Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z hoteli pracujących z agresywnymi psami kojarzy mi się tylko Jamor albo psiakiGabi, ale to daleko, kolejka po miejsca , no i musicie mieć kasę - ok. 400 zł/m-c.
Możecie jeszcze napisać do Aśki7 , ona zna jakiś ośrodek dla trudnych psów i do beli51, ona tez pomaga ONkom.

Posted

Jestem, zapisuje, ale nie wiem co poradzic. Kasa to podstawa, nie znam hoteli w waszej okolicy. Psiaki Gabi rzeczywiscie daleko i 450 zł/m-c. Moze ktos z okolicy W-wy?
Napiszcie do beka, mysza1. Moze hotel u megii1 w Serocku? Dzisiaj nie dam juz rady popytac, wroce tu jutro.

Posted

Ktoś mi podesłał temat, w który się trochę wgryzłam chcąc jakkolwiek pomóc. Napiszę do Beki i Myszy. Diabli wiedzą jak postępują w lecznicach w przypadku bezpańskiego psa przejawiającego jakikolwiek element agresji.

Posted

No i co u psiaka?

Kiedy kończy obserwację?

Czy ktoś szuka hotelu i deklaracji?

Jeżeli nikt się za to nie weźmie na poważnie, nie przeniesie watku na ogólne, nie zmieni tytułu na bardziej dramatyczny, a przede wszystkim nie obdzwoni hoteli , nie znajdzie miejsca i nie ogłosi zbiorki deklaracji, to wygląda na to, ze nic sie dla psiaka "nie urodzi" przed końcem obserwacji i pewnie pójdzie dziczeć jeszcze bardziej w schronie, niestety :-(.

Tu raczej żadna fundacja ni epomoze, potrzebne "pospolite ruszenie" dogomaniaków.

Może jest miejscu w hotelu u yumanji tel.500893485.

Czy wiadomo, z ktorym schronem ma gmina podpisaną umowę?
Czy w schronie będzie miał kwarantannę, kastrację i czy bedzie mozliwość go ew. zabrać ze schronu do hotelu w pózniejszym terminie?

Posted

Psy z Miasta Ełk trafiaja do schronu w Ruskiej Wsi (warunki tragiczne), a z gminy Ełk do Radysów...

W Ełku jest hotel dla zwierzat, jeszcze latem miesięczny koszt pobytu wynosił 400zł, właściciele prowadzą również tresurę psów :
Hotel dla psów Kuźnia Dusz - Ełk
Czaple 6
19-300, Ełk
Tel.: 506 108 966, 501 492 272