Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WitamJeszcze raz chcę podziękować za Deniska. Mam wrażenie. że piesek czujesię u nas dobrze. Nie ma z nim najmniejszych kłopotów. nawet sobie niewyobrażałam. że pies może być tak bezproblemowy. a więc mamy samą czystąradość! Denisek jest słodkim. kochanym pieskiem. uwielbia się bawić. naspacerkach wesoły i przyjazny wobec wszystkich, Warszawa chyba też mu siępodoba, ale nie tak jak nasza działka. na której radośnie hasał i bawiłsię szyszkami. Piesek zawojował nasze serca i coraz trudniej jest namzachować zdrowy rozsądek w wyznaczaniu granic ale myślę, że jakoś damyradę.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiamMarta

Posted

Pani Marto!!!!!!!
Denisek jest najszczęśliwszym psem w najlepszym domku- nie wiem jak Pani dziękować :loveu::loveu::loveu:

buziory w deniskowego nochala i pozdróweczka dla syna ;)

Posted

Pozdrowienia dla wszystkich ciotek, Deniska i jego cudownych opiekunów. Jestem na Kaszubach i odpoczywam (głównie śpię). Strasznie się cieszę, że Denisek zalągł sie u Gzyba. Idealny pies w idealnym domu.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] 2007-08-02 2007-08-02 Wpływ na rachunek

Dane adr. rach. przeciwst.:
AGNIESZKA ***
BARTŁOMIEJ ***
Tytuł: bilet
Data utworzenia: 2007-08-02
+100,00 PLN-dealer
2007-08-02 2007-08-02 Wpływ na rachunek

Nr rach. przeciwst.:

***** EWA
Tytuł: TRANSPORT
Data utworzenia: 2007-08-02
+30,00 PLN-eloise

[quote name='clockwork']a u mnie mamy :cool3::cool3:

Nr rach. przeciwst.:
xxxxxxxx
Oxxxxx ELŻBIETA
UL.xxxxxxxx
05-220 ZIELONKA
Tytuł: na bilet do STOLYCY- elainfo
+50,00 PLN

noooo... w końcu znalazłam chwilke żeby sie rozliczyć z pieniążków które dostałyśmy na transport Deniska...
100,00 -dealer
+30,00 -eloise
+50,00 -elainfo
+50,00 -NOWA PANI Deniska
----------------------------
=230,00

[SIZE=2]

Za drogę zapłaciłyśmy 200 zł, tak jak umawiałam się z dziewczynami z Warsiafy- nadwyżkę przekazujemy na psiaki w potrzebie- czyli 30 zł, od siebie dorzucam jeszcze 10 zł i Alicja R też 10 zł..... czyli [SIZE=4]50
zł... tylko na jakiego psa?? pogrzebię po PWP i wyszukam jakąś bide w pilnej potrzebie która nie ma zbyt wielu ofiarodawców. Chyba że macie jakąś bide na oku :cool3:

i po raz kolejny dziękuje wszystkim którzy przyczynili sie do adopcji Deniska- w jakikolwiek sposób :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='MARCHEWA']:hmmmm: ciekawe co u Dyzia i jego rodzinki?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
buuhahhaha... zobacz Ela... przyjęło sie... DYZIO :loveu::loveu::loveu:

mi tez najpierw TO przychodzi na myśl potem myśle, myśle :hmmmm: ... aaaa!!!
no i zaś zapomniałam....:hmmmm: DENISEK!!!!! :loveu::loveu:

P.S.
Marchewo- mam Twoje psie akcesoria... kiedy ściągasz do domu??

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
buuhahhaha... zobacz Ela... przyjęło sie... DYZIO :loveu::loveu::loveu:

mi tez najpierw TO przychodzi na myśl potem myśle, myśle :hmmmm: ... aaaa!!!
no i zaś zapomniałam....:hmmmm: DENISEK!!!!! :loveu::loveu:

P.S.
Marchewo- mam Twoje psie akcesoria... kiedy ściągasz do domu??

no własnie Dyzio pasuje do niego jak ulał, ja też zapomniałam jak brzmiało jego pierwotne imię..:oops: dlatego tak bezimiennie"kudłaczek", "siersciuszek" i takie tam wymyslam.

