialam sie ze jest z PL to juz totalnie ześwirowałam :) mi sie thai marzy od dawna ale warunkow poki co nie mam idealnych dla takiego psa... moze kiedys... tymczasem zazdroszcze Wam :)

Bardzo dziękujemy za kibicowanie:)Na pewno jeszcze nie raz będziesz mogła ja wyściskać ona niezła całuśnica;)

Posted

[quote name='maga18']grzyw było 4
sedziowal Roberto Schill, Leos Jancik i Reiner Jacobs

normalnie zapytania o stawke grzyw robią furore :grins:

moje fotki -----------------------------> https://picasaweb.google.com/gattaca.kennel/2XCACIBAradROM1011032012

Dzięki - wybieram się do Rumunii w drugiej połowie roku i "badam teren" :) - a jeszcze mam pytanie o tego sędziego Jacobsa (teraz będzie miał grzywy w Nitrze) - mogę prosić o informacje na pw :) Dziękuję z góry :)

Posted

krzysio napisał(a):
Dziękujemy Olga. Zapraszamy do nas-pamiętasz?

tak,pamiętam!Dana tez płanuje odwiedziny i prosiła przekazać pozdrowienia i gratulację!Jest z was bardzo dumna!!!

Posted

Gratki dla wszystkich zwycięzców:)
Mogła bym prosić o stawki seterów :) tym razem interesują mnie wszystkie tzn angliki, irlandy i szkoty:)
Z góry dziękuję.

Posted

Lofty, stawki Ci nie podam, bo nie wiem, co zrobiłam z katalogiem, ale mogę Ci powiedzieć, że szkocki seter z Polski wygrał grupę w oba dni, a pierwszego dnia również BISa. :)

Posted

Seter gordon z Polski wziął grupe w oba dni, pierwszego bisa a drugiego były porównywane dwaj zwyciązcy Bis-ów
mastif tybetański/RO/ i polski gordon... no i ten nasz wygrał. Gratulacje!

seter gordon 1szt
english pointer-3szt
bracco ital 1szt
wajmar/6szt-3:3
deutscherdrathaar/2szt-1:1
deutscherkurzhaat 6szt-3:3
rovidszoru magyar Vizsla-1szt
drotzoru magyar Vizsla 1szt

To cała grupa VII

Posted

krzysio napisał(a):
Seter gordon z Polski wziął grupe w oba dni, pierwszego bisa a drugiego były porównywane dwaj zwyciązcy Bis-ów
mastif tybetański/RO/ i polski gordon... no i ten nasz wygrał. Gratulacje!
Tak, to porównanie z dwóch dni to była ciekawa sprawa... No bo ten gordon najpierw przegrał BISa z mastifem tybetańskim, a potem zaraz wszedł na ring znów z tym mastifem na porównanie z dwóch dni no i to już wygrał. :) Inny sędzia, o ile dobrze pamiętam. ;)