Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a więc.....
nie zaczyna sie zdania od "a więc" :evil_lol::evil_lol:
no więc :roll: najlepsze i bezpośrednie połączenie jest Rybnik-Warszawa... długo (ok.5 godz.) ale bezpośrednie.
EX i IC jest z Katowic, a dopasowanie dojazdu Jastrzębie-Katowice to: min. godzina drogi + oczekiwanie w K-cach na pociąg. No i koszt - dla mnie 100% drożej a i za psa słona kasa.

Dam radę w pośpiesznym/bezpośrednim. Psina też przeżyje- nie w takie trasy psy są wożone... dostanie kocyk i niech leje pod siebie ;)
popytam znajomych może ktoś jedzie na łikend w kier. Wawy autkiem... moje pali jak smok, a i stan techniczny nie jest najlepszy- mogłabym utknąć gdzieś na trasie.

teraz tylko módlmy sie :roll: za domek- reszte w razie czego dogadamy na gg. oto mój nr: 8731958

qrde... może marchewa sie wypowie ... jak widzi tą opcje bo sie tak wkręciłam z tym odwozem... a może Ona ma inne plany ... MARCHEWA :cool3::cool3:

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Clockwork,ja będę ci wdzięczna do końca życia jak zawieziesz Deniska,bo ja mam wyjazd na głowie i wszystko mi się na raz zwaliło,oby tylko ten domek był odpowiedni,ciągle o tym myślę.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Clockwork,ja będę ci wdzięczna do końca życia jak zawieziesz Deniska,bo ja mam wyjazd na głowie i wszystko mi się na raz zwaliło,oby tylko ten domek był odpowiedni,ciągle o tym myślę.

dowiemy sie lada dzień.... mafijne cioteczki mają dobrą rękę do adopcji- sprawdzą i będzie wszystko jasne .... można im zaufać....

potem bedziemy
:knajpa::drink1:
;)

Posted

jakby co....to cena w IC +dojazd do Katowic wynosi 103 zł w jedną stronę :diabloti:
a bezpośrednim z Rybnika do Warszawy 49 zł w jedną stronę ....:razz:

Posted

dealer napisał(a):
jednej z was kochane moje moge bilecik zasponsorowac....tylko tyle moge zrobic..dajcie znac na gie jak cos, ile, komu, numer konta

WOW,DZIĘKI:loveu:
OCH...GDYBY DENIS WIEDZIAŁ ILU LUDZIOM ZALEŻY NA JEGO SZCZĘŚCIU.

Posted

dealer napisał(a):
jednej z was kochane moje moge bilecik zasponsorowac....tylko tyle moge zrobic..dajcie znac na gie jak cos, ile, komu, numer konta

:oops::oops::oops:

najpierw niech dziewczyny potwierdza że to TEN domek :oops::oops::oops:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
No właśnie. Może poczekajmy z tymi och i ach...?
Czy ja już powinna się denerwować?
Ciotka Fusica, mam jutro zajęcia do 19.50. Dałabyś radę podjechać pod Galerię Centrum właśnie na 19.50, to od razu się wpakujemy do mojego auta i ruszymy? Umówiłabym się z panią Martą na 20.

Dobra Ciotka, będę pod wejściem do galerii o 19.50.
Mam nadzieję, że wszystko będzie O.K. :thumbs:

Posted

Fusica napisał(a):
Dobra Ciotka, będę pod wejściem do galerii o 19.50.
Mam nadzieję, że wszystko będzie O.K. :thumbs:

nosz qrde... jak ja mam pracowac z zaciśniętymi łaapami.. ale nie puszcze... o nie!!!!! :kciuki:

Posted

clockwork napisał(a):
znaczy najpierw kończyny górne chwytne, potem zmiana- kończyny dolne? :hmmmm:
;)tak ...dokładnie o to mnie chodzi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...te dolne też działają ...sprawdzone;)

Posted

O, matko. Ja mam chyba jakieś niedorozwinięte palce kończyn dolnych, bo nie zaciskam. Nigdy nie miałam płaskostopia ani nic i nie robiłam tych ćwiczeń, to pewnie dlatego. Rozmawiałam z Panią Martą, jesteśmy umówione 20-20.15. Coś mi szemrało dziś w telefonie i nie dosłyszałam, który budynek dokładnie, ale znajdziemy.
Ciotka Fusica, do boju!

