Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ślicznoto jutro sie zapewne widzimy :)

Ja tak wstepnie na razie rozmawialam z rodzicami o zabraniu Ciebie spowrotem tez:) Ale mysle ze na miejscu jutro na spokojnie z nimi ustale co, jak, kiedy, gdzie itd :diabloti:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Eee no bez przesady, choinki nie przewróciły

Zgadnij dlaczego?... Bo do sufitu PRZYWIĄZANA!!!!!!

U nas nie znasz dnia i godziny - raz wracamy i sprzątania na 10 minut (wystarczy sikanie pościerać i kupole powywalać), a czasami... no właśnie...
Ciekawe jak będzie jutro - na powitanie Gości ;)

Posted

Nutusia napisał(a):

Będzie dobrze, a jakby coś zbroiły, to....goście pomogą posprzątać:evil_lol:

Posted

Nutusia napisał(a):
Zgadnij dlaczego?... Bo do sufitu PRZYWIĄZANA!!!!!!

U nas nie znasz dnia i godziny - raz wracamy i sprzątania na 10 minut (wystarczy sikanie pościerać i kupole powywalać), a czasami... no właśnie...

Eee a ja sobie skojarzyłam, zę u Ciebie sa koty tak?
Jak tak, To musze cos wykombinowac jak sie dostane do lekarza. Bywało zę w efekcie spotkania z kotem jechałam z migającą musztardówą i wyjcem (znaczy się karetka).
Będe musiała się zabezpieczyć.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Eee a ja sobie skojarzyłam, zę u Ciebie sa koty tak?
Jak tak, To musze cos wykombinowac jak sie dostane do lekarza. Bywało zę w efekcie spotkania z kotem jechałam z migającą musztardówą i wyjcem (znaczy się karetka).
Będe musiała się zabezpieczyć.

Jest jedna mala, mlodziutka kotka Helenka:)

Posted

soboz4 napisał(a):
mam nadzieję, że fotorelacja będzie!

Ma być! ;)
Milka uprzedzona, moje zołzy też, że mają mi wstydu nie przynieść, ale... wiadomo... ;)
Sterylka przełożona ze środy na czwartek, bo nasi Doktorzy chcą się na urlop wybrać po 20-tym i pozamieniali się dyżurami. O matko, będę musiała ogony łańcuchami do kaloryferów poprzywiązywać, żeby sobie niczego nie zrobili jak Doktorów nie będzie!!!!!!!

Posted

Ellig napisał(a):
Milka dzisiaj wazny dzien, twoja Pani przyjezdza!:)

agatamakowska6@wp.pl napisał(a):
a relacje będą bo ja to z tych ciekawych ludzisków jestem:evil_lol:

soboz4 napisał(a):
mam nadzieję, że fotorelacja będzie!

Nutusia napisał(a):
Ma być! ;)
Milka uprzedzona, moje zołzy też, że mają mi wstydu nie przynieść, ale... wiadomo... ;)
Sterylka przełożona ze środy na czwartek, bo nasi Doktorzy chcą się na urlop wybrać po 20-tym i pozamieniali się dyżurami. O matko, będę musiała ogony łańcuchami do kaloryferów poprzywiązywać, żeby sobie niczego nie zrobili jak Doktorów nie będzie!!!!!!!

Jestem w Wawie :)