Adamant Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Szukam ewentualnego chętnego na wspólny przejazd z małym pieskiem z woj mazowieckiego. Kontakt na PW Quote
Florka_xyz Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 My sie wybieramy z Warszawy :)Do zobaczenia :) Quote
ENDRIUTRACKER Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witam jedziemy na te wystawy ,wyjazd z WA-WY wygodnym busikiem trasa na Rzeszów mamy 4 wolne miejsca - Info na PW albo pod tel 607-912-292 zapraszamy Quote
Adamant Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Adamant']Szukam ewentualnego chętnego na wspólny przejazd z małym pieskiem z woj mazowieckiego. Kontakt na PW[/QUOTE] Przepraszam ale sprawa już nieaktualna :shake: Quote
maga18 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 a czy ktos wie czy to jest na dworze? mi sie wydaje ze tak ale jesli mam racje to czarno to widze :grins: Quote
krzysio Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Zwykle o tej porze roku tam wystawy sa na dworze/na parkingu albo jakieś park rozrywki;)Tym razem podali nazwę EXPO Arad pisalismy do nich kilkakrotnie z pytaniem czy to w środku czy na zewnątrz ale odpowiedzi brak:mad: EXPO Arad ma duży parking więc...:placz: Wszyscy wolelibyśmy jednak w hali. Quote
maga18 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 dzieki za odp ja tez do nich pisalam i cisza a tak do odp w mig masz moze Adres tego Expo? bo na jesieni jak bylam to wystawa byla na Infaneriei Str Quote
maga18 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 http://www.expoarad.eu/index.php?lang=en - chyba znalazlam jakby bylo w takiej hali to byloby milo :cool3::cool3::cool3: Quote
krzysio Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Tak, hala ta sama. Wkrótce się dowiemy czy pozwolą ją nam zwiedzić;) Quote
maga18 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jejeje odpisali mi :) :) :) My show is inside. Adress EXPO ARAD INTERNATIONAL - STR.AUREL VLAICU ONE NUMER. czyli na hali :) :) :) Quote
maga18 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 nikt sie nie chwali a ja widzialam ze Polacy poszaleli :laola: mam zdjecia, pozniej wstawie :) a to moje sukcesy: 10.03.2012 CACIB Show Arad El Libertador-Simon Di China Latina - exc I, CAC, CACIB, BOB Doris Day Gattaca - exc I, CAC, CACIB CLUB Show IX gr El Libertdor-Simon Di China Latina - exc I, CAC, Club Winner Doris Day Gattaca - exc I, CAC, Club Winner, BOB 11.03.2012 CACIB Show Arad El Libertador-Simon Di China Latina - exc I, CAC, CACIB, BOB Doris Day Gattaca - exc I, CAC, CACIB Obydwa zrobiły [SIZE="6"]CHAMPIONY RUMUNII Quote
AsinkaC Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Gratulacje szczególnie dla Simonka :) bo to mój faworyt. A można prosić stawkę grzywów ? Kto sędziował ? Dziękuję :) Quote
Flaire Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Magda, gratulacje!!! I wielkie dzięki za zdjęcia! :) No to my też się pochwalimy. :) W sumie poszło nam podobnie. :) 10.03.2012, sędzia Reiner Jacobs, Niemcy (rasa i grupa) CACIB Show Arad Fraser (Stirling Skeandhu) - exc I, CAC, CACIB Ptysia (Flaire Karpatka) - exc I, CAC, CACIB, BOB, finałowa szóstka na grupie 11.03.2012 sędzia Sandor Szabo, Węgry (rasa i grupa) CACIB Show Arad Fraser (Stirling Skeandhu) - exc I, CAC, CACIB, BOB, finałowa czwórka na grupie Ptysia (Flaire Karpatka) - exc I, CAC, CACIB Oba piesy mają teraz Ch. oraz Grand Ch. Rumunii (tam to się nazywa Ch. Sum Laude). W sumie bardzo udana wycieczka. Polaków było sporo i poszaleli nieźle na tej wystawie, mam nadzieję, że jeszcze ktoś się pochwali! :) Quote
krzysio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dziękuje wszystkim jadącym z nami w busie za miłą atmosferę podczas podróży i na wystawie:multi: Gratuluje wszystkim Polakom/było nas dużo/:), maga18 -miło było poznać:) Nasza ARASHI ANN -wo, best baby DOLL DOLL - wo, best baby szczególne gratki dla Ptysiaka:multi:naszych: szelciaków, pinczków,buldożków, stafików,,eldków Pierwszy raz widziałem podium na które były ustawiane tylko dwa psy.:crazyeye:...tak samo było na Best In Show...:crazyeye: Quote
Flaire Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ja oczywiście zapomniałam napisać najważniejszego :) - dzięki wielkie dla Ani za wspaniały handling na porównaniu, dzięki któremu Ptysia po raz pierwszy (i może ostatni ;) ) w życiu pokonała na ringu własnego dziadka. :) Bardzo się z tego zwycięstwa cieszymy. :) Quote
krzysio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ania poleca się na przyszłość bo Ptysia to super pies:multi: Mamy kilka zdjęć z Arad naszych piesków mogę przesłać do Ciebie Flaire? Dasz radę wrzucić? Quote
maga18 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='AsinkaC']Gratulacje szczególnie dla Simonka :) bo to mój faworyt. A można prosić stawkę grzywów ? Kto sędziował ? Dziękuję :) grzyw było 4 sedziowal Roberto Schill, Leos Jancik i Reiner Jacobs normalnie zapytania o stawke grzyw robią furore :grins: moje fotki -----------------------------> https://picasaweb.google.com/gattaca.kennel/2XCACIBAradROM1011032012 Quote
krzysio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Maga18 fajne fotki. Do twarzy Ci z naszą thai-ką:razz: Quote
maga18 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 w thai-ce to sie zakochałam po uszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudowna!!!!! jakbym mogla to bym ją ukradła :) Quote
wacha Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ogromne gratulacje dla wszystkich :multi: szkoda, że nas nie było ale niestety na wszystkie wystawy się nie da, a szkoda :placz: ale moja ulubienica Dolly urosła, bardzo bym chciała wyściskać małą łobuziarę, ucałujcie ją ode mnie :) do zobaczenia.... Quote
krzysio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dolly już jest wycałowana i powiedziano jej ,że to od cioci Asi;) bedziesz ją mogła osobiście wycałować na wyjeżdzie do Montenegro -to juz niedługo:evil_lol: Quote
Recommended Posts