clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a więc..... nie zaczyna sie zdania od "a więc" :evil_lol::evil_lol: no więc :roll: najlepsze i bezpośrednie połączenie jest Rybnik-Warszawa... długo (ok.5 godz.) ale bezpośrednie. EX i IC jest z Katowic, a dopasowanie dojazdu Jastrzębie-Katowice to: min. godzina drogi + oczekiwanie w K-cach na pociąg. No i koszt - dla mnie 100% drożej a i za psa słona kasa. Dam radę w pośpiesznym/bezpośrednim. Psina też przeżyje- nie w takie trasy psy są wożone... dostanie kocyk i niech leje pod siebie ;) popytam znajomych może ktoś jedzie na łikend w kier. Wawy autkiem... moje pali jak smok, a i stan techniczny nie jest najlepszy- mogłabym utknąć gdzieś na trasie. teraz tylko módlmy sie :roll: za domek- reszte w razie czego dogadamy na gg. oto mój nr: 8731958 qrde... może marchewa sie wypowie ... jak widzi tą opcje bo sie tak wkręciłam z tym odwozem... a może Ona ma inne plany ... MARCHEWA :cool3::cool3: Quote
Wilejkaros Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Hmmmm.... ja bym ten domek naprawdę chciała sprawdzić jutro dokładnie i żeby mnie zaskoczył tak miło, i żeby ciotka klotka była tu z maluchem. Quote
MARCHEWA Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Clockwork,ja będę ci wdzięczna do końca życia jak zawieziesz Deniska,bo ja mam wyjazd na głowie i wszystko mi się na raz zwaliło,oby tylko ten domek był odpowiedni,ciągle o tym myślę. Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 MARCHEWA napisał(a):Clockwork,ja będę ci wdzięczna do końca życia jak zawieziesz Deniska,bo ja mam wyjazd na głowie i wszystko mi się na raz zwaliło,oby tylko ten domek był odpowiedni,ciągle o tym myślę. dowiemy sie lada dzień.... mafijne cioteczki mają dobrą rękę do adopcji- sprawdzą i będzie wszystko jasne .... można im zaufać.... potem bedziemy :knajpa::drink1: ;) Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 jakby co....to cena w IC +dojazd do Katowic wynosi 103 zł w jedną stronę :diabloti: a bezpośrednim z Rybnika do Warszawy 49 zł w jedną stronę ....:razz: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 jednej z was kochane moje moge bilecik zasponsorowac....tylko tyle moge zrobic..dajcie znac na gie jak cos, ile, komu, numer konta Quote
MARCHEWA Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):jednej z was kochane moje moge bilecik zasponsorowac....tylko tyle moge zrobic..dajcie znac na gie jak cos, ile, komu, numer konta WOW,DZIĘKI:loveu: OCH...GDYBY DENIS WIEDZIAŁ ILU LUDZIOM ZALEŻY NA JEGO SZCZĘŚCIU. Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):jednej z was kochane moje moge bilecik zasponsorowac....tylko tyle moge zrobic..dajcie znac na gie jak cos, ile, komu, numer konta :oops::oops::oops: najpierw niech dziewczyny potwierdza że to TEN domek :oops::oops::oops: Quote
Fusica Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wilejkaros napisał(a):No właśnie. Może poczekajmy z tymi och i ach...? Czy ja już powinna się denerwować? Ciotka Fusica, mam jutro zajęcia do 19.50. Dałabyś radę podjechać pod Galerię Centrum właśnie na 19.50, to od razu się wpakujemy do mojego auta i ruszymy? Umówiłabym się z panią Martą na 20. Dobra Ciotka, będę pod wejściem do galerii o 19.50. Mam nadzieję, że wszystko będzie O.K. :thumbs: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Fusica napisał(a):Dobra Ciotka, będę pod wejściem do galerii o 19.50. Mam nadzieję, że wszystko będzie O.K. :thumbs: nosz qrde... jak ja mam pracowac z zaciśniętymi łaapami.. ale nie puszcze... o nie!!!!! :kciuki: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):nosz qrde... jak ja mam pracowac z zaciśniętymi łaapami.. ale nie puszcze... o nie!!!!! :kciuki: ;)ściskaj zamiennie... :kciuki: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)ściskaj zamiennie... :kciuki: znaczy najpierw kończyny górne chwytne, potem zmiana- kończyny dolne? :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):znaczy najpierw kończyny górne chwytne, potem zmiana- kończyny dolne? :hmmmm:;)tak ...dokładnie o to mnie chodzi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...te dolne też działają ...sprawdzone;) Quote
