kizimizi Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 i ja odwiedzam. Wiec w podziale ogloszeniowym psow ja jestm odpowiedz. za Bolka oki? Quote
kora78 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 kizimizi napisał(a):i ja odwiedzam. Wiec w podziale ogloszeniowym psow ja jestm odpowiedz. za Bolka oki? tak by wypadalo. Ty o niego cisnelas, to cisnij do konca ;P Quote
Satrina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Odwiedzam Bolusia, jakiś taki sentyment mam do niego. Quote
kora78 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 a ja do tego calego kojca, bo wszystkie fajowe psiury sa ;) mi tak Barrego szkoda, bo jak mi go omylkowo ostatnio wyciagneli to stal i sie nie ruszal. tak sie bal, sparalizowalo go :( teraz zaluje,ze go nie wzielam przy okazji na spacer, bo on tam trafil, jak mial 2 lata i tylko wyciagane do szczepienia kojarzy to sie boi, bo mysli,ze znow idzie na klucie :( Quote
kora78 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 mamy dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro!!!!! dzwonila do mnie pani z wroclawia. ma w domu 2 srednie, mniejsze sunie 11letnie. wczoraj odszedl jej starszy tez peisek na raka. pani bywa dt dla sdz wroclaw. jej mama ma tez 3 pieski. nie ma dzieci. mieszkanie 50m. pani pracuje w sluzbie zdrowia. nie robim ywizyty, bo dostalam nr do pani z sdz i ona ja protegowala, zachwalal,ze czlowiek dusza, ze im pomaga zawsze, ze nie jest nawiedzona zbieraczka, ze zawsze starsze pieski bierze,zeby im pomoc itp pani Ela tylko obawiala sie,ze Bolek jest wiekszy, a one czesto jezdza z psami na spacery i 6 pso, w tym 1 wiekszy to moze byc ciasno. ale zdecydowala sie szybko w tel, bo mowi,ze pozniej juz by sobie nie podarowala,ze go zostawila. jutro przyjezdza po Bolka :))))))))))))))))))))) ja tez tam bede. Quote
Satrina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Matko, żeby się udało!!!! Boluś zasługuje na super dom. A Pani mówiła co ją urzekło w Bolusiu albo dlaczego wybrała go a nie innego pieska? Quote
kizimizi Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 i ja sie ciesze i boje sie zapeszyc. Kora ty tam bedziesz? Quote
kora78 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 bede, bede. pani szukala starszego psa, bo zawsze starsze adoptuje, bo takich nikt nie chce. oczy, smutne oczy, tak mowila. rano da mi znac, jak wyjedzie z wrocka. Quote
kora78 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Bolus w domku :)))))) niewiele z tego widzialam niestety, bo poki panie papiery wypisywaly ja sie krzatalam i moich ulubiencow i zanim sie obejrzalam panie odjechaly. przejete byly i zaponialy o mnie ;) panie przywiozly dla schroniska worki duze karmy i koce :) super :) bolek sie bardzo cieszyl jak wyszedl z kojca, najpierw mnie przywital i odprawilam go z opiekunem do pan, ktore nie chcialy chodzic miedzy kojcami, bo juz lzy w oczach mialy. no i tyle go widzialam... pozniej zadzwonie, popoludniu i dopytam, jak podroz i zapoznanie w domku. panie mnie odebraly spod obi, jechalysmy razem autem, zesmy sobie pogadaly i super Bolus ma pania, naprawde super :) bedzie mial, jak u Boga za piecem. Quote
kora78 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Bartek zwany niegdys Bolkiem :D jest grzecznym psiakiem. w aucie super. z suniami super. najadl sie do syta. duzo pije. na smyczy super. "wydalanie" super. wszystk osie podoba i nic nie przeszkadza. tylk opani go trzymala, jak jej sunie jadly, bo im tez wyjadal z misek. poopowiadalam tez o parowce, jakby co. dla znajomych. pani sama zadzwonila do mnie. bardzo fajny domek ma Bolek, nareszcie :) Quote
Satrina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Wspaniale!!!! Żeby więcej takich osób było jak ta Pani, tzn chcących przygarnąć takie staruszki. Quote
kizimizi Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 kora78 napisał(a):Bartek zwany niegdys Bolkiem :D jest grzecznym psiakiem. w aucie super. z suniami super. .... smyczy super. "wydalanie" super. .... wszystk osie podoba i nic nie przeszkadza. Kora to my takiego SuperBolka mialysmy pod nosem? Kurcze trzeba go moze bylo na jakiejs akcji opchnac jako SuperPsa i zarobic jeszcze na nim ;) Super ze SuperBartek (ehhh ale imie wybrali) ma juz Super dom! Quote
kora78 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 i superbartek i superdomek. jakby dogomaniacki, tylko bez uzytkowania dogo. taki dom to gratka. zmien tytul Quote
kizimizi Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 kora78 napisał(a): zmien tytul niech mu imei zmienia Quote
kora78 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 co? Ty juz z tymi imionami nie masz prawa glosu, po Mirku ze wsi ;P Quote
kizimizi Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 ahahahaha spadaj Kora! Ze niby Mirek zle a Ksieciunio niby fajne? :D Oki jestem w tym stanie zmeczenie kiedy chcialaby byc madra ale juz wszystko zaczyna mnie smieszyc głupkowato. A dzis na poczte dostalam powiadomienie ze moje ogloszenie niedlugo wygasnie: http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=339198590&Guid=134488e6-c330-a20b-2724-e12affffd259 a niech wygasa .... Quote
kora78 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 niech wygasa na zawsze, bo bolek ma domek na zawsze :) zmoen ten tytul! wlasnie widze Twoj humorek i dobrze, ze go miewasz jeszcze :) a ksieciunio to jego imie schroniskowe. zadzwon i spytaj, to od razu pani G ci powie wszystko o nim :) jutro jade do schronu, bedzie pani A, wiec superowo :) Quote
agata51 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jeszcze jeden Bolek ma domek. Radość ogromna. Quote
kizimizi Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 zmienie zmienie jak sie pies zaaklimatyzuje Quote
kora78 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 kizimizi napisał(a):zmienie zmienie jak sie pies zaaklimatyzuje bez sensu. totalnie bez sensu. on jest zaaklimatyzowany odkad wyszedl z kojca :D Quote
Onaa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Co ?! Ten Bolek, z tego wątku ma dom ? Naprawdę :) ? Ale super!!! No nie mogę :multi: :multi: :multi:. Quote
kora78 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Dogo07 napisał(a):Co ?! Ten Bolek, z tego wątku ma dom ? Naprawdę :) ? Ale super!!! No nie mogę :multi: :multi: :multi:. tak, naprawde :) blyskawiczna adopcja i taki domek nprawde, jakiego bym chciala dla kazdego psa na swiecie. pani psiara, jako dt dla psow z sdz i inne akcje rozne. niewielu tez do nas przywozi, bedac po psa, jakies dary, a pani i koce nowe!! i 3 worki karmy po 15kg Quote
Recommended Posts