eloise Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ja też obiecałam 30 zł, wiec na gg lub pw prosze o info o koncie, Quote
Wilejkaros Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kobity, ja mieszkam przy Centralnym, na którym wysiądziecie, to Was jakoś odbiorę, ale.... Nie zapeszać! Ciiiiicho sza! Quote
elainfo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ejj Clockowa...no to ci sie powitanie szykuje na Dworcu Centralnym... uhuhuhu.. postaram sie byc tyż:cool3: kurde mam od jutra urlop.. jahooooo!!! dajcie mi na PW info i namiary gdzie przelac na bilecik..??? daje 50 pln..:oops: a ciekawe jak wieści z domku dla Glutka, hmmmm.. Quote
Fusica Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cześć. Jestem Marcin. Niedługo będę nowym panem denisa. Ciotka Fusica i ciotka Wilejkaros pobłogosławiły domek. Quote
elainfo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fusica napisał(a):Cześć. Jestem Marcin. Niedługo będę nowym panem denisa. Ciotka Fusica i ciotka Wilejkaros pobłogosławiły domek. ŁOOOOMASZ!!!!!!! wujek Marcin przeświecony juz przez Fusicę;-))))no to piknie.. DOBRA CLOCKWORK TO WPADAJ DO STOLYCY !!! WUjKU MArcinie to ja już gratuluję nowego nabytku...i bardzo proszę o niego dbać jak należy , kochac i troszczyc sie - bo jak nie.. TO Ciotka FUS i Wilejkaros.. jak zrobią najazd... to ..:mad: :mad: a tak na serio to bardzo sie cieszę;-))) juz czekam na relacje z nowego domku jak pierwszy dzionek i nocka minie z małym nowym towarzyszem zycia:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
MARCHEWA Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Witam cię Marcinie:loveu: Bardzo się cieszę,że Denis wreszcie znalazł swój domek:loveu: dla mnie DENISEK jest wyjątkowy,dbajcie o niego;) Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Magda już powiadomiona.....zaraz tu powinna być.....ja służę jej pomoca w podróży ... Quote
Fusica Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dzięki za serdeczne powitanie:loveu: . A z tym wujkiem to przesada bo ja 14 lat mam dopiero:p. Tak wogóle to się strasznie cieszę bo to mój pierwszy (własny) pies. Quote
MARCHEWA Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 A o której Clockwork ma pociąg w piątek? Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='MARCHEWA']A o której Clockwork ma pociąg w piątek?pociąg wyjeżdża z Rybnika o 9.30 w Warszawie na Centralnym jest 15.03.... Quote
elainfo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fusica napisał(a):Dzięki za serdeczne powitanie:loveu: . A z tym wujkiem to przesada bo ja 14 lat mam dopiero:p. Tak wogóle to się strasznie cieszę bo to mój pierwszy (własny) pies. Marcin to super!!! bedziesz miał najlepszego przyjaciela w postaci Deniska:multi: takiego na zawsze oddanego i wiernego;-)) Quote
MARCHEWA Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Fusica napisał(a):Dzięki za serdeczne powitanie:loveu: . A z tym wujkiem to przesada bo ja 14 lat mam dopiero:p. Tak wogóle to się strasznie cieszę bo to mój pierwszy (własny) pies. To co,że 14 lat:razz: jesteś wujek Marcin i koniec;) Mam nadzieję,że będziesz nam zdawał relacje co u Ciebie i Deniska i że będziecie najlepszymi przyjaciółmi i,że już nie dasz nikomu skrzywdzić maluszka;) Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ja jestem gościnnie na kompku- dostałam już milion esemesków z cudowną wiadomością, aż siadł mi telefon ;) jutro sie dziewczynki sklikam z Wami na PW. i ALU! szykuj sie- potrzebuje wsparcia -przyjacielu podróży!!! W piąteczek sie spotykamy na centralnym!!!!!! co i jak dokładnie jutro!!!!! Marchewa! z Tobą sie zdzwonie albo sklikam na gie gie :laola: wyganiają mnie z kompka :placz: Quote
Fusica Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Relacje, oczywiście będę zdawał. Dajcie jakieś zdjątka swoich psów. plz Quote
Fusica Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dalej będę pisał pod nickiem gzyb (gzyb=grzyb . moja ksywka z zimowiska). a póki co, trzymajcie się. Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ala bardzo prosze na gie o numer konta do przelewu:mad: Quote
eloise Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 i ja i ja o ten numer proszę, pw lub gg, bo ja zawsze jestem dostepna tylko tak oszukuje, ze mnei nie ma na gg :) Quote
Wilejkaros Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jest i tajny zwiadowca. Wujek Gzyb (hmmm?) prześwietlony i zakumplowany z ciotką Fusicą. ;) Kto tam ma jeszcze jakieś zdjęcia Deniska i wrzuci na wątek przed piątkiem? Bardzo fajny domek, bardzo! Mogę ewentualnie również oddać się Im do adopcji ;) Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :oops:to ja dziś mogę już tak... :laola::laola: bo wczoraj zapomniałam że JEST sie już z czego cieszyć ... buziory dla Malucha :loveu:i gratki dla Nowych Pańciów:loveu: Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Wilejkaros napisał(a):Jest i tajny zwiadowca. Wujek Gzyb (hmmm?) prześwietlony i zakumplowany z ciotką Fusicą. ;) Kto tam ma jeszcze jakieś zdjęcia Deniska i wrzuci na wątek przed piątkiem? Bardzo fajny domek, bardzo! Mogę ewentualnie również oddać się Im do adopcji ;) Hehehe... Ja też jestem zauroczona domkiem. Gzyb jest zajefajnym młodym facecikiem a jego mama kobitą z biglem. Myślę, że lepsiejszy domek nie mógł się Deniskowi trafić. Nie mam żadnych wątpliwości. Denisek będzie jadł karmę hodowlaną, bądź gotowane (jak mu podpasuje). Nie będzie puszczany luzem w mjejscach niebezpiecznych. Będzie działkowcem (działeczka pod warszawą), więc będzie się miał gdzie wychasać. Nie będzie siedział całymi dniami sam w domu. W przypadku jakiejś awarii (np. konieczności parodniowego wyjazdu bez psa, bądź innych zdarzeń losowych), Denis ma zaplecze w postaci rodziny (psiarze). Doświadczona rodzina psiarzy ma również swoich, sprawdzonych wetów. A w przyszłym roku na wiosnę chłopczykowi zrobimy "wydmuszki" :evil_lol:No to lalki do zobaczenia w piątek... Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Fusica']Relacje, oczywiście będę zdawał. Dajcie jakieś zdjątka swoich psów. plz Wychodzi na to, że się sama cytuję.... Wprawdzie ogladałeś już wczoraj moje stworzenia ale wstawiam i liczę, że reszta ciotek też wstawi swoje potffffory... Quote
agbar Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ciotka Aga przedstawia dogomaniackiego Dealera:diabloti: Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Łojesssss... Piękna morducha :loveu: Uwielbiam boksiowe... Quote
Recommended Posts