• 3 weeks later...
Posted

Przed moim wyjazdem postanowiłam napisać do pańciów Dyzia i zapytać jak się miewają i oto jaki cudny mail dzisiaj dostałam:loveu: :loveu: :loveu: :

Witamy. U Deniska i u nas wszystko ok. Kochamy się coraz bardziej, myślę, że piesek czuje się u nas dobrze. Mam wrażenie, że Denisek troszkę jeszcze podrósł, nadal pracujemy nad tym, żeby go troszkę podpaść. Psinka jest naprawdę bardzo mądra i szybko się uczy. Mieliśmy też jeden mały kłopocik -- skaleczona łapka (poduszeczka)-- ale wszystko już się ładnie zagoiło. Denis jest psem do tego stopnia mądrym i nie sprawiającym kłopotu, że nawet kupki na spacerkach zwykle robi w takich miejscach, że nie trzeba ich sprzątać. Z jedzeniem też raczej nie grymasi ale nie przepada za suchą karmą a wszyscy mówią że to najlepiej zbilansowane jedzenie dla psów. Pozdrawiamy bardzo serdecznie Marta, Marcin i Denis

Posted

[quote name='MARCHEWA']Przed moim wyjazdem postanowiłam napisać do pańciów Dyzia i zapytać jak się miewają i oto jaki cudny mail dzisiaj dostałam:loveu: :loveu: :loveu: :

Witamy. U Deniska i u nas wszystko ok. Kochamy się coraz bardziej, myślę, że piesek czuje się u nas dobrze. Mam wrażenie, że Denisek troszkę jeszcze podrósł, nadal pracujemy nad tym, żeby go troszkę podpaść. Psinka jest naprawdę bardzo mądra i szybko się uczy. Mieliśmy też jeden mały kłopocik -- skaleczona łapka (poduszeczka)-- ale wszystko już się ładnie zagoiło. Denis jest psem do tego stopnia mądrym i nie sprawiającym kłopotu, że nawet kupki na spacerkach zwykle robi w takich miejscach, że nie trzeba ich sprzątać. Z jedzeniem też raczej nie grymasi ale nie przepada za suchą karmą a wszyscy mówią że to najlepiej zbilansowane jedzenie dla psów. Pozdrawiamy bardzo serdecznie Marta, Marcin i Denis:multi::multi::multi:[FONT=Arial]no to super wieści ...ale fotki by się przydały ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi::multi: wiedziałam.... wiedziałam że Denisek w końcu trafi do najlepszego miejsca na ziemi... :multi::multi::multi:
oby dalej było tak dobrze... eeee... co ja gadam :splat:BĘDZIE!! conajmniej tak dobrze, a nawet i lepiej bo Denisek to extra psiak, a Marcin i p.Marta to super ludziska :loveu:
dużo miłości i radości Wam życzę :loveu:
[/FONT]

• 1 month later...
Posted

Oto nastepny mail od Deniskowej rodzinki:loveu:

U nas wszystko ok. wychowujemy się na wzajem. Denisek trochę się nam
rozbestwił i pożera różne rzeczy -- na szczęście mało wartościowe.
Ostatnio kupiłam mu zabawkę, która bardzo mu się spodobała więc może
przestanie zjadać co popadnie. Denisek w domu dzielnie stróżuje, poszczekuje i
udaje groźnego, ale na spacerkach ciągle coś go straszy np. torebka
foliowa, albo polewaczka.
Ale tak ogólnie jest fajnie.
Pozdrawiamy
Marta, Marcin i Denis

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='MARCHEWA']Oto nastepny mail od Deniskowej rodzinki:loveu:

U nas wszystko ok. wychowujemy się na wzajem. Denisek trochę się nam
rozbestwił i pożera różne rzeczy -- na szczęście mało wartościowe.
Ostatnio kupiłam mu zabawkę, która bardzo mu się spodobała więc może
przestanie zjadać co popadnie. Denisek w domu dzielnie stróżuje, poszczekuje i
udaje groźnego, ale na spacerkach ciągle coś go straszy np. torebka
foliowa, albo polewaczka.
Ale tak ogólnie jest fajnie.
Pozdrawiamy
Marta, Marcin i Denis

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi:No super ...
proszę jaki stróż się trafił ...pilnuje swojej Rodzinki :loveu:...wspaniale ...a że sie boi ...toż to jeszcze malec:loveu:

szkoda tylko że nie ma nowych fotek malego podróżnika:loveu: