Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja do tego calego kojca, bo wszystkie fajowe psiury sa ;)

mi tak Barrego szkoda, bo jak mi go omylkowo ostatnio wyciagneli to stal i sie nie ruszal. tak sie bal, sparalizowalo go :( teraz zaluje,ze go nie wzielam przy okazji na spacer, bo on tam trafil, jak mial 2 lata i tylko wyciagane do szczepienia kojarzy to sie boi, bo mysli,ze znow idzie na klucie :(

Posted

mamy dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jutro!!!!!

dzwonila do mnie pani z wroclawia. ma w domu 2 srednie, mniejsze sunie 11letnie. wczoraj odszedl jej starszy tez peisek na raka. pani bywa dt dla sdz wroclaw. jej mama ma tez 3 pieski. nie ma dzieci. mieszkanie 50m. pani pracuje w sluzbie zdrowia.
nie robim ywizyty, bo dostalam nr do pani z sdz i ona ja protegowala, zachwalal,ze czlowiek dusza, ze im pomaga zawsze, ze nie jest nawiedzona zbieraczka, ze zawsze starsze pieski bierze,zeby im pomoc itp

pani Ela tylko obawiala sie,ze Bolek jest wiekszy, a one czesto jezdza z psami na spacery i 6 pso, w tym 1 wiekszy to moze byc ciasno. ale zdecydowala sie szybko w tel, bo mowi,ze pozniej juz by sobie nie podarowala,ze go zostawila.

jutro przyjezdza po Bolka :)))))))))))))))))))))
ja tez tam bede.

Posted

Bolus w domku :))))))

niewiele z tego widzialam niestety, bo poki panie papiery wypisywaly ja sie krzatalam i moich ulubiencow i zanim sie obejrzalam panie odjechaly. przejete byly i zaponialy o mnie ;)
panie przywiozly dla schroniska worki duze karmy i koce :) super :)
bolek sie bardzo cieszyl jak wyszedl z kojca, najpierw mnie przywital i odprawilam go z opiekunem do pan, ktore nie chcialy chodzic miedzy kojcami, bo juz lzy w oczach mialy.
no i tyle go widzialam... pozniej zadzwonie, popoludniu i dopytam, jak podroz i zapoznanie w domku.

panie mnie odebraly spod obi, jechalysmy razem autem, zesmy sobie pogadaly i super Bolus ma pania, naprawde super :) bedzie mial, jak u Boga za piecem.

Posted

Bartek zwany niegdys Bolkiem :D jest grzecznym psiakiem. w aucie super. z suniami super. najadl sie do syta. duzo pije. na smyczy super. "wydalanie" super.
wszystk osie podoba i nic nie przeszkadza. tylk opani go trzymala, jak jej sunie jadly, bo im tez wyjadal z misek.

poopowiadalam tez o parowce, jakby co. dla znajomych.

pani sama zadzwonila do mnie. bardzo fajny domek ma Bolek, nareszcie :)

Posted

kora78 napisał(a):
Bartek zwany niegdys Bolkiem :D jest grzecznym psiakiem. w aucie super. z suniami super.
.... smyczy super. "wydalanie" super.
....
wszystk osie podoba i nic nie przeszkadza.

Kora to my takiego SuperBolka mialysmy pod nosem? Kurcze trzeba go moze bylo na jakiejs akcji opchnac jako SuperPsa i zarobic jeszcze na nim ;)
Super ze SuperBartek (ehhh ale imie wybrali) ma juz Super dom!

Posted

niech wygasa na zawsze, bo bolek ma domek na zawsze :)
zmoen ten tytul!

wlasnie widze Twoj humorek i dobrze, ze go miewasz jeszcze :)

a ksieciunio to jego imie schroniskowe. zadzwon i spytaj, to od razu pani G ci powie wszystko o nim :)

jutro jade do schronu, bedzie pani A, wiec superowo :)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Co ?!
Ten Bolek, z tego wątku ma dom ?
Naprawdę :) ?
Ale super!!!
No nie mogę :multi: :multi: :multi:.

tak, naprawde :)
blyskawiczna adopcja i taki domek nprawde, jakiego bym chciala dla kazdego psa na swiecie. pani psiara, jako dt dla psow z sdz i inne akcje rozne. niewielu tez do nas przywozi, bedac po psa, jakies dary, a pani i koce nowe!! i 3 worki karmy po 15kg