MARCHEWA Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 A ja dostałam fajnego maila od rodzinki Dyzia:),jestem o niego spokojna,myślę,że wreszcie ktoś go pokochał,tak mocno jak on na to zasługuje:) Quote
halbina Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 to się podziel dobrymi wiadomościami... a fotki też dostałaś? Quote
MARCHEWA Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 WitamJeszcze raz chcę podziękować za Deniska. Mam wrażenie. że piesek czujesię u nas dobrze. Nie ma z nim najmniejszych kłopotów. nawet sobie niewyobrażałam. że pies może być tak bezproblemowy. a więc mamy samą czystąradość! Denisek jest słodkim. kochanym pieskiem. uwielbia się bawić. naspacerkach wesoły i przyjazny wobec wszystkich, Warszawa chyba też mu siępodoba, ale nie tak jak nasza działka. na której radośnie hasał i bawiłsię szyszkami. Piesek zawojował nasze serca i coraz trudniej jest namzachować zdrowy rozsądek w wyznaczaniu granic ale myślę, że jakoś damyradę.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiamMarta Quote
MARCHEWA Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Nie wiem,dlaczego posklejały się słowa,ale mam nadzieję,że rozczytacie.W ogóle coś mi dogo szwankuje.Halbinko,co powiesz na maila? Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :multi::multi::multi:no ...mailik od Dyziowej rodzinki super:loveu: Quote
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Pani Marto!!!!!!! Denisek jest najszczęśliwszym psem w najlepszym domku- nie wiem jak Pani dziękować :loveu::loveu::loveu: buziory w deniskowego nochala i pozdróweczka dla syna ;) Quote
Fusica Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Pozdrowienia dla wszystkich ciotek, Deniska i jego cudownych opiekunów. Jestem na Kaszubach i odpoczywam (głównie śpię). Strasznie się cieszę, że Denisek zalągł sie u Gzyba. Idealny pies w idealnym domu. Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] 2007-08-02 2007-08-02 Wpływ na rachunek Dane adr. rach. przeciwst.: **** AGNIESZKA *** BARTŁOMIEJ *** Tytuł: bilet Data utworzenia: 2007-08-02 +100,00 PLN-dealer 2007-08-02 2007-08-02 Wpływ na rachunek Nr rach. przeciwst.: **** Dane adr. rach. przeciwst.: ***** EWA Tytuł: TRANSPORT Data utworzenia: 2007-08-02 +30,00 PLN-eloise [quote name='clockwork']a u mnie mamy :cool3::cool3: Nr rach. przeciwst.: xxxxxxxx Dane adr. rach. przeciwst.: Oxxxxx ELŻBIETA UL.xxxxxxxx 05-220 ZIELONKA Tytuł: na bilet do STOLYCY- elainfo +50,00 PLN noooo... w końcu znalazłam chwilke żeby sie rozliczyć z pieniążków które dostałyśmy na transport Deniska... 100,00 -dealer +30,00 -eloise +50,00 -elainfo +50,00 -NOWA PANI Deniska ---------------------------- =230,00 [SIZE=2] Za drogę zapłaciłyśmy 200 zł, tak jak umawiałam się z dziewczynami z Warsiafy- nadwyżkę przekazujemy na psiaki w potrzebie- czyli 30 zł, od siebie dorzucam jeszcze 10 zł i Alicja R też 10 zł..... czyli [SIZE=4]50 zł... tylko na jakiego psa?? pogrzebię po PWP i wyszukam jakąś bide w pilnej potrzebie która nie ma zbyt wielu ofiarodawców. Chyba że macie jakąś bide na oku :cool3: i po raz kolejny dziękuje wszystkim którzy przyczynili sie do adopcji Deniska- w jakikolwiek sposób :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 widoczne?? czy nie widoczne?? :cool3::cool3::cool3: 4x49 zł+ 4 zł = 200,00 :cool1: dziewczynki..... podjęłam decyzje- kasiurka idzie na szczeniaka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76988 OKI?????? Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 eloise napisał(a):ja sie zgadzam :calus::calus: Quote
MARCHEWA Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 :hmmmm: ciekawe co u Dyzia i jego rodzinki? Quote
elainfo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No własnie co ciekawe co u małego kudłaczka -halo halo???? GZYB odezwij sie i napisz jak wam sie zyje razem??:lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :razz:...Cioteczki transportowe też się martwią :roll: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='MARCHEWA']:hmmmm: ciekawe co u Dyzia i jego rodzinki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuhahhaha... zobacz Ela... przyjęło sie... DYZIO :loveu::loveu::loveu: mi tez najpierw TO przychodzi na myśl potem myśle, myśle :hmmmm: ... aaaa!!! no i zaś zapomniałam....:hmmmm: DENISEK!!!!! :loveu::loveu: P.S. Marchewo- mam Twoje psie akcesoria... kiedy ściągasz do domu?? Quote
elainfo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuhahhaha... zobacz Ela... przyjęło sie... DYZIO :loveu::loveu::loveu: mi tez najpierw TO przychodzi na myśl potem myśle, myśle :hmmmm: ... aaaa!!! no i zaś zapomniałam....:hmmmm: DENISEK!!!!! :loveu::loveu: P.S. Marchewo- mam Twoje psie akcesoria... kiedy ściągasz do domu?? no własnie Dyzio pasuje do niego jak ulał, ja też zapomniałam jak brzmiało jego pierwotne imię..:oops: dlatego tak bezimiennie"kudłaczek", "siersciuszek" i takie tam wymyslam. Quote
MARCHEWA Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Przed moim wyjazdem postanowiłam napisać do pańciów Dyzia i zapytać jak się miewają i oto jaki cudny mail dzisiaj dostałam:loveu: :loveu: :loveu: : Witamy. U Deniska i u nas wszystko ok. Kochamy się coraz bardziej, myślę, że piesek czuje się u nas dobrze. Mam wrażenie, że Denisek troszkę jeszcze podrósł, nadal pracujemy nad tym, żeby go troszkę podpaść. Psinka jest naprawdę bardzo mądra i szybko się uczy. Mieliśmy też jeden mały kłopocik -- skaleczona łapka (poduszeczka)-- ale wszystko już się ładnie zagoiło. Denis jest psem do tego stopnia mądrym i nie sprawiającym kłopotu, że nawet kupki na spacerkach zwykle robi w takich miejscach, że nie trzeba ich sprzątać. Z jedzeniem też raczej nie grymasi ale nie przepada za suchą karmą a wszyscy mówią że to najlepiej zbilansowane jedzenie dla psów. Pozdrawiamy bardzo serdecznie Marta, Marcin i Denis Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='MARCHEWA']Przed moim wyjazdem postanowiłam napisać do pańciów Dyzia i zapytać jak się miewają i oto jaki cudny mail dzisiaj dostałam:loveu: :loveu: :loveu: : Witamy. U Deniska i u nas wszystko ok. Kochamy się coraz bardziej, myślę, że piesek czuje się u nas dobrze. Mam wrażenie, że Denisek troszkę jeszcze podrósł, nadal pracujemy nad tym, żeby go troszkę podpaść. Psinka jest naprawdę bardzo mądra i szybko się uczy. Mieliśmy też jeden mały kłopocik -- skaleczona łapka (poduszeczka)-- ale wszystko już się ładnie zagoiło. Denis jest psem do tego stopnia mądrym i nie sprawiającym kłopotu, że nawet kupki na spacerkach zwykle robi w takich miejscach, że nie trzeba ich sprzątać. Z jedzeniem też raczej nie grymasi ale nie przepada za suchą karmą a wszyscy mówią że to najlepiej zbilansowane jedzenie dla psów. Pozdrawiamy bardzo serdecznie Marta, Marcin i Denis:multi::multi::multi:[FONT=Arial]no to super wieści ...ale fotki by się przydały ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi::multi: wiedziałam.... wiedziałam że Denisek w końcu trafi do najlepszego miejsca na ziemi... :multi::multi::multi: oby dalej było tak dobrze... eeee... co ja gadam :splat:BĘDZIE!! conajmniej tak dobrze, a nawet i lepiej bo Denisek to extra psiak, a Marcin i p.Marta to super ludziska :loveu: dużo miłości i radości Wam życzę :loveu:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja też wróciłam z urlopu, więc myślę, że mogę jechać z umową adopcyjną do Marty. Zadzwonię i dam znać, na kiedy się umawiamy. Quote
MARCHEWA Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Oto nastepny mail od Deniskowej rodzinki:loveu: U nas wszystko ok. wychowujemy się na wzajem. Denisek trochę się nam rozbestwił i pożera różne rzeczy -- na szczęście mało wartościowe. Ostatnio kupiłam mu zabawkę, która bardzo mu się spodobała więc może przestanie zjadać co popadnie. Denisek w domu dzielnie stróżuje, poszczekuje i udaje groźnego, ale na spacerkach ciągle coś go straszy np. torebka foliowa, albo polewaczka. Ale tak ogólnie jest fajnie. Pozdrawiamy Marta, Marcin i Denis :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='MARCHEWA']Oto nastepny mail od Deniskowej rodzinki:loveu: U nas wszystko ok. wychowujemy się na wzajem. Denisek trochę się nam rozbestwił i pożera różne rzeczy -- na szczęście mało wartościowe. Ostatnio kupiłam mu zabawkę, która bardzo mu się spodobała więc może przestanie zjadać co popadnie. Denisek w domu dzielnie stróżuje, poszczekuje i udaje groźnego, ale na spacerkach ciągle coś go straszy np. torebka foliowa, albo polewaczka. Ale tak ogólnie jest fajnie. Pozdrawiamy Marta, Marcin i Denis :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:No super ... proszę jaki stróż się trafił ...pilnuje swojej Rodzinki :loveu:...wspaniale ...a że sie boi ...toż to jeszcze malec:loveu: szkoda tylko że nie ma nowych fotek malego podróżnika:loveu: Quote
Recommended Posts