maga18 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 ja to jak zobaczylam ją na bisach to zaczelam piszczec jak glupia a jak dowiedzialam sie ze jest z PL to juz totalnie ześwirowałam :) mi sie thai marzy od dawna ale warunkow poki co nie mam idealnych dla takiego psa... moze kiedys... tymczasem zazdroszcze Wam :) Quote
krzysio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 maga18 napisał(a):ja to jak zobaczylam ją na bisach to zaczelam piszczec jak glupia a jak dowiedzialam sie ze jest z PL to juz totalnie ześwirowałam :) mi sie thai marzy od dawna ale warunkow poki co nie mam idealnych dla takiego psa... moze kiedys... tymczasem zazdroszcze Wam :) Bardzo dziękujemy za kibicowanie:)Na pewno jeszcze nie raz będziesz mogła ja wyściskać ona niezła całuśnica;) Quote
krzysio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Hiro napisał(a):Dolly jest kochana!Aniu, gratulację!!!!!! Dziękujemy Olga. Zapraszamy do nas-pamiętasz? Quote
AsinkaC Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='maga18']grzyw było 4 sedziowal Roberto Schill, Leos Jancik i Reiner Jacobs normalnie zapytania o stawke grzyw robią furore :grins: moje fotki -----------------------------> https://picasaweb.google.com/gattaca.kennel/2XCACIBAradROM1011032012 Dzięki - wybieram się do Rumunii w drugiej połowie roku i "badam teren" :) - a jeszcze mam pytanie o tego sędziego Jacobsa (teraz będzie miał grzywy w Nitrze) - mogę prosić o informacje na pw :) Dziękuję z góry :) Quote
Hiro Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 krzysio napisał(a):Dziękujemy Olga. Zapraszamy do nas-pamiętasz? tak,pamiętam!Dana tez płanuje odwiedziny i prosiła przekazać pozdrowienia i gratulację!Jest z was bardzo dumna!!! Quote
oestramp Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Witam, gratuluje wszystkim sukcesów! A czy ktos przypadkiem nie ma zdjęcia naszego bobtaila Soft Motion's Catch of The County ? Quote
Lofty Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Gratki dla wszystkich zwycięzców:) Mogła bym prosić o stawki seterów :) tym razem interesują mnie wszystkie tzn angliki, irlandy i szkoty:) Z góry dziękuję. Quote
Flaire Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Lofty, stawki Ci nie podam, bo nie wiem, co zrobiłam z katalogiem, ale mogę Ci powiedzieć, że szkocki seter z Polski wygrał grupę w oba dni, a pierwszego dnia również BISa. :) Quote
krzysio Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Seter gordon z Polski wziął grupe w oba dni, pierwszego bisa a drugiego były porównywane dwaj zwyciązcy Bis-ów mastif tybetański/RO/ i polski gordon... no i ten nasz wygrał. Gratulacje! seter gordon 1szt english pointer-3szt bracco ital 1szt wajmar/6szt-3:3 deutscherdrathaar/2szt-1:1 deutscherkurzhaat 6szt-3:3 rovidszoru magyar Vizsla-1szt drotzoru magyar Vizsla 1szt To cała grupa VII Quote
Lofty Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dzięki krzysio:) znaczy sweter był tylko jeden ale za to jaki hihihihihi :) Quote
Flaire Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 krzysio napisał(a):Seter gordon z Polski wziął grupe w oba dni, pierwszego bisa a drugiego były porównywane dwaj zwyciązcy Bis-ów mastif tybetański/RO/ i polski gordon... no i ten nasz wygrał. Gratulacje!Tak, to porównanie z dwóch dni to była ciekawa sprawa... No bo ten gordon najpierw przegrał BISa z mastifem tybetańskim, a potem zaraz wszedł na ring znów z tym mastifem na porównanie z dwóch dni no i to już wygrał. :) Inny sędzia, o ile dobrze pamiętam. ;) Quote
Recommended Posts