halbina Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No, witamy Gzyba! Młody dogomaniaku, patrz, co Cię czeka: dożyca błękitna Inka Platon we własnej osobie Byron (to ten we fraku) i Junior (niebieski pręgowany) I wreszcie nasz tymczasowicz obecny - szczeniak Rubik! :evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 A to jeszcze Denisek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ciotka Halbina... A twój TZ jeszcze jest, czy już zwiał w siną dal????:evil_lol: Quote
halbina Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ni mo TZ... :roll: :roll: :roll: :placz: :placz: :placz: :oops: :oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Denis jest cudny. Ma ucholce jak Gremlin :evil_lol: Zastanawialiśmy się wczoraj, co to za szlachetna mieszanka.... Juz nie mogę się doczekać, kiedy poznam gadzinkę osobiście. Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 halbina napisał(a):ni mo TZ... :roll: :roll: :roll: :placz: :placz: :placz: :oops: :oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szczęśliwy człowiek z ciebie... Jak tak podsumować, to więcej z nimi problemów niż przyjemności ;) Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Słodkie bydlątko... W sam raz sparing-partner dla mojej astki.... Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Fusica']Słodkie bydlątko... W sam raz sparing-partner dla mojej astki....;)ano .....lubuje się chłoptaś w takich dziewczynkach ....to toże Aścik;) Quote
MARCHEWA Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Jesteśmy umówione z ciotką Clockwork,że o 8.00 jedziemy po Deniska i potem Denisek ruszy w drogę do swojego szczęśliwego domku:multi: :multi: :multi: Ale się cieszę:laola: I dziękuję wam kochani za wszystko:Rose: :Rose: :Rose: Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)ano .....lubuje się chłoptaś w takich dziewczynkach ....to toże Aścik;) Jak lubuje, to koniecznie przekaż mu słodkie, oślinione, buziaki-ślimaki od Mokuchy :cool3: Quote
syla00 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Denisku i jego nowa rodzinko wszystkiego naj na nowej drodze życia:lol: Jesssuuu...jak się cieszkę:multi: :multi: Acha bo bym zapomniała...pw z numerem konta proszę to też się dołożę do bileciku. Quote
clockwork Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 i ciotka Clockwork sie melduje :multi::multi: i przedstawia potffory swe to nie mój... ale extra do mnie pasuje :roll::roll::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
eloise Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 to moje "radary" czarny-Ofkors i rudy-Fox a oto piękna Doxa, która obecnie szuka domu- wcielenie łagodności i uroku osobistego :) Quote
clockwork Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 dziewczynki warszawianki!!!!!!!!!!!!! podajcie swoje nr. tel. na gg: 8731958 Quote
MARCHEWA Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Ach,to i ja zaprezentuję moje zoo;) Bruno Minia z tymczasowiczką Bajką I kotka z tymczasowiczka Psotką Quote
syla00 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jak tak...to ja też sie pochwale: ulubiona pozycja Filipa moje łóżko opanował kot: Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='clockwork']dziewczynki warszawianki!!!!!!!!!!!!! podajcie swoje nr. tel. na gg: 8731958 Ja nie posiadam gg ale numer kom. tak - 696-438-060 Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Ło matko-makabro.... Hannibal Lecter normalnie... Mam nadzieję, że psinie mózgulca nie wyjadł potfffor. Quote
eloise Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 słodka fotka :) ja mam film, jak Foź połyka głowę Amelii-kota, który obecnie u nas pomieszkuje :) mogę podesłać ale ma maila :) bo nie umiem wystawiać filmów Quote
agusia-tusia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 I to wszystko twoje? Cuda. Szczegolnie ten zzerany przez kota (Psotka?). Wyglada njak beagle. Cudo. Sama bym takiego wziela. Zreszta nie tylko takiego, ale wszystkie potrzebujace (gdyby nie rodzice...). Ale juz mam psiaka, wiec narazie raczej nie da sie nic zrobic... Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :razz:to ciotki już w pocie czoła rozpoczęły przygotowania do wyjazdu...trzymajcie :kciuki: żeby podróż dla Denisa i Nas przebiegła bezstresowo;) I wiadomość z ostatniej chwili ...wpłynęly już pieniążki od Daeler...Aguś stokrotne dzięki:loveu::loveu::loveu:i Eloise:loveu::loveu::loveu: 2007-08-02 2007-08-02 Wpływ na rachunek Dane adr. rach. przeciwst.: **** AGNIESZKA *** BARTŁOMIEJ *** Tytuł: bilet Data utworzenia: 2007-08-02 +100,00 PLN 2007-08-02 2007-08-02 Wpływ na rachunek Nr rach. przeciwst.: **** Dane adr. rach. przeciwst.: ***** EWA Tytuł: TRANSPORT Data utworzenia: 2007-08-02 +30,00 PLN Quote
eloise Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 cieszę sie, że już dotarły :) spokojnej podróży dziewczyny :) Quote
clockwork Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a u mnie mamy :cool3::cool3: Nr rach. przeciwst.: xxxxxxxx Dane adr. rach. przeciwst.: Oxxxxx ELŻBIETA UL.xxxxxxxx 05-220 ZIELONKA Tytuł: na bilet do STOLYCY- elainfo +50,00 PLN jessoooooo... żeby psiak wiedział że nie jest obojętny tylu ludziskom :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 jesoos marija... jak ja sie stresuje ta podróżą.:oops:.. nic o psiaku nie wiem... jak znosi podróże,czy potrafi usiedzieć na tyłku, czy umie wytrzymać z siq i qpe... na wszekliki wypadek zakupiłam podkłady higieniczne z folią od spodu i warstwą wchłaniającą od góry.... nie wiem czy sama ich nie wykorzystam bo zaraz popuszcze ze szczęścia jakie spotkało niczego nieświadomego Deniska :oops: Quote
Recommended Posts