Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Umówiłam się z p. Martą na telefon w okolicach początku tygodnia i ustalić konkretny termin wizyty. Pani powiedziała, że chętnie po niedzieli nas "ugości". Ciotka Fusica rusza ze mną jako ekspert. Będę Was informować!

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to zaciskamy wszystkie kciukasy, aby to był ten jedyny, najwspanialszy domek.
A mafijne ciotki tak na wszelki wypadek mogłyby zacząć lamenty:razz:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Umówiłam się z p. Martą na telefon w okolicach początku tygodnia i ustalić konkretny termin wizyty. Pani powiedziała, że chętnie po niedzieli nas "ugości". Ciotka Fusica rusza ze mną jako ekspert. Będę Was informować!
:multi::multi::multi:no super ......mafijne cioteczki niezawodne......łolaboga niech to bedzie ten domecek;)
dziś cioteczka Clockwork nie polamentuje ale w poniedziałek pójdzie do wtóru;):evil_lol:
tymczasem .....:kciuki::kciuki:

Posted

Jestem. Niestety mam net tylko w pracy, więc dopiero teraz zaczynam czytać o Denisku. Dzwoniła ciotka Wilejkaros i w tygodniu ruszamy na przesłuchanie do ewentualnego domku (baterie do paralizatora i kajdanki, już gotowe :evil_lol: ).

Posted

Fusica napisał(a):
Jestem. Niestety mam net tylko w pracy, więc dopiero teraz zaczynam czytać o Denisku. Dzwoniła ciotka Wilejkaros i w tygodniu ruszamy na przesłuchanie do ewentualnego domku (baterie do paralizatora i kajdanki, już gotowe :evil_lol: ).
:evil_lol:no to kontrola będzie rzetelna;)
trzymamy :kciuki: za domeczek

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:no super ......mafijne cioteczki niezawodne......łolaboga niech to bedzie ten domecek;)
dziś cioteczka Clockwork nie polamentuje ale w poniedziałek pójdzie do wtóru;):evil_lol:
tymczasem .....:kciuki::kciuki:

Fusica napisał(a):

elainfo napisał(a):
elo elo i ja tez jestem..;-)))) ale widzę ,ze juz wszzystko załatwione trzymam kciukasy-za ontrlke domku dla małego szorściaczka;-):loveu: :loveu:

ŁOLABOGA!!!!!!!!!!!!!!! mafijne cioteczki są!!!!! :multi::multi:
no to Denisek na pewno juz trafi do TEGO domku!!!!

tylko kto go tam zawiezie :hmmmm:

Posted

clockwork napisał(a):
ŁOLABOGA!!!!!!!!!!!!!!! mafijne cioteczki są!!!!! :multi::multi:
no to Denisek na pewno juz trafi do TEGO domku!!!!

tylko kto go tam zawiezie :hmmmm:

Ty????????:evil_lol:

Dobra przeczytałam wątek Deniska i jestem już gotowa do boju. A swoją drogą to chłopczyk wyjątkowo śliczny jest. Mail od Pani z wawy, również jest wyjątkowo śliczny. Mam nadzieję, że to właśnie ten domek.

Posted

Fusica napisał(a):
łojessss, łomatkobossssko, łolabogaaaa, jejuniu-jejuniu... Żeby to był właśnie ten domek na który Denis tak długo czeka...

:evil_lol:no wreszcie .....a już myślałam że nie doczekam ,...że to tylko biadolenie legenda;)

:kciuki:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:no wreszcie .....a już myślałam że nie doczekam ,...że to tylko biadolenie legenda;)

:kciuki:

No jak legenda, jak na Bajeczkę podziałało????
Tylko jeszcze ciotka elainfo musi pobiadolić, bo z jej udziałem biadolenie jest już w 100% kompletne.

Posted

Dzisiaj dzwoniła Pani Marta i wstępnie z ciotką Fusicą ruszamy we środę, bo jutro wieczorem z obozu wraca dopiero syn, ten odpowiedzialny 15-latek. Ciocia Elainfo się dołącza?
Ciotka Fus, ale tam nie ma TZów ani nagich ani w ogóle...
Oooooojejejejejuuuuuuuuu, motyla noga itp.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Dzisiaj dzwoniła Pani Marta i wstępnie z ciotką Fusicą ruszamy we środę, bo jutro wieczorem z obozu wraca dopiero syn, ten odpowiedzialny 15-latek. Ciocia Elainfo się dołącza?
Ciotka Fus, ale tam nie ma TZów ani nagich ani w ogóle...
Oooooojejejejejuuuuuuuuu, motyla noga itp.

No trudno, można się przecież czasem poświęcić :cool3: Dla niedoinformowanych... Kiedyś przy okazji Fruzi, to tajnos-agentos marzyły, żeby wpaść tak znienacka, by przy okazji wizyty, najść nagego Pana domu :evil_lol: (jesssu jak mój TZ kiedyś wpadnie na dogo, to :chainsaw: )

Posted

Ciotka Fusica, zdradzasz nasze najskrytsze tajemnice. Ja tu tak szyfrem chciałam... Nie marzyły, nie marzyły, tylko były zbulwersowane, że TZ Shikki w bokserkach nie pojawił się nawet na korytarzu. Ciotka Fus, zadzwonię do Ciebie we wtorek wieczorem lub we środę jak ustalę godzinę odwiedzin z Panią, bo na dzień dzisiajszy mój grafik taki niepewny. I nie wiem czy mogę o 18, 19 czy 20... Każdy kocha swoją pracę, prawda?

Posted

Fusica napisał(a):
No jak legenda, jak na Bajeczkę podziałało????
Tylko jeszcze ciotka elainfo musi pobiadolić, bo z jej udziałem biadolenie jest już w 100% kompletne.
;)no taaa.........rzeczywiście...