Wilejkaros Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Umówiłam się z p. Martą na telefon w okolicach początku tygodnia i ustalić konkretny termin wizyty. Pani powiedziała, że chętnie po niedzieli nas "ugości". Ciotka Fusica rusza ze mną jako ekspert. Będę Was informować! Quote
syla00 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no to zaciskamy wszystkie kciukasy, aby to był ten jedyny, najwspanialszy domek. A mafijne ciotki tak na wszelki wypadek mogłyby zacząć lamenty:razz: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wilejkaros napisał(a):Umówiłam się z p. Martą na telefon w okolicach początku tygodnia i ustalić konkretny termin wizyty. Pani powiedziała, że chętnie po niedzieli nas "ugości". Ciotka Fusica rusza ze mną jako ekspert. Będę Was informować!:multi::multi::multi:no super ......mafijne cioteczki niezawodne......łolaboga niech to bedzie ten domecek;) dziś cioteczka Clockwork nie polamentuje ale w poniedziałek pójdzie do wtóru;):evil_lol: tymczasem .....:kciuki::kciuki: Quote
anilla Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 oby to wreszcie był TEN domek:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
malawaszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Deniskuuu to MUSI być Twój jedyny wymarzony domek :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 MARCHEWA napisał(a):witam malawaszko;) ,na szczęście piesek od ciebie jest nadal w swoim szczęsliwym domku,dostaję sms-y od pańciów;) Dziękuję :Rose: :loveu::multi: Quote
Fusica Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jestem. Niestety mam net tylko w pracy, więc dopiero teraz zaczynam czytać o Denisku. Dzwoniła ciotka Wilejkaros i w tygodniu ruszamy na przesłuchanie do ewentualnego domku (baterie do paralizatora i kajdanki, już gotowe :evil_lol: ). Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fusica napisał(a):Jestem. Niestety mam net tylko w pracy, więc dopiero teraz zaczynam czytać o Denisku. Dzwoniła ciotka Wilejkaros i w tygodniu ruszamy na przesłuchanie do ewentualnego domku (baterie do paralizatora i kajdanki, już gotowe :evil_lol: ).:evil_lol:no to kontrola będzie rzetelna;) trzymamy :kciuki: za domeczek Quote
elainfo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 elo elo i ja tez jestem..;-)))) ale widzę ,ze juz wszzystko załatwione trzymam kciukasy-za ontrlke domku dla małego szorściaczka;-):loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:no super ......mafijne cioteczki niezawodne......łolaboga niech to bedzie ten domecek;) dziś cioteczka Clockwork nie polamentuje ale w poniedziałek pójdzie do wtóru;):evil_lol: tymczasem .....:kciuki::kciuki: Fusica napisał(a):Jestem. Niestety mam net tylko w pracy, więc dopiero teraz zaczynam czytać o Denisku. Dzwoniła ciotka Wilejkaros i w tygodniu ruszamy na przesłuchanie do ewentualnego domku (baterie do paralizatora i kajdanki, już gotowe :evil_lol: ). elainfo napisał(a):elo elo i ja tez jestem..;-)))) ale widzę ,ze juz wszzystko załatwione trzymam kciukasy-za ontrlke domku dla małego szorściaczka;-):loveu: :loveu: ŁOLABOGA!!!!!!!!!!!!!!! mafijne cioteczki są!!!!! :multi::multi: no to Denisek na pewno juz trafi do TEGO domku!!!! tylko kto go tam zawiezie :hmmmm: Quote
Fusica Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 clockwork napisał(a):ŁOLABOGA!!!!!!!!!!!!!!! mafijne cioteczki są!!!!! :multi::multi: no to Denisek na pewno juz trafi do TEGO domku!!!! tylko kto go tam zawiezie :hmmmm: Ty????????:evil_lol: Dobra przeczytałam wątek Deniska i jestem już gotowa do boju. A swoją drogą to chłopczyk wyjątkowo śliczny jest. Mail od Pani z wawy, również jest wyjątkowo śliczny. Mam nadzieję, że to właśnie ten domek. Quote
Fusica Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 łojessss, łomatkobossssko, łolabogaaaa, jejuniu-jejuniu... Żeby to był właśnie ten domek na który Denis tak długo czeka... Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fusica napisał(a):łojessss, łomatkobossssko, łolabogaaaa, jejuniu-jejuniu... Żeby to był właśnie ten domek na który Denis tak długo czeka... :evil_lol:no wreszcie .....a już myślałam że nie doczekam ,...że to tylko biadolenie legenda;) :kciuki: Quote
Fusica Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:no wreszcie .....a już myślałam że nie doczekam ,...że to tylko biadolenie legenda;) :kciuki: No jak legenda, jak na Bajeczkę podziałało???? Tylko jeszcze ciotka elainfo musi pobiadolić, bo z jej udziałem biadolenie jest już w 100% kompletne. Quote
Wilejkaros Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzisiaj dzwoniła Pani Marta i wstępnie z ciotką Fusicą ruszamy we środę, bo jutro wieczorem z obozu wraca dopiero syn, ten odpowiedzialny 15-latek. Ciocia Elainfo się dołącza? Ciotka Fus, ale tam nie ma TZów ani nagich ani w ogóle... Oooooojejejejejuuuuuuuuu, motyla noga itp. Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 łamatkobosko, łolaboga, łojejuniu :diabloti:.. Fusica!!!! sprawdzaj domek... i niech to bedzie TEN! co ja mam w planach na łikend :hmmmm: :roll: Quote
Fusica Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wilejkaros napisał(a):Dzisiaj dzwoniła Pani Marta i wstępnie z ciotką Fusicą ruszamy we środę, bo jutro wieczorem z obozu wraca dopiero syn, ten odpowiedzialny 15-latek. Ciocia Elainfo się dołącza? Ciotka Fus, ale tam nie ma TZów ani nagich ani w ogóle... Oooooojejejejejuuuuuuuuu, motyla noga itp. No trudno, można się przecież czasem poświęcić :cool3: Dla niedoinformowanych... Kiedyś przy okazji Fruzi, to tajnos-agentos marzyły, żeby wpaść tak znienacka, by przy okazji wizyty, najść nagego Pana domu :evil_lol: (jesssu jak mój TZ kiedyś wpadnie na dogo, to :chainsaw: ) Quote
Wilejkaros Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ciotka Fusica, zdradzasz nasze najskrytsze tajemnice. Ja tu tak szyfrem chciałam... Nie marzyły, nie marzyły, tylko były zbulwersowane, że TZ Shikki w bokserkach nie pojawił się nawet na korytarzu. Ciotka Fus, zadzwonię do Ciebie we wtorek wieczorem lub we środę jak ustalę godzinę odwiedzin z Panią, bo na dzień dzisiajszy mój grafik taki niepewny. I nie wiem czy mogę o 18, 19 czy 20... Każdy kocha swoją pracę, prawda? Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fusica napisał(a):No jak legenda, jak na Bajeczkę podziałało???? Tylko jeszcze ciotka elainfo musi pobiadolić, bo z jej udziałem biadolenie jest już w 100% kompletne.;)no taaa.........rzeczywiście... Quote
MARCHEWA Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Jak domek będzie ok,to zostanie mi bardzo mało czasu na zorganizowanie transportu,bo w poniedziałek wyjeżdżam:hmmmm: Quote
Recommended Posts