Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
Nutusiu , kochana ten tytul moze byc dwuznacznie odczytany, my wiemy o co chodzi ale inni , nie.....ABW

Trzeba dodać - "już w DS" i NIEBO będzie jednoznaczne ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
O jezuniu!!!! Dawno już się tak od rana w sobotę nie zryczałam!!!!!!!
Sherry kocham nad życie - druga Kreśka! I Milunia nie pod łóżkiem, a w posłanku... NA PODŁODZE będąc do człowieka podchodzi - NIEWIARYGODNE!!!! Moje słoneczko kochane!!!!!!
A, i zanim do końca przestanę widzieć na oczy - moja propozycja tytułu brzmi: Milka - droga z piekła, wprost do nieba bram.

Już nie placz!!!! Milka jest fantastyczna:):)

a może zamiast "do nieba bram" - "do nowego życia".....

Posted

jola_li napisał(a):
Ze zdjęć widać, że to początek wielkiej przyjaźni :-)!
WSPANIALE!!!
Pięknego wspólnego życia Wam życzę!

Sherry sie bardzo stara, odkrywa swoj brzuch, ziewa, przewraca sie, zaprasza do zabawy :loveu: Mysle ze jej tez brakowalo przyjaciela na dobre i na zle :)

Dziekujemy!

Posted

M&S napisał(a):
dla niej to też nowość...;)

Tak, widac brakowalo jej tych zabaw bo od roku z Niunia sie nie bawily. Milka jest oniesmielona ale mysle ze tez bedzie wariowac i sie bawic z czasem :loveu:

A tz mnie dzis pyta co sie dzieje jak w domu spotkaja sie dwa boksery? :razz: to mowie ze potem mieszkanie do remontu :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
A tz mnie dzis pyta co sie dzieje jak w domu spotkaja sie dwa boksery? :razz: to mowie ze potem mieszkanie do remontu :diabloti:

dobre!!!!!!!!

Posted

Powiedz Tz-owi, żeby zajrzał na wątek moich boksi, jak jeszcze bywały dwie... ;)

A, i właśnie mi się przypomniało co się stało w nocy! Przebudziłam się z krótkiego, nerwowego snu i jak zwykle macam ręką poduszkę, żeby sprawdzić czy jest Milusia... Macam, jest łepetyna! O matko, myślałam, że fajtnę na zawał, bo się przeraziłam, że cały wczorajszy dzień mi się tylko... przyśnił!!!!!!!

Posted

"Przez lądy i morza dobiegłam do domu" ?

Wspaniale powitanie. Dzielna Milutka, a Sherry - moze cichcem tez podczytywala Dogo i juz czekala na siotrzyczke. :loveu:

Posted

No to sie poryczałam jak fajnie ze są takie cudne zakończenia sama mam Majke kiedyś Bajke od Nutusi ,z tego domu wychodza cudne pieski które miały szanse tam trafić i zobaczyc co to jest raj na ziemi po piekle które przeszły .Magda dziekuje Tobie i Mężowi za Majke i wszystkie pieski jakie trafjaja do was

Posted

Nutusia napisał(a):
Trzeba dodać - "już w DS" i NIEBO będzie jednoznaczne ;)

O tak, cudnie!:)
Wroce tu pozniej bo nadal bardzo sie wzruszam.....

Posted

M&S napisał(a):
dobre!!!!!!!!

Nutusia napisał(a):
Powiedz Tz-owi, żeby zajrzał na wątek moich boksi, jak jeszcze bywały dwie... ;)
A, i właśnie mi się przypomniało co się stało w nocy! Przebudziłam się z krótkiego, nerwowego snu i jak zwykle macam ręką poduszkę, żeby sprawdzić czy jest Milusia... Macam, jest łepetyna! O matko, myślałam, że fajtnę na zawał, bo się przeraziłam, że cały wczorajszy dzień mi się tylko... przyśnił!!!!!!!

Nie martw sie masz swoja trojke i Netke :)

ludka napisał(a):
"Przez lądy i morza dobiegłam do domu" ?

Wspaniale powitanie. Dzielna Milutka, a Sherry - moze cichcem tez podczytywala Dogo i juz czekala na siotrzyczke. :loveu:

Tez dobry :)

Pewnie tak, a nic mi nie mowila ze korzystala z mojego komputera :razz:

Luna14 napisał(a):
No to sie poryczałam jak fajnie ze są takie cudne zakończenia sama mam Majke kiedyś Bajke od Nutusi ,z tego domu wychodza cudne pieski które miały szanse tam trafić i zobaczyc co to jest raj na ziemi po piekle które przeszły .Magda dziekuje Tobie i Mężowi za Majke i wszystkie pieski jakie trafjaja do was

No Magda jest wspaniala osoba :loveu:

Nutusia napisał(a):
O rety, przestańcie, bo się zaryczę na śmierć! ;) Dzięki, Asiu, czuję się naprawdę wyróżniona! W dodatku za coś, co sprawia mi ogromną radość i satysfakcję :)
A tu link dla TZ-a Marty o dwóch boksiach w domu :) http://www.dogomania.pl/threads/198274-Dwie-boksie-w-tym-jedna-quot-w-pakiecie-quot-Lili-zostaje-z-nami-na-zawsze-%29

Juz dalam Tz linka :diabloti:

Ellig napisał(a):
O tak, cudnie!:)
Wroce tu pozniej bo nadal bardzo sie wzruszam.....

