kizimizi Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Bolek ma kilka ogloszen z tekstem (tym co wyzej) ale allegro by sie przydalo jak nic. Kto robi takie fajne, wypasione? Quote
kora78 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 fochu robi darmwe allegro i ogloszenia. oglasza sie z ta intencja w dziale- podaruje. lub podobnym. prosze, niech go ktos tam zglosi. dorzucilam starszych fot na 1st, w swoj 1szy post. Quote
kizimizi Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 kora78 napisał(a):fochu robi darmwe allegro i ogloszenia. oglasza sie z ta intencja w dziale- podaruje. lub podobnym. prosze, niech go ktos tam zglosi. dorzucilam starszych fot na 1st, w swoj 1szy post. ja zrobie to wiec. Quote
agata51 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Podnoszę przedświątecznie, póki jeszcze mam siłę. Quote
Satrina Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 O matko....jak mogłam opuścić wątek Bolusia...wstyd. Zapisuję się u smuteczka. Quote
agata51 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Przez te święta zaniedbałam Bolka. Przepraszam. Jak ja nie lubię świąt!!! Quote
kora78 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 bolus dzis wytargany, jak zawsze :) fotek brak. juz maja plekse zalozona na kraty,zeby im wiatr nie wial. Quote
kizimizi Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Fochu zrobi mu allegro wiec wysylam tekscik i kilka fotek. Ehh ja tez sie zaniedbalam tak ze az wstyd :( Quote
_Dunaj_ Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A ja byłam z święta i dziś też zaglądam Quote
kora78 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 wlasnie sie robia ogloszenia dla Bolka. a ja znalazlam stare fotki, jak widac jego problemy ze skora, biedulek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
_Dunaj_ Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Troszke byłam zaganiana, ale nie zapomniałam i dzis znów zaglądam Quote
Satrina Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jak z ogłoszeniami Bolusia?Może jakieś wyróżnione? Quote
kora78 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 kizimizi napisał(a):Bolus jest bardzo bidny tam :( to stare fotki, patrzcie na date. kizi, nie wierzylas, ze to ten sam pies, ze ten twoj mial gorsza siersc,skore. masz wiec dowod, ze to ten sam pies. a nie jakis drugi,nowy. ciekawe, czemu teraz mu sie poprawilo... Quote
kizimizi Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 wlasnie to samo chciam pisac ze teraz jak na stare patrze to wiem, ze to ten sam. Zwlaszcza ze jedno zdjecie jest tak ze widac juz koniec rzędu i trawke po prawej stronie. Mu sie poprawilo bo on leki na to bral. Kiedys na ogolnym pisalas nawet co, pamietasz? To co robimy Bolka na smutniaka z tekstem? Quote
kora78 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ledwo co poszedl z jakims tam tekstem na szybko. powinien byc w 1 poscie, sama pisalas. zrobione sa 2 dni temu, wiec na razie sie wstrzymaj. warto moze o jakas kase na wyrownienie i ktos, kto umie to wyronione zrobic. najlepiej tablica, bo ludzie pisza, ze chodliwa jest teraz. Quote
kizimizi Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 a ja mialam pisac w jego sprawie o allegro. Tylko do kogo. Kora to fochu robil allegro gdzies tam i na jakims tam watku mi kazalas pisac o to? Quote
kora78 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 tak, dokladnie ak, fochu na watku swoim w dziale- oddam, czy jakos tak.oferuje. Quote
kizimizi Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 bo ja juz pisalam w sprawie jakiegos psa ale usunelam pm i za cholere nie moge sobie przypomniec. To ty mnie poprosilas zebym anpisala, pamietasz o kogo moglo chodzic? edit: kizimizi napisał(a):Fochu zrobi mu allegro wiec wysylam tekscik i kilka fotek. Ehh ja tez sie zaniedbalam tak ze az wstyd :( matko ale ze mnie blondyna! Quote
kora78 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 tez cos kojarze. ale mi blizej do blondyny, niz Tobie szatynko nowa :) mirek? bolek? Quote
Recommended Posts