Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam 2 tygodnie na znalezienie maluszkowi domu,ogłosiłam go na razie w Jasnecie,ciągle czekam na jego aktualne zdjęcie,chociaż myślę,że przez te 3 tygodnie dużo sie nie zmienił.

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem, że wyjeżdża ale mogła pomyśleć o tym wcześniej napewno zdawała sobie sprawę, że wyjedzie bo wątpie, że z dnai na dzień dostała propozycje wyjazdu! Jak się ma zwierzaka to na całe życie!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Czemu na tym świecie śa tak nieodpowiedzialni ludzie!?:-(:angryy::angryy:
Przepraszam nie chcę nikogo urazić, ale takie jest moje zdanie! Żal mi tego psiaczka:placz::placz::placz:

Posted

Jest pewna kobieta z dzieckiem zainteresowana maluszkiem,z rozmowy wydaje się być w porządku,ale już ciężko mi uwierzyć tylko w czyjeś słowa i zapewnienia.Zobaczymy co z tego wyniknie:roll:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Jest pewna kobieta z dzieckiem zainteresowana maluszkiem,z rozmowy wydaje się być w porządku,ale już ciężko mi uwierzyć tylko w czyjeś słowa i zapewnienia.Zobaczymy co z tego wyniknie:roll:

zapytaj czy jest pewna że dziecko nie ma alergii;) żeby nie było....

Posted

anilla napisał(a):
zapytaj czy jest pewna że dziecko nie ma alergii;) żeby nie było....

i czy nie szuka pracy za granicą... bo taki pretekst w dzisiejszch czasach jest jaknajbardziej wiarygodny

Posted

A więc zabrałam dzisiaj maluszka od jego pani z J-bia,która wyjeżdża i u której maluszek miał,tak mi się wydaje,bardzo dobrze,bo wypiękniał,zrobił się tłuściutki:loveu: pani ta porobiła mu także szczepienia i oddała razem z nim całą torbę jego rzeczy np.zabawki,miski,smycz,szeleczki i jego ulubionego misia.Faktycznie pani ta o wyjeździe musiała zdecydować z dnia na dzień,no cóż,tak bywa.
A nowa rodzinka maluszka mieszka w Żorach,państwo byli nim zachwyceni i obiecali,że będą się nim opiekować najlepiej jak potrafią;) .Ale na wszelki wypadek poprosiłam,aby w razie co dzwonili do mnie.
Dziękujemy wszystkim,którzy zaglądali tu do maluszka i ogłaszali go w necie;) .Miejmy nadzieję,że to już ostatni domek malucha i,że będzie mu dobrze:multi: