Morska Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Może dogomaniacy z tej części Polski się włączycie? Onek, ponoć z objawami agresji prawdopodobnie z powodu strachu, przebywa obecnie w lecznicy. Poszukiwany jest DT, jak również behawiorysta. Czasu: 10 dni. http://www.facebook.com/pages/Pomoc-dla-Miracle-Psa-porzuconego-w-Elckim-lesie/191683160915153 Quote
Ania II Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Z hoteli pracujących z agresywnymi psami kojarzy mi się tylko Jamor albo psiakiGabi, ale to daleko, kolejka po miejsca , no i musicie mieć kasę - ok. 400 zł/m-c. Możecie jeszcze napisać do Aśki7 , ona zna jakiś ośrodek dla trudnych psów i do beli51, ona tez pomaga ONkom. Quote
bela51 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jestem, zapisuje, ale nie wiem co poradzic. Kasa to podstawa, nie znam hoteli w waszej okolicy. Psiaki Gabi rzeczywiscie daleko i 450 zł/m-c. Moze ktos z okolicy W-wy? Napiszcie do beka, mysza1. Moze hotel u megii1 w Serocku? Dzisiaj nie dam juz rady popytac, wroce tu jutro. Quote
Morska Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Ktoś mi podesłał temat, w który się trochę wgryzłam chcąc jakkolwiek pomóc. Napiszę do Beki i Myszy. Diabli wiedzą jak postępują w lecznicach w przypadku bezpańskiego psa przejawiającego jakikolwiek element agresji. Quote
Ania i Kajber Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 No i co u psiaka? Kiedy kończy obserwację? Czy ktoś szuka hotelu i deklaracji? Jeżeli nikt się za to nie weźmie na poważnie, nie przeniesie watku na ogólne, nie zmieni tytułu na bardziej dramatyczny, a przede wszystkim nie obdzwoni hoteli , nie znajdzie miejsca i nie ogłosi zbiorki deklaracji, to wygląda na to, ze nic sie dla psiaka "nie urodzi" przed końcem obserwacji i pewnie pójdzie dziczeć jeszcze bardziej w schronie, niestety :-(. Tu raczej żadna fundacja ni epomoze, potrzebne "pospolite ruszenie" dogomaniaków. Może jest miejscu w hotelu u yumanji tel.500893485. Czy wiadomo, z ktorym schronem ma gmina podpisaną umowę? Czy w schronie będzie miał kwarantannę, kastrację i czy bedzie mozliwość go ew. zabrać ze schronu do hotelu w pózniejszym terminie? Quote
Monika i Max Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Psy z Miasta Ełk trafiaja do schronu w Ruskiej Wsi (warunki tragiczne), a z gminy Ełk do Radysów... W Ełku jest hotel dla zwierzat, jeszcze latem miesięczny koszt pobytu wynosił 400zł, właściciele prowadzą również tresurę psów : Hotel dla psów Kuźnia Dusz - Ełk Czaple 6 19-300, Ełk Tel.: 506 108 966, 501 492 272 Quote
Ania i Kajber Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 To dobra cena , 300zł+ karma na m-c będzie w każdym dogohotelu. Tylko nie w w każdym są miejsca, szczegolnie dla "charakternego" psa. Oby komuś chciało się coś zrobić w sprawie tego bidaka. Quote
Recommended Posts