To zobacvzysz wszystkie zdjecia jakie dzis zrobilam :)

Posted

Nutusia napisał(a):
O rety, przestańcie, bo się zaryczę na śmierć! ;) Dzięki, Asiu, czuję się naprawdę wyróżniona! W dodatku za coś, co sprawia mi ogromną radość i satysfakcję :)

A tu link dla TZ-a Marty o dwóch boksiach w domu :) http://www.dogomania.pl/threads/198274-Dwie-boksie-w-tym-jedna-quot-w-pakiecie-quot-Lili-zostaje-z-nami-na-zawsze-%29

:evil_lol::evil_lol:Ten link o boksiach juz dawno jest w mojch ulubionych

Posted

Jakoś mi się przez Was oczy w mokre miejsce przesunęły...
:multi::placz::multi::placz::multi::placz::multi::placz::multi::placz::multi:

To ja też dam :oops: propozycję tytułu:

"droga słodkiej Milki - z kotliskiego piekła przez cudowny DT do szwedzkiego raju"

Posted

Myślałam, że jak wszystkie ryczą to ja nie będe. Od wczoraj nie wchodziłam na dogo i troszkę już musiałam poczytać. Niestety wszystko przez mgłę na oczach a łzy same kapią. Ciesze się ogromnie, że szczęśliwie dotarłyście do domu, że Sherry jest cudowna i pięknie przyjęła Milunię. Spełniły się marzenia Marty i Milusi. Ciekawam jak zareaguje na psiokróliczka Pepara :), pewnie będziesz focić.
Życzę Martuniu Wam wszystkim samych szczęsliwych chwil, pełnych miłości i w zdrówku !!! Myzianki dla obu królewien i króla Pepara ;)

Posted

a.piurek napisał(a):
Dzień dobry jak w Nowym domku? I czy ktoś zmieni już tytuł wątku? :)

zmieniony :)
odespałam nieprzespaną noć

deer_1987 napisał(a):
Wiecie co, Milka warczy, dyszy (nerwy) a Sherry na to odpowiada ziewajac - uspokajajac Milke. Kochana moja Sherry :loveu:

No wlasnie tego sie nie spodziewalam po Sherry a ona oprowadzila Milke troche teraz ziewa zeby ja uspokoic.

Sherry tez jak widac brakowało drugiej "psiej osoby".

Miałam tyle napisać, całe przemówienie miałam w głowie... nie jestem w stanie ze wzruszenia, muszę sie ogarnać.

Dziękuje Tobie Marta, Dziękuje Ci Nutusiu, Dziękuje Wszystkim którzy wspierali Milkę, byli z nami to i na fejsie. Pomogliście w drodze Milki do normalnosci, zrobiliście taka atmosferę, ze na watek wchodziło i wchodzi się po dawkę dobrej energii. DZIĘKUJE.

Posted

Luna14 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:Ten link o boksiach juz dawno jest w mojch ulubionych

Ja zaraz zaczne czytac :)

inka33 napisał(a):
Jakoś mi się przez Was oczy w mokre miejsce przesunęły...
:multi::placz::multi::placz::multi::placz::multi::placz::multi::placz::multi:

To ja też dam :oops: propozycję tytułu:

"droga słodkiej Milki - z kotliskiego piekła przez cudowny DT do szwedzkiego raju"

Ale duzo lez tutaj :)

marmosia napisał(a):
Prze- cu- dne :)
Z Wami to się można zapłakać na śmierć, och Wy polsko- szwedzkie ciotki :)

Jeszcze duzo zdjec bedzie jak tylko Milka troche sie oswoi :)

yunona napisał(a):
Myślałam, że jak wszystkie ryczą to ja nie będe. Od wczoraj nie wchodziłam na dogo i troszkę już musiałam poczytać. Niestety wszystko przez mgłę na oczach a łzy same kapią. Ciesze się ogromnie, że szczęśliwie dotarłyście do domu, że Sherry jest cudowna i pięknie przyjęła Milunię. Spełniły się marzenia Marty i Milusi. Ciekawam jak zareaguje na psiokróliczka Pepara :), pewnie będziesz focić.
Życzę Martuniu Wam wszystkim samych szczęsliwych chwil, pełnych miłości i w zdrówku !!! Myzianki dla obu królewien i króla Pepara ;)

Ja to nie moglam wejsc i czytac to teraz nadrabiam :diabloti: Bylam na chwile na miescie i wlasnie wrocilam i wiecie co niesamowite jest tro uczucie jak masz wejsc do domu i wiesz ze tam DWA psy :multi: Peppar byl na chwile sie przywital z Milka, ona uszy stawia jak widzi ze on biega :razz:

Isadora7 napisał(a):
zmieniony :)
odespałam nieprzespaną noć

Sherry tez jak widac brakowało drugiej "psiej osoby".

Miałam tyle napisać, całe przemówienie miałam w głowie... nie jestem w stanie ze wzruszenia, muszę sie ogarnać.

Dziękuje Tobie Marta, Dziękuje Ci Nutusiu, Dziękuje Wszystkim którzy wspierali Milkę, byli z nami to i na fejsie. Pomogliście w drodze Milki do normalnosci, zrobiliście taka atmosferę, ze na watek wchodziło i wchodzi się po dawkę dobrej energii. DZIĘKUJE.

Tak Sherry tez steskniona :)

Ogromna ilosc osob pomagala :loveu: Dziekujemy!