eloise Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 hahahahah Oj Clockwork, ale mnie rozśmieszyłaś :) pamiętaj tylko o kagańcu, bo może sie trafić niemiły konduktor, co nie pozwoli psu bez kagańca jechać mnie sie trafiła osttanioo niemiła pani listonosz, która tak zaparkowała auto, ze zajęła cały chodnik a potem się na mnie wydarła, ze nie ma życzenie, zeby moje psy osikiwały jej oponę :evil_lol: mogła zaparkować w miejscu do tego przeznaczonym a nie na chodniku, prawda??? :razz: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='clockwork']jesoos marija... jak ja sie stresuje ta podróżą.:oops:.. nic o psiaku nie wiem... jak znosi podróże,czy potrafi usiedzieć na tyłku, czy umie wytrzymać z siq i qpe... na wszekliki wypadek zakupiłam podkłady higieniczne z folią od spodu i warstwą wchłaniającą od góry.... nie wiem czy sama ich nie wykorzystam bo zaraz popuszcze ze szczęścia jakie spotkało niczego nieświadomego Deniska :oops::oops:....to weź i dla mla tego podkłada ...bo mnie nosi ...ale mam stresa...jak nigdy... przed podróżą:oops:.... bosh...lece nastawić pobudzik ...żeby nie zaspać:oops: Quote
clockwork Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='eloise']hahahahah Oj Clockwork, ale mnie rozśmieszyłaś :) pamiętaj tylko o kagańcu, bo może sie trafić niemiły konduktor, co nie pozwoli psu bez kagańca jechać mnie sie trafiła osttanioo niemiła pani listonosz, która tak zaparkowała auto, ze zajęła cały chodnik a potem się na mnie wydarła, ze nie ma życzenie, zeby moje psy osikiwały jej oponę :evil_lol: mogła zaparkować w miejscu do tego przeznaczonym a nie na chodniku, prawda??? :razz: :oops::oops::oops: na wszelki wypadek wzięłam 3 podkłady- dla psiaka i dla nas po jednym :eviltong::eviltong: dobrze że pani donosicielka (korespondencji) nie trafiła na mojego psa, bo mójnie sika na opony- on je kradnie ;) Quote
MARCHEWA Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='clockwork']jesoos marija... jak ja sie stresuje ta podróżą.:oops:.. nic o psiaku nie wiem... jak znosi podróże,czy potrafi usiedzieć na tyłku, czy umie wytrzymać z siq i qpe... na wszekliki wypadek zakupiłam podkłady higieniczne z folią od spodu i warstwą wchłaniającą od góry.... nie wiem czy sama ich nie wykorzystam bo zaraz popuszcze ze szczęścia jakie spotkało niczego nieświadomego Deniska :oops: :evil_lol: Nic się nie bajaj,Denis to mądry chłopak,w samochodzie pięknie jeździ, to i w pociągu na pewno potrafi się zachować;) Nie wiem,czy obecna pani da dla niego jakąś wyprawkę,więc wezmę na wszelki wypadek obrożę,smycz i kaganiec;) Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='MARCHEWA']:evil_lol: Nic się nie bajaj,Denis to mądry chłopak,w samochodzie pięknie jeździ, to i w pociągu na pewno potrafi się zachować;) Nie wiem,czy obecna pani da dla niego jakąś wyprawkę,więc wezmę na wszelki wypadek obrożę,smycz i kaganiec;)uff to aż ulżyło...że chłobak obyczajny... kolumna transportowa spakowana ...noclegi załatwione u zaprzyjaźnionych dogomaniaczek:loveu:../Dbsst i Pauli &Karoli/...teraz tylko siusiu ..paciorek i nyny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 A my czekamy jutro na peronie o 15.03. Czy mamy jakiś plan imprezy poadopcyjnej? Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Wilejkaros']A my czekamy jutro na peronie o 15.03. Czy mamy jakiś plan imprezy poadopcyjnej?:razz:nikt nic nie przekazywał....ja mam tylko info z naszego domku noclegowego że czekają z obiadkiem ;)i na dworcu chyba tez się ktoś zjawi... Bosh ...teraz tylko dojechać:evil_lol: Quote
Fusica Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wilejkaros napisał(a):A my czekamy jutro na peronie o 15.03. Czy mamy jakiś plan imprezy poadopcyjnej? Ciotka Wilejkaros, ty mi powiedz gdzie się spotykamy. Bo jak się dokładnie nie umówimy, to sie będziemy szukać do jutra...:evil_lol: A Ciotka Elainfo też jedzie przywitać oficjalną delegację ze ślunska???? A jakieś oblewanko i alkoholowa poniewierka, może odbyć się u mnie... Mogę powiedzieć TZtowi, żeby się gdzieś zmył na noc a barek u mnie całkiem nieźle zapełniony.... Quote
elainfo Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 no a jak????pewnie ,ze przyjedzie.. przywitać delegacje śląską..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no chyba ,ze sie nie wyrobi to wtedy zadzwoni i umówi sie inaczej..:diabloti: Quote
