Isadora7 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Ślicznoto jutro sie zapewne widzimy :) Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Isadora7 napisał(a):Ślicznoto jutro sie zapewne widzimy :) Ja tak wstepnie na razie rozmawialam z rodzicami o zabraniu Ciebie spowrotem tez:) Ale mysle ze na miejscu jutro na spokojnie z nimi ustale co, jak, kiedy, gdzie itd :diabloti: Quote
Nutusia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Isadora7 napisał(a):Eee no bez przesady, choinki nie przewróciły Zgadnij dlaczego?... Bo do sufitu PRZYWIĄZANA!!!!!! U nas nie znasz dnia i godziny - raz wracamy i sprzątania na 10 minut (wystarczy sikanie pościerać i kupole powywalać), a czasami... no właśnie... Ciekawe jak będzie jutro - na powitanie Gości ;) Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nutusia napisał(a): Ciekawe jak będzie jutro - na powitanie Gości ;) Będzie dobrze, a jakby coś zbroiły, to....goście pomogą posprzątać:evil_lol: Quote
Ellig Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Isadora7 napisał(a):Ślicznoto jutro sie zapewne widzimy :) Milka juz czeka:) Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 M&S napisał(a):Będzie dobrze, a jakby coś zbroiły, to....goście pomogą posprzątać:evil_lol: Ja sie juz na chetnego do pomocy zglosilam :) Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja sie juz na chetnego do pomocy zglosilam :) I po kłopocie;) Quote
Isadora7 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Nutusia napisał(a):Zgadnij dlaczego?... Bo do sufitu PRZYWIĄZANA!!!!!! U nas nie znasz dnia i godziny - raz wracamy i sprzątania na 10 minut (wystarczy sikanie pościerać i kupole powywalać), a czasami... no właśnie... Ciekawe jak będzie jutro - na powitanie Gości ;) Eee a ja sobie skojarzyłam, zę u Ciebie sa koty tak? Jak tak, To musze cos wykombinowac jak sie dostane do lekarza. Bywało zę w efekcie spotkania z kotem jechałam z migającą musztardówą i wyjcem (znaczy się karetka). Będe musiała się zabezpieczyć. Quote
Ellig Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Isadora7 napisał(a):Eee a ja sobie skojarzyłam, zę u Ciebie sa koty tak? Jak tak, To musze cos wykombinowac jak sie dostane do lekarza. Bywało zę w efekcie spotkania z kotem jechałam z migającą musztardówą i wyjcem (znaczy się karetka). Będe musiała się zabezpieczyć. Jest jedna mala, mlodziutka kotka Helenka:) Quote
Ellig Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Milka dzisiaj wazny dzien, twoja Pani przyjezdza!:) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a relacje będą bo ja to z tych ciekawych ludzisków jestem:evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 soboz4 napisał(a):mam nadzieję, że fotorelacja będzie! Ma być! ;) Milka uprzedzona, moje zołzy też, że mają mi wstydu nie przynieść, ale... wiadomo... ;) Sterylka przełożona ze środy na czwartek, bo nasi Doktorzy chcą się na urlop wybrać po 20-tym i pozamieniali się dyżurami. O matko, będę musiała ogony łańcuchami do kaloryferów poprzywiązywać, żeby sobie niczego nie zrobili jak Doktorów nie będzie!!!!!!! Quote
taxelina Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ellig napisał(a):Milka dzisiaj wazny dzien, twoja Pani przyjezdza!:) agatamakowska6@wp.pl napisał(a):a relacje będą bo ja to z tych ciekawych ludzisków jestem:evil_lol: soboz4 napisał(a):mam nadzieję, że fotorelacja będzie! Nutusia napisał(a):Ma być! ;) Milka uprzedzona, moje zołzy też, że mają mi wstydu nie przynieść, ale... wiadomo... ;) Sterylka przełożona ze środy na czwartek, bo nasi Doktorzy chcą się na urlop wybrać po 20-tym i pozamieniali się dyżurami. O matko, będę musiała ogony łańcuchami do kaloryferów poprzywiązywać, żeby sobie niczego nie zrobili jak Doktorów nie będzie!!!!!!! Jestem w Wawie :) Quote
taxelina Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dziekuje za spotkanie, wiecej ode mnie jak wroce w czwartek bo nie mam tutaj programu do obrobki zdjecd Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a co to za śliczna niunia na pierwszym zdjęciu no i Milka jak ślicznie tego ryjka wyciąga:lol: Quote
taxelina Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 agatamakowska6@wp.pl napisał(a):a co to za śliczna niunia na pierwszym zdjęciu no i Milka jak ślicznie tego ryjka wyciąga:lol: To milka na pierwszym :loveu: Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 eee ciotka zdjęcie jedno usunęłaś:eviltong: Quote
taxelina Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 agatamakowska6@wp.pl napisał(a):eee ciotka zdjęcie jedno usunęłaś:eviltong: Tak mojego bratanka, ale jest u mnie w galeri, tutaj zostawilam tylko milki i kreski :) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ale dzidzia piękna no a Milka to słodziak totalny Quote
taxelina Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='agatamakowska6@wp.pl']ale dzidzia piękna no a Milka to słodziak totalny https://lh6.googleusercontent.com/-t72-AS-UpS0/TwNmb14zGWI/AAAAAAAAKBk/OS52CcLUjaw/s800/IMG_1416.JPG Milka tyo samo cudo :loveu: Quote
M&S Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 I co Marta, zdałaś test...?! Milka słodka:):) Quote
Recommended Posts