taxelina Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 soboz4 napisał(a):Teraz zostaje czekanie, aż Milka zostanie szwedką! No i na relacje Marty i na piękne zdjęcia w locie z powiewającymi uszami! Takie najbardziej lubię... M&S napisał(a):Szwdeka z polskim obywatelstwem;) Nutusia napisał(a):Milce uszy powiewać nie będą - ona ma uszyska jak owczarek niemiecki - na baczność. I potrafi nimi sterować... oddzielnie ;) Ale o powiewaniu można zapomnieć - w tym jednym Sherry pozostanie bezkonkurencyjna! ;) soboz4 napisał(a):Wiem, że ma stojące, ale takie w pełnym biegu zupełnie inaczej leżą niż gdy psiak sobie leży! Powinnam napisać, o zdjęciach w pełnym biegu! No zobaczymy jakie bedzie miec te uszy :loveu: bedzie na lince 15 metrowej i bedziem jezdzic do innego miasta na piekne ogrodzone wybiegi :) Quote
Ellig Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Witaj Milka, dzisiaj trzymamy kciuki za kastracje.:) Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A ja zaraz dodam duzo zdjec od Nutuli, jej zwierzynca :loveu: Quote
Nutusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 O rety, a ja właśnie muszę wyjść, bo mi się przegląd w aucie skończył... Buuuuu..... Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Helenka zainteresowala sie torba Isadory :diabloti: Quote
Ellig Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-FTm2tzBlRjM/TwWcNdvrdFI/AAAAAAAAKEg/-qO6ihZYQiU/s640/IMG_1466.jpg cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
soboz4 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 śliczne te zwierzaki, Helenkę chętnie bym porwała do siebie, taki koto - pies zawsze się marzył, niestety mąż wciąż nie zgadza się na kotka... Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Ellig']https://lh6.googleusercontent.com/-FTm2tzBlRjM/TwWcNdvrdFI/AAAAAAAAKEg/-qO6ihZYQiU/s640/IMG_1466.jpg cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiedz<ialam czy dawac bo widac Nutule, a moze sobie nie zyczy ale mam nadzieje ze mi wybaczy to jest przepiekne zdjecie :loveu: [quote name='soboz4']śliczne te zwierzaki, Helenkę chętnie bym porwała do siebie, taki koto - pies zawsze się marzył, niestety mąż wciąż nie zgadza się na kotka... Ona na zywo ta Helenka to jeszcze wiekszy lobuz :diabloti: Quote
Ellig Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Piekne sa te zdjecia i Kreska tez slicznie na nich wyszla:)Milka jak broni przysmaku przed Lili:) Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No przeciez masz wiecej bo jak nie to :mad: ciag dalszy nastapi :) Quote
Ellig Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Bombowe!!!!!!!!!!!!!!!!Zdjecia!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ellig napisał(a):Piekne sa te zdjecia i Kreska tez slicznie na nich wyszla:)Milka jak broni przysmaku przed Lili:) Dokladnie, Kreska tez ladnie pozowala :loveu: a Lily to ciagle cos chciala :razz: Ellig napisał(a):Bombowe!!!!!!!!!!!!!!!!Zdjecia!!!!!!!!!!!!!!:) Jeszcze mam duzo :diabloti: ale to pozniej bo trzeba zrobic obiad dla meza i odpoczac po podrozy :) Quote
Ellig Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Trzymamy kciuