Onaa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jestem pod wrazeniem, przecież to starszy duży niepozorny psiak. Wiemy że takim nie jest łatwo znaleźć dom. Tym bardziej się ciesze :). Quote
kora78 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 i tylko jedna seria ogloszen! to byl poprostu fuks. inaczej powiedziec nie mozna. gdyby nie ta pani to on domu chyba nigdy by nie znalazl. a dzis do wrocka pojechal tez pies z jego kojca :) wczoraj wieczorem mialam telefon, dzis rano wizyta i o 13stej juz dziewczyna byla i go brala :) 4letni, wielkosci bolka i od 2 lat w schronie. jeszce w tym kojcu jest jeden, tez kolo 4lat. jego tez oglaszam i nie odpuszcze :) tylko czwarty, sunia troche trudna, bo na obcych sie rzuca przez kraty, ale dla mnie najmilsza jest na swiecie. i tez starsza. z nia juz gorzej bedzie. Quote
fochu Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 o kurczę ! super że Bolek ma dom i do tego chłopak wrocławianinem został :D kto wie może gdzieś przypadkiem wpadniemy na siebie ;) Quote
kizimizi Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 fochu napisał(a):o kurczę ! super że Bolek ma dom i do tego chłopak wrocławianinem został :D kto wie może gdzieś przypadkiem wpadniemy na siebie ;) a poznasz go fochu? ;) Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 on mieszka na....baltach? jakos tak.... yyyyy dzis tam napisze i zaytam, jak sie mają. kizi, widzisz. tytul bys zmenila to juz kazdy by po tytule wiedzial,ze trzeba zajrzec, bo dobre wiadomosci sa i by moze akurat lepszy dzien dzieki temu mieli :D Quote
Patmol Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a niektórzy podczytują i bez zmiany tytułu -też wiedzą i się cieszą Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Patmol napisał(a):a niektórzy podczytują i bez zmiany tytułu -też wiedzą i się cieszą to ja tez sie i z tego ciesze :) Quote
kizimizi Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 kora78 napisał(a): kizi, widzisz. tytul bys zmenila to juz kazdy by po tytule wiedzial,ze trzeba zajrzec, bo dobre wiadomosci sa i by moze akurat lepszy dzien dzieki temu mieli :D ty mnie nie podpuszczaj tak z tym tytulem bo ja nie lubie zapeszac. Za kilka dni jak wiesci beda dobre to zmienie Quote
kora78 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 pani mowi, ze bolek to gałgan. kizi zmienisz juz tytul? :diabloti: Quote
kizimizi Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 kora78 napisał(a): kizi zmienisz juz tytul? :diabloti: jak sie dowiem czemu gałgan ? Quote
kizimizi Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 to super no ... super pies znow! Matko Kora pisac nie moge bo mi na zime skora tak popekala przy paznokciach ze az sie krew leje :( Quote
kora78 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 to pisz dlugopisem, stukaj w klawisze ;) a ile tam macie stopni? my tu -18 w dzien, max.... cala polska zyje mala madzia z sosnowca, czytalas na wp? juz 10dni. masakra jakas... biedna dzidziunia :((((((( nagadalam sie z pania duzo, oj duzo. bolek lata bez smyczy, pilnuje sie blisko, pilnuje swoich suczek, nie chce tez pani z oka stracic, jak ona mu ciut zniknie to one pedzi galopem do niej. uhahany jest wciaz. jak pani wraca z pracy to on sie pcha do witania,ze jej starsze sunie bidne sa, bo sa male i szans z nim nie maja. do jedzonka juz sie nie rzuca, nie wyjada pannom z misek. dzis byli autem w lesie na spacerku to saobie jechali w tyle pieskow razem wszyscy. 7 psow razem jechalo :) spi w nocy na przedpokoju na kafelkach. w dzien pani ma okno na lufcik, ze wzgledu na niego. sunie spia w sypialni z pania, a on nie chce. na kanape mu wchodzic nie wolno, bo za duzy. sunie moga. on sie cieszy, jak sie pod nogami polozy i pani go noga glaska :) nie dal sie wykapac, bo uciekl z wanny. pani go tylko szmata powycierala, bo sie boi go moczyc teraz w mroz. a sniegu we wrocku nie ma, zeby sie wytarzal. zabawek nie uzywa, nie umie. a jak mu patyka rzuci, to sunia za nim biegnie. jest spokojny i lagodny, ale bardzo spragniony czlowieka i wpatrzony w pania. zaczal szczekac, jak ktos idzie korytarzem i to pania cieszy, bo jakies wlamanie bylo 2 pietra nizej kiedys. na smyczy placze sie, ale nie ciagnie. uf,,, cos zapomnialam?... starczy????? Quote
Satrina Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Oby zawsze takie informacje były od DS. By łam pewna,że Boluś da sobie radę i jest kochanym psiakiem. Fajnie, to tytuł juz możecie zmienić.A jak z jego zdrówkiem?Wszystko ok? Pierwszej młodości to on już nie jest. Quote
kora78 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 a zdrowko... chyba u weta nie byli, jakos temat przeoczylam... hmm wiem,ze poczatkowo mial rozwolnienie, ale po niedlugim czasie juz sie uregulowalo wszystko. Quote
_Dunaj_ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Super wiadomości, powodznei Bolkowi i Bolkowej rodzince życzę Quote
kora78 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 nie wiem nic. przelej mi 10zl na telefon to zadzwonie i sie dowiem "::) bo z pania sie nie rozmawia krocej, niz 30min. Quote
Recommended Posts