Posted

[quote name='Wilejkaros']O, matko. Ja mam chyba jakieś niedorozwinięte palce kończyn dolnych, bo nie zaciskam. Nigdy nie miałam płaskostopia ani nic i nie robiłam tych ćwiczeń, to pewnie dlatego. Rozmawiałam z Panią Martą, jesteśmy umówione 20-20.15. Coś mi szemrało dziś w telefonie i nie dosłyszałam, który budynek dokładnie, ale znajdziemy.
Ciotka Fusica, do boju!;)a bedzie potem zaraz info na Dogo czy może dało by się puścić SMSa...:razz:...mozemy podać nr na PW...

Posted

Wilejkaros napisał(a):
O, matko. Ja mam chyba jakieś niedorozwinięte palce kończyn dolnych, bo nie zaciskam. Nigdy nie miałam płaskostopia ani nic i nie robiłam tych ćwiczeń, to pewnie dlatego. Rozmawiałam z Panią Martą, jesteśmy umówione 20-20.15. Coś mi szemrało dziś w telefonie i nie dosłyszałam, który budynek dokładnie, ale znajdziemy.
Ciotka Fusica, do boju!

łolaboga:modla: :modla: :modla: biadolcie ciotki ile wlezie,aby domek okazał się odpowiedni

Posted

[quote name='MARCHEWA']łolaboga:modla: :modla: :modla: biadolcie ciotki ile wlezie,aby domek okazał się odpowiedni:razz:łolaboga ....łolaboga rety......:kciuki:

Posted

łaaaaaa motyla noga :diabloti: siedze jak fakir... na szpilkach :razz:
czekam wieczorkiem na info- oby było dobre :loveu::loveu:

I co dziewczynki???
mogę TYM RAZEM ja liczyć na Was?? jakaś ściepka na bilecik na transport???
tak jak mówiiłam- kiedyś ja dokładałam psiakom- tym razem ja potrzebuję waszego wsparcia....wolałabym nie, ale ... raz z górki, raz pod górkę... :placz:

Jakby coś to jutro będę na kompku do 17tej- potem nie mam już dostępu... w piątek po 15tej wysiadamy... na jakim dworcu?? czy ktoś nas odbierze???

buuuu.... mało czasu!!!!

nocleg mamy zapewniony :multi::multi: jakby cóś ;)
aktualnie mam POD GÓRKĘ.

Posted

[quote name='clockwork']łaaaaaa motyla noga :diabloti: siedze jak fakir... na szpilkach :razz:

I co dziewczynki???
tak jak mówiiłam- kiedyś ja dokładałam psiakom- tym razem ja potrzebuję waszego wsparcia....wolałabym nie, ale ... raz z górki, raz pod górkę... :placz:

Jakby coś to jutro będę na kompku do 17tej- potem nie mam już dostępu... w piątek po 15tej wysiadamy... na jakim dworcu?? czy ktoś nas odbierze???

buuuu.... mało czasu!!!!

nocleg mamy zapewniony :multi::multi: jakby cóś ;) aktualnie mam POD GÓRKĘ.

wierze ze informacje beda dobre, dlatego prosze Alu przeslij mi na gie dane do przelewu...:p

Posted

[quote name='clockwork']łaaaaaa motyla noga :diabloti: siedze jak fakir... na szpilkach :razz:

I co dziewczynki???

buuuu.... mało czasu!!!!

nocleg mamy zapewniony :multi::multi: jakby cóś ;) aktualnie mam POD GÓRKĘ.

Kochanieńki Klocku, postaram się urwać w piątek z roboty i przywitać cię na dworcu. Dobrze by było posiadac auto na okolicznosć transportu Denisa do domku. Może poprosimy jakąś ciotkę.
ALE TERAZ JUŻ NIE GADAMY O PRZYJEŹDZIE, BO ZAPESZYMY.