Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

a.piurek napisał(a):
Słonko napisz gdzie tego konta szukać - z wielką radościa wpłacę

W moim podpisie jest banerek do konkursu nochalowego! :grins:

Posted

Troche urwanie glowy mam.. duzo nocek pod rzad, przygotowania do kolejnych zawodow (trzymac kciuki w niedziele!!!!!!) i rozne mile spacery :loveu: a do tego sie opalamy :loveu:

Posted

Molowe napisał(a):

Dziekujemy :) Ona zawsze tak skacze :D

inka33 napisał(a):
Tym razem chciałam się pozachwycać tylko Sherry...

Tu:
https://lh6.googleusercontent.com/-14C-1MYHm5U/UdmxcIc0ZoI/AAAAAAABDds/dUWugoHl9ig/s640/IMG_6637.jpg
i wszystkimi wodo-ogonkami... :loveu:

ale...

Miluni tutaj:

https://lh4.googleusercontent.com/-MjztEfmp50s/Udm4rc_R9hI/AAAAAAABDhI/eziZzDZSwcY/s640/IMG_6941.jpg
...nie da się pominąć! :loveu:

Haha Mileczki mina najlepsza :P

Isadora7 napisał(a):

Otrzepywanko :loveu:

Nutusia napisał(a):
Całkiem zmoczona Milka wygląda jak jamnik długowłosy ;) A Sherry "sterująca" ogonem - bezcenne! :)

Ogonem i uszami :diabloti:

Haha a jaka "zadowolona" z kapieli :D Ona jak juz to woli takie kaluze zanim prawdziwa woda i wtedy jest zmuszona do zamoczenia lapek zeby przejsc na druga strone o tak np

Jeszcze mam jakies zdjecia Sherry z plywanka ale to podobne ujecia to nie ma co wrzucac. A Mileczka na picasa zaczela drugi album bo mozna max 1000 zdjec w jednym albumie i juz zabralko miejsca :P Juz niedlugo kolejne wypady w rozne miejsca z Falla :loveu: No a w przerwach mamy treningi na zawody i psie kursy :loveu:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
świetne zdjęcia,super Dziewczynki:loveu:

Dziekujemy! Widze tylko ze ja przenosze potem zdjecia do innego albumu (na poczatku sa w albumie z danego miejsca a potem kilka leci do pojedynczych albumow dziewczynek) to znikaja tutaj :(

Posted

Buszki napisał(a):
No,teraz to jest sens tu zaglądać :).
Szkoda,że moje wody nie lubią,to te Twoje wodne foteczki są super :).

Witamy :loveu: Wczesniej tez sie pojawialam co jakis czas :)

Z moich to tylko Sherry wode lubi, Mila wchodzi bo musi (zeby sie schlodzic albo zeby do nas dojsc jak sa wlasnie takie kaluze - nie mam chyba fotki gdzie to dobrze widac).