Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, witamy Gzyba! Młody dogomaniaku, patrz, co Cię czeka:

dożyca błękitna Inka

Platon we własnej osobie

Byron (to ten we fraku) i Junior (niebieski pręgowany)

I wreszcie nasz tymczasowicz obecny - szczeniak Rubik! :evil_lol:

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Denis jest cudny. Ma ucholce jak Gremlin :evil_lol:
Zastanawialiśmy się wczoraj, co to za szlachetna mieszanka....
Juz nie mogę się doczekać, kiedy poznam gadzinkę osobiście.

Posted

halbina napisał(a):
ni mo TZ... :roll: :roll: :roll: :placz: :placz: :placz: :oops: :oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Szczęśliwy człowiek z ciebie... Jak tak podsumować, to więcej z nimi problemów niż przyjemności ;)

Posted

[quote name='Fusica']Słodkie bydlątko... W sam raz sparing-partner dla mojej astki....;)ano .....lubuje się chłoptaś w takich dziewczynkach ....to toże Aścik;)

Posted

Jesteśmy umówione z ciotką Clockwork,że o 8.00 jedziemy po Deniska i potem Denisek ruszy w drogę do swojego szczęśliwego domku:multi: :multi: :multi:
Ale się cieszę:laola:
I dziękuję wam kochani za wszystko:Rose: :Rose: :Rose:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ano .....lubuje się chłoptaś w takich dziewczynkach ....to toże Aścik;)
Jak lubuje, to koniecznie przekaż mu słodkie, oślinione, buziaki-ślimaki od Mokuchy :cool3:

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Denisku i jego nowa rodzinko wszystkiego naj na nowej drodze życia:lol:
Jesssuuu...jak się cieszkę:multi: :multi:
Acha bo bym zapomniała...pw z numerem konta proszę to też się dołożę do bileciku.

Posted

słodka fotka :)
ja mam film, jak Foź połyka głowę Amelii-kota, który obecnie u nas pomieszkuje :)
mogę podesłać ale ma maila :) bo nie umiem wystawiać filmów

Posted

I to wszystko twoje? Cuda. Szczegolnie ten zzerany przez kota (Psotka?). Wyglada njak beagle. Cudo. Sama bym takiego wziela. Zreszta nie tylko takiego, ale wszystkie potrzebujace (gdyby nie rodzice...). Ale juz mam psiaka, wiec narazie raczej nie da sie nic zrobic...

Posted

:razz:to ciotki już w pocie czoła rozpoczęły przygotowania do wyjazdu...trzymajcie :kciuki: żeby podróż dla Denisa i Nas przebiegła bezstresowo;)

I wiadomość z ostatniej chwili ...wpłynęly już pieniążki od Daeler...Aguś stokrotne dzięki:loveu::loveu::loveu:i Eloise:loveu::loveu::loveu:
2007-08-02 2007-08-02 Wpływ na rachunek

Dane adr. rach. przeciwst.:
AGNIESZKA ***
BARTŁOMIEJ ***
Tytuł: bilet
Data utworzenia: 2007-08-02
+100,00 PLN 2007-08-02 2007-08-02 Wpływ na rachunek
Nr rach. przeciwst.:
***** EWA
Tytuł: TRANSPORT
Data utworzenia: 2007-08-02
+30,00 PLN

Posted

a u mnie mamy :cool3::cool3:

Nr rach. przeciwst.:
xxxxxxxx
Oxxxxx ELŻBIETA
UL.xxxxxxxx
05-220 ZIELONKA
Tytuł: na bilet do STOLYCY- elainfo

+50,00 PLN

jessoooooo... żeby psiak wiedział że nie jest obojętny tylu ludziskom :loveu::loveu::loveu:

Posted

jesoos marija... jak ja sie stresuje ta podróżą.:oops:.. nic o psiaku nie wiem... jak znosi podróże,czy potrafi usiedzieć na tyłku, czy umie wytrzymać z siq i qpe... na wszekliki wypadek zakupiłam podkłady higieniczne z folią od spodu i warstwą wchłaniającą od góry.... nie wiem czy sama ich nie wykorzystam bo zaraz popuszcze ze szczęścia jakie spotkało niczego nieświadomego Deniska :oops: