MARCHEWA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Tak wyglądałem w wieku 2 mies.kiedy trafiłem do dt w grudniu. A tak wygladam teraz,mam 10 miesięcy i nadal szukam domku. Kocham dzieci,jestem wesoły i będę wspaniałym przyjacielem. Mimo moich zalet trafiałem na ludzi,którzy do końca nie przemyśleli decyzji o piesku i po kilku tygodniach byłem nie potrzebny.A ja chcę być kochany,czy to tak wiele? Nowe informacje na mój temat od strony 12. Quote
clockwork Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no ja nie wezmę... ale będę Ci Marchewa podnosić... niestety- więcej nie mogę... te oczka... ten błagalny wzrok...:placz: taki maluszek a zero radości w oczętach:placz: Quote
Ulka18 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Sliczny maluch. na allegro powinien szybko domek znalezc. Marchewa, dalas go na aukcje? Quote
wandul 66 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 jak ja kocham takich ludzi , nawet nie raczą dac znać ,że się rozmyślili!!!! Quote
halbina Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dołączamy do podnoszących wątek i trzymających kciuki za domek! Quote
jotka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 cóż, też podniose. W schronisku w Sosnowcu zatrzesienie szczeniaków róznej docelowej wielkości. Taki czas... Quote
Amanita Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Miałam okazję poznać tego bąbelka. Jest cudny:loveu: Do góry malutki! Szukamy domku! Quote
supergoga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Fajny maluch - domek się znajdzie na pewno. Quote
MARCHEWA Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Maluszek ogłoszony na Alegratce i w Pupilu i Jasnecie,ale na razie cisza. Quote
MARCHEWA Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Maluszek jest przekochany:loveu: bawi się grzecznie i w ogóle nie sprawia kłopotów.Niestety mój Bruno go nie polubił i maluszek musi być często sam,odizolowany,dlatego domek pilnie potrzebny. Quote
MARCHEWA Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 No,więc maluszek dalej u mnie.Szukamy domku!!! Quote
clockwork Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Bruno... jak mogłeś nie polubić tej kruszynki.. no nie bądź taki!! Quote
clockwork Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 podnoszę kruszynke przed zakończeniem pracy.... Quote
syla00 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 http://www.allegro.pl/item156540703_sliczny_szczeniak_czeka_na_dom_.html niestety nie chce mi w aukcji załadować więcej zdjęć. Cały czas mam informację, że zbyt duża objętość, a już pomniejszyłam zdjęcia. Mam nadzieje, że to jedno wystarczy. Quote
Recommended Posts