MARCHEWA Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Denis pojechał... Ciężko jest zabrać psa z jego domu,który kocha.Denis ogladał się za siebie,czy ktoś z jego rodzinki pójdzie za nim,ale nikt nie poszedł,drzwi się zamknęły,a on nie wiedział,że tam już go nie chcą,nie potrzebują,był bardzo zdezorientowany:shake: ,nie wyobrażam sobie co on musi teraz czuć,czy zaufa kolejny raz? WARSZAWIACY!DBAJCIE O NIEGO!!! Quote
Fusica Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Będziemy... Wszyscy strasznie pokochaliśmy malucha a jego nowa Pani i Gzyb to super rodzinka. Quote
eloise Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 szybko zrozumie, że tutaj będzie mu lepiej :) Quote
MARCHEWA Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dostałam sms-a od ciotek z pociągu;) Wszysko jest ok,Denis jest wesoły i się bawi:lol: Bo jak się z takimi babkami smucić?:cool3: Quote
Fusica Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 MARCHEWA napisał(a):Dostałam sms-a od ciotek z pociągu;) Wszysko jest ok,Denis jest wesoły i się bawi:lol: Bo jak się z takimi babkami smucić?:cool3: Ma chłopak kompletnie zakręcony dzień... Zwarriowane ciotki-klotki, zabrały go na krajoznawczą wycięczkę do nowego domu... Ehhhhh, te emocje. Ja od wczoraj czekam na możliwość wymiziania Deniska :loveu: Jestem pewna, że Gzyb też się niecierpliwi. Jak tylko w końcu dostanie rejestracje na dogo, na bank będziemy miały relacje z ich wspólnego życia:lol: Quote
Fusica Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Napisałam do Admina prośbę o szybszą rejestrację naszego Gzyba. Mam nadzieję, że się przychyli :cool3: Quote
Anja33 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Bądzmy dobrej myśli może ADMIN da Grzybowi możliwość informowania wszystkich ciotek co z psiakiem Quote
kiniaczeq Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 MARCHEWA napisał(a):Dostałam sms-a od ciotek z pociągu;) Wszysko jest ok,Denis jest wesoły i się bawi:lol: Bo jak się z takimi babkami smucić?:cool3: :multi: to wspaniale :) Quote
Fusica Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Anka12']Bądzmy dobrej myśli może ADMIN da Grzybowi możliwość informowania wszystkich ciotek co z psiakiem Jeśli Gzyb nie dostanie dzisiaj rejestracji, to zostawie mu swoje hasło. I dla Deniska i dla Gzyba dzisiejsza noc jest bardzo ważna. Przecież to będzie pierwsza noc nowej rodzinki. A swoja drogą to coś długo to trwa. Wprawdzie nie pamiętam ile ja musiałam czekać ale chyba nie dwa dni. To pewnie z powodu wakacji. Quote
eloise Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 tak, 1 wspólna noc... :) jak mój Foxio pojawił siew domu, to mieszkały z nami już 2 inne psy-samce, i jeden z nich zapałała do Foxa miłoscią... i cały dzien za nim łaził i... i go męczył :evil_lol: a późnym wieczorem zasnęli oboje zmęczeni wrażeniami, Fox na krześle obok mnie a Kapsel na podłodze, pod krzesłem. Kiedy położyłam się do łózka, odhcyliłam kołdrę, czekając na kapsa a tu niespodzianka!- Fox czym prędzej ulokował sie pod kołdrą i grzał mi stopy całą noc :) Quote
agbar Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 hej cioteczki, wlasnie dostalam info od naszych podroznikow:) Denis jest grzeczniutki,slodki i jak napisala Ala bardzo ufny...rozwalaja sie bo maja cale siedzenie dla siebie:evil_lol: za godzinke wyladuja:multi: Quote
Fusica Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Uwaga, uwaga... Najnowsze wieści z frontu!!!! :evil_lol: Pociąg ma już 20 minut spóźnienia :mad: Jestem umówiona z Wilejkaros i pewnie dojedzie do nas Elainfo, żeby powitać szanowną delegację... i poznać sierściuszka. Quote
Fusica Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nareszcie jest:multi:!! Denis już u mnie!! Po dominowaniu ( ci co byli u mnie to wiedzą o co mi chodzi:p) wszystkiego co pluszowe , wziął się za zabawę pomarańczową piszczącą piłeczką (nauczył się już oddawać piłki). Dostał już posłanie, nową obrożę, piłkę i ... preparat przeciw pchłom. Zdaje mi się że jest tu szczęśliwy. Marcin Quote
agbar Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Fusica napisał(a):Nareszcie jest:multi:!! Denis już u mnie!! Po dominowaniu ( ci co byli u mnie to wiedzą o co mi chodzi:p) wszystkiego co pluszowe , wziął się za zabawę pomarańczową piszczącą piłeczką (nauczył się już oddawać piłki). Dostał już posłanie, nową obrożę, piłkę i ... preparat przeciw pchłom. Zdaje mi się że jest tu szczęśliwy. Marcin :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: pisz jak najwiecej pisz i fooooootyyyyyyyyyyy Quote
Recommended Posts