marmosia Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) Pusto, jakże by inaczej :shake::shake::shake: Edited April 15, 2014 by marmosia Quote
Molowe Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Dasz znać co tam z Milą? Co postanowiliście i jak ona się czuje? ;) Quote
rashelek Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 To teraz wcale nie napiszesz co z Milką? ;) Quote
Błyskotka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Marta nie chce wracać. A powinna bo nie zostawia się tematu w ten sposób !!! Quote
Ty$ka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Dajcie już spokój. Naprawdę nie dziwię się nieobecności Marty. Ma ważniejsze problemy niż dogodzenie dogociotkom i wszystkim innym zaglądającym ten wątek. Wbrew temu, co się Jej zarzuca - walczy o Milkę, o jej zdrowie. I wierzę, że Jej się uda. Jak nie - to uszanuję jej decyzję, która zresztą mnie aż tak nie dziwi i która, jestem tego pewna, nie należy do łatwych. A nam pozostaje czekać aż to wszystko się ustabilizuje. 1 Quote
pajda67 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 CIEPŁYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY PRZESYŁA NEOŚ Z RODZINKĄ:loveu: Quote
Kasi i Lena Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Ty$ka']Dajcie już spokój. Naprawdę nie dziwię się nieobecności Marty. Ma ważniejsze problemy niż dogodzenie dogociotkom i wszystkim innym zaglądającym ten wątek. Wbrew temu, co się Jej zarzuca - walczy o Milkę, o jej zdrowie. I wierzę, że Jej się uda. Jak nie - to uszanuję jej decyzję, która zresztą mnie aż tak nie dziwi i która, jestem tego pewna, nie należy do łatwych. A nam pozostaje czekać aż to wszystko się ustabilizuje.[/QUOTE] Pięknie napisane, nic dodać nic ująć. Quote
Molowe Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Mi chodziło tylko o to żeby dowiedzieć się co z Milką bo uważam,że skoro Marta zaczęła o tym pisać i wszyscy którzy odwiedzają galerię wiedzą,że sunia jest chora to raczej logiczne jest,że chcemy wiedzieć co dalej...większość z nas w jakimś stopniu interesuje się Milką od pierwszych dni kiedy Marta ją adoptowała i to normalne,że się martwimy. :) Rozumiem,że teraz są sprawy ważniejsze większe problemy nie zawsze jest czas ale Marta bywa na dogo codziennie więc mogłaby napisać choć parę słów jak sytuacja się rozwinęła :) Quote
rashelek Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='Ty$ka']Dajcie już spokój. Naprawdę nie dziwię się nieobecności Marty. Ma ważniejsze problemy niż dogodzenie dogociotkom i wszystkim innym zaglądającym ten wątek. Wbrew temu, co się Jej zarzuca - walczy o Milkę, o jej zdrowie. I wierzę, że Jej się uda. Jak nie - to uszanuję jej decyzję, która zresztą mnie aż tak nie dziwi i która, jestem tego pewna, nie należy do łatwych. A nam pozostaje czekać aż to wszystko się ustabilizuje.[/QUOTE] A moim zdaniem Marta się po prostu obraziła, bo na dogo bywa, ale nie w swoim wątku. Nie pierwszy raz już zresztą. I ja nie chcę, żeby Marta mi w jakikolwiek sposób "dogodziła", przedstawiłam jej swój punkt widzenia na PW i tyle, nie mam zamiaru więcej z nią na ten temat pisac, bo i tak nie dojdziemy do porozumienia, to po co się nawzajem denerwowac :) Teraz po prostu chciałabym wiedzieć co z Milką ;) Quote
taxelina Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Sytacja jest bez zmian - ja swojej decyzji nie zmienie i to tyle w tym temacie - nie mam czasu na dogo a to nie wasza sprawa czy jestem online zeby zerknac na jeden watek czy nie. Quote
inka33 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Chyba... nie wiem, co powiedzieć... :niewiem: Jestem... zadziwiona... :shake: Nie pojmuję. :sad: Quote
kamilka91 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 To ostatnie... :loveu: A jakieś zdjęcia Milki?... Quote
wieso Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 jak cieplo sie zrobilo na sercu z samego rana :) Quote
Oscar Patric Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Takie moze byc? super :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
yunona Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 taxelina :) miło Cię widzieć znów na dogo, chociaż my też rzadziej bo na fejsie cały czas. Pozdrowienia i tak trzymać :) Quote
Recommended Posts