MARCHEWA Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Mam 2 tygodnie na znalezienie maluszkowi domu,ogłosiłam go na razie w Jasnecie,ciągle czekam na jego aktualne zdjęcie,chociaż myślę,że przez te 3 tygodnie dużo sie nie zmienił. Quote
halbina Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To już coś, dwa - trzy tygodnie, żeby znaleźć szczeniorkowi wreszcie odpowiedzialny dom... Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 maluszku- podniosę Cie kochany... szoruj w koncu do superowego domciu!! Quote
Lorien:) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Rozumiem, że wyjeżdża ale mogła pomyśleć o tym wcześniej napewno zdawała sobie sprawę, że wyjedzie bo wątpie, że z dnai na dzień dostała propozycje wyjazdu! Jak się ma zwierzaka to na całe życie!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Czemu na tym świecie śa tak nieodpowiedzialni ludzie!?:-(:angryy::angryy: Przepraszam nie chcę nikogo urazić, ale takie jest moje zdanie! Żal mi tego psiaczka:placz::placz::placz: Quote
halbina Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ludzie dziś nie tylko nie myślą o przyszłości psa, ale i podejmują decyzję op wyjeździe (własnej przysżłości) w ciągu chwili... :cool3: Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Jest pewna kobieta z dzieckiem zainteresowana maluszkiem,z rozmowy wydaje się być w porządku,ale już ciężko mi uwierzyć tylko w czyjeś słowa i zapewnienia.Zobaczymy co z tego wyniknie:roll: Quote
anilla Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 MARCHEWA napisał(a):Jest pewna kobieta z dzieckiem zainteresowana maluszkiem,z rozmowy wydaje się być w porządku,ale już ciężko mi uwierzyć tylko w czyjeś słowa i zapewnienia.Zobaczymy co z tego wyniknie:roll: zapytaj czy jest pewna że dziecko nie ma alergii;) żeby nie było.... Quote
clockwork Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 anilla napisał(a):zapytaj czy jest pewna że dziecko nie ma alergii;) żeby nie było.... i czy nie szuka pracy za granicą... bo taki pretekst w dzisiejszch czasach jest jaknajbardziej wiarygodny Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Pani się już nie odezwała,maluszek dalej szuka domku!!! Quote
MARCHEWA Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 W sprawie maluszka cisza:shake: ,za 9 dni,jak nie znajdzie się domek,zabiorę go do siebie na tymczas,chociaż nie mam za bardzo warunków teraz,no,ale coż..... Quote
paros Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Mikrusek w necie szuka domku :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
clockwork Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ło matko!! zapomniałam o maleństwie!! hopsiamy do góry! wyoko!!! Quote
MARCHEWA Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Jadę dzisiaj z maluszkiem do Żor,pokazać go zainteresowanej pani.Trzymajcie kciuki!!! Quote
Aga76 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dużo kciuków trzymamy :happy1: :happy1: :bigok: :bigok: :thumbs: :thumbs: Quote
MARCHEWA Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 A więc zabrałam dzisiaj maluszka od jego pani z J-bia,która wyjeżdża i u której maluszek miał,tak mi się wydaje,bardzo dobrze,bo wypiękniał,zrobił się tłuściutki:loveu: pani ta porobiła mu także szczepienia i oddała razem z nim całą torbę jego rzeczy np.zabawki,miski,smycz,szeleczki i jego ulubionego misia.Faktycznie pani ta o wyjeździe musiała zdecydować z dnia na dzień,no cóż,tak bywa. A nowa rodzinka maluszka mieszka w Żorach,państwo byli nim zachwyceni i obiecali,że będą się nim opiekować najlepiej jak potrafią;) .Ale na wszelki wypadek poprosiłam,aby w razie co dzwonili do mnie. Dziękujemy wszystkim,którzy zaglądali tu do maluszka i ogłaszali go w necie;) .Miejmy nadzieję,że to już ostatni domek malucha i,że będzie mu dobrze:multi: Quote
Recommended Posts