Wilejkaros Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 O, matko. Ja mam chyba jakieś niedorozwinięte palce kończyn dolnych, bo nie zaciskam. Nigdy nie miałam płaskostopia ani nic i nie robiłam tych ćwiczeń, to pewnie dlatego. Rozmawiałam z Panią Martą, jesteśmy umówione 20-20.15. Coś mi szemrało dziś w telefonie i nie dosłyszałam, który budynek dokładnie, ale znajdziemy. Ciotka Fusica, do boju! Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Wilejkaros']O, matko. Ja mam chyba jakieś niedorozwinięte palce kończyn dolnych, bo nie zaciskam. Nigdy nie miałam płaskostopia ani nic i nie robiłam tych ćwiczeń, to pewnie dlatego. Rozmawiałam z Panią Martą, jesteśmy umówione 20-20.15. Coś mi szemrało dziś w telefonie i nie dosłyszałam, który budynek dokładnie, ale znajdziemy. Ciotka Fusica, do boju!;)a bedzie potem zaraz info na Dogo czy może dało by się puścić SMSa...:razz:...mozemy podać nr na PW... Quote
Wilejkaros Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dajcie na PW, to od razu będziem dzwonić jutro, żeby ewentualnie urlop zaklepać. Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Wilejkaros']Dajcie na PW, to od razu będziem dzwonić jutro, żeby ewentualnie urlop zaklepać.;)numerki już poszly.... Quote
Fusica Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No to nadejszla wiekopomna chfiła... Już nie mogę się doczekać. Quote
MARCHEWA Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Wilejkaros napisał(a):O, matko. Ja mam chyba jakieś niedorozwinięte palce kończyn dolnych, bo nie zaciskam. Nigdy nie miałam płaskostopia ani nic i nie robiłam tych ćwiczeń, to pewnie dlatego. Rozmawiałam z Panią Martą, jesteśmy umówione 20-20.15. Coś mi szemrało dziś w telefonie i nie dosłyszałam, który budynek dokładnie, ale znajdziemy. Ciotka Fusica, do boju! łolaboga:modla: :modla: :modla: biadolcie ciotki ile wlezie,aby domek okazał się odpowiedni Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='MARCHEWA']łolaboga:modla: :modla: :modla: biadolcie ciotki ile wlezie,aby domek okazał się odpowiedni:razz:łolaboga ....łolaboga rety......:kciuki: Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 łaaaaaa motyla noga :diabloti: siedze jak fakir... na szpilkach :razz: czekam wieczorkiem na info- oby było dobre :loveu::loveu: I co dziewczynki??? mogę TYM RAZEM ja liczyć na Was?? jakaś ściepka na bilecik na transport??? tak jak mówiiłam- kiedyś ja dokładałam psiakom- tym razem ja potrzebuję waszego wsparcia....wolałabym nie, ale ... raz z górki, raz pod górkę... :placz: Jakby coś to jutro będę na kompku do 17tej- potem nie mam już dostępu... w piątek po 15tej wysiadamy... na jakim dworcu?? czy ktoś nas odbierze??? buuuu.... mało czasu!!!! nocleg mamy zapewniony :multi::multi: jakby cóś ;) aktualnie mam POD GÓRKĘ. Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='clockwork']łaaaaaa motyla noga :diabloti: siedze jak fakir... na szpilkach :razz: czekam wieczorkiem na info- oby było dobre :loveu::loveu: I co dziewczynki??? mogę TYM RAZEM ja liczyć na Was?? jakaś ściepka na bilecik na transport??? tak jak mówiiłam- kiedyś ja dokładałam psiakom- tym razem ja potrzebuję waszego wsparcia....wolałabym nie, ale ... raz z górki, raz pod górkę... :placz: Jakby coś to jutro będę na kompku do 17tej- potem nie mam już dostępu... w piątek po 15tej wysiadamy... na jakim dworcu?? czy ktoś nas odbierze??? buuuu.... mało czasu!!!! nocleg mamy zapewniony :multi::multi: jakby cóś ;) aktualnie mam POD GÓRKĘ. wierze ze informacje beda dobre, dlatego prosze Alu przeslij mi na gie dane do przelewu...:p Quote
Fusica Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='clockwork']łaaaaaa motyla noga :diabloti: siedze jak fakir... na szpilkach :razz: czekam wieczorkiem na info- oby było dobre :loveu::loveu: I co dziewczynki??? mogę TYM RAZEM ja liczyć na Was?? jakaś ściepka na bilecik na transport??? tak jak mówiiłam- kiedyś ja dokładałam psiakom- tym razem ja potrzebuję waszego wsparcia....wolałabym nie, ale ... raz z górki, raz pod górkę... :placz: Jakby coś to jutro będę na kompku do 17tej- potem nie mam już dostępu... w piątek po 15tej wysiadamy... na jakim dworcu?? czy ktoś nas odbierze??? buuuu.... mało czasu!!!! nocleg mamy zapewniony :multi::multi: jakby cóś ;) aktualnie mam POD GÓRKĘ. Kochanieńki Klocku, postaram się urwać w piątek z roboty i przywitać cię na dworcu. Dobrze by było posiadac auto na okolicznosć transportu Denisa do domku. Może poprosimy jakąś ciotkę. ALE TERAZ JUŻ NIE GADAMY O PRZYJEŹDZIE, BO ZAPESZYMY. Quote
Recommended Posts