Rafal84 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 to postrzeganie wlasnosci to rownie dobrze sprawdza sie przy jamniorach:) Quote
dolika Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :klacz:fantastyczne:grin: jeśli chodzi o robienie zdjęć to welsh i beagle mogą sobie podać łapę:diabloti: Quote
sprytka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Ja też sie strasznie usmiałam jak to czytalam :) Mi sie podoba teoria postrzegania własności i zachowanie na spacerze:evil_lol: Quote
dolika Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 polecam stronkę : http://www.cafepress.com/buy/beagle/-/cfpt2_/copt_/cfpt_/source_searchBox/x_0/y_0 mają tam różne śmieszne "akcesoria" z beaglami i nie tylko. "Jeśli mogę ci to zabrać - to moje" - a jeżeli mi nie chcesz tego oddać ... to tym bardziej moje! ja bym to tak ujęła w odniesieniu do mojego psa ;) Quote
sprytka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Dzięki!!! Nie znałam tej stronki :) Jest naprawde super! Widzę ze nie tylko miłośnik beagli znajdzie tu coś dla siebie :razz: Quote
dolika Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 sprytka napisał(a):Dzięki!!! Nie znałam tej stronki :) Jest naprawde super! Widzę ze nie tylko miłośnik beagli znajdzie tu coś dla siebie :razz: Ja wczoraj spędziłam tam pół dnia :oops: buszując w terierach ... Quote
Recommended Posts