kimiji Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Jak odebrał go właściciel, skoro dopiero w sobotę go oddał przez napady astmy dziecka? Odebrał go poprzedni właściciel, czy jak? Nie za bardzo rozumiem:???: Quote
soboz4 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 dość dziwne, skoro nie miał właściciela, tylko przez pewien czas był w domu Quote
maciaszek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Też mnie to zdziwiło, dlatego nie mam pewności, że o tym samym psie z p.Ulą rozmawiałyśmy. I dlatego prosiłam, żebyście to sprawdzili w czwartek. Quote
kimiji Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Napewno sprawdzę, bo to trochę dziwne... Quote
kimiji Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 No cóż...:angryy: Wyszło na to, że najprawdopodobniej pan kłamał:angryy:, bo jego żona przyszła odebrać psiaka:shake: Denerwują mnie tacy ludzie:angryy: Quote
maciaszek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Pan chciał zrobić pani na złość czy jak? Ludzie bywają beznadziejni... Quote
Recommended Posts