Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ejj Clockowa...no to ci sie powitanie szykuje na Dworcu Centralnym... uhuhuhu.. postaram sie byc tyż:cool3: kurde mam od jutra urlop.. jahooooo!!!

dajcie mi na PW info i namiary gdzie przelac na bilecik..??? daje 50 pln..:oops: a ciekawe jak wieści z domku dla Glutka, hmmmm..

Posted

Fusica napisał(a):
Cześć. Jestem Marcin. Niedługo będę nowym panem denisa. Ciotka Fusica i ciotka Wilejkaros pobłogosławiły domek.

ŁOOOOMASZ!!!!!!! wujek Marcin przeświecony juz przez Fusicę;-))))no to piknie..

DOBRA CLOCKWORK TO WPADAJ DO STOLYCY !!!

WUjKU MArcinie to ja już gratuluję nowego nabytku...i bardzo proszę o niego dbać jak należy , kochac i troszczyc sie - bo jak nie.. TO Ciotka FUS i Wilejkaros.. jak zrobią najazd... to ..:mad: :mad:
a tak na serio to bardzo sie cieszę;-)))

juz czekam na relacje z nowego domku jak pierwszy dzionek i nocka minie z małym nowym towarzyszem zycia:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Dzięki za serdeczne powitanie:loveu: . A z tym wujkiem to przesada bo ja 14 lat mam dopiero:p. Tak wogóle to się strasznie cieszę bo to mój pierwszy (własny) pies.

Posted

Fusica napisał(a):
Dzięki za serdeczne powitanie:loveu: . A z tym wujkiem to przesada bo ja 14 lat mam dopiero:p. Tak wogóle to się strasznie cieszę bo to mój pierwszy (własny) pies.

Marcin to super!!! bedziesz miał najlepszego przyjaciela w postaci Deniska:multi: takiego na zawsze oddanego i wiernego;-))

Posted

Fusica napisał(a):

To co,że 14 lat:razz: jesteś wujek Marcin i koniec;)
Mam nadzieję,że będziesz nam zdawał relacje co u Ciebie i Deniska i że będziecie najlepszymi przyjaciółmi i,że już nie dasz nikomu skrzywdzić maluszka;)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ja jestem gościnnie na kompku- dostałam już milion esemesków z cudowną wiadomością, aż siadł mi telefon ;)
jutro sie dziewczynki sklikam z Wami na PW.
i ALU! szykuj sie- potrzebuje wsparcia -przyjacielu podróży!!!

W piąteczek sie spotykamy na centralnym!!!!!! co i jak dokładnie jutro!!!!!

Marchewa! z Tobą sie zdzwonie albo sklikam na gie gie

:laola:

wyganiają mnie z kompka :placz:

Posted

Jest i tajny zwiadowca. Wujek Gzyb (hmmm?) prześwietlony i zakumplowany z ciotką Fusicą. ;) Kto tam ma jeszcze jakieś zdjęcia Deniska i wrzuci na wątek przed piątkiem?
Bardzo fajny domek, bardzo! Mogę ewentualnie również oddać się Im do adopcji ;)

Posted

:oops:to ja dziś mogę już tak...
:laola::laola:
bo wczoraj zapomniałam że JEST sie już z czego cieszyć ...
buziory dla Malucha :loveu:i gratki dla Nowych Pańciów:loveu:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Jest i tajny zwiadowca. Wujek Gzyb (hmmm?) prześwietlony i zakumplowany z ciotką Fusicą. ;) Kto tam ma jeszcze jakieś zdjęcia Deniska i wrzuci na wątek przed piątkiem?
Bardzo fajny domek, bardzo! Mogę ewentualnie również oddać się Im do adopcji ;)

Hehehe... Ja też jestem zauroczona domkiem.
Gzyb jest zajefajnym młodym facecikiem a jego mama kobitą z biglem. Myślę, że lepsiejszy domek nie mógł się Deniskowi trafić.
Nie mam żadnych wątpliwości.

1. Denisek będzie jadł karmę hodowlaną, bądź gotowane (jak mu podpasuje).
  2. Nie będzie puszczany luzem w mjejscach niebezpiecznych.
  3. Będzie działkowcem (działeczka pod warszawą), więc będzie się miał gdzie wychasać.
  4. Nie będzie siedział całymi dniami sam w domu.
  5. W przypadku jakiejś awarii (np. konieczności parodniowego wyjazdu bez psa, bądź innych zdarzeń losowych), Denis ma zaplecze w postaci rodziny (psiarze).
  6. Doświadczona rodzina psiarzy ma również swoich, sprawdzonych wetów.
  7. A w przyszłym roku na wiosnę chłopczykowi zrobimy "wydmuszki" :evil_lol:
No to lalki do zobaczenia w piątek...

Posted

[quote name='Fusica']Relacje, oczywiście będę zdawał. Dajcie jakieś zdjątka swoich psów. plz
Wychodzi na to, że się sama cytuję....
Wprawdzie ogladałeś już wczoraj moje stworzenia ale wstawiam i liczę, że reszta ciotek też wstawi swoje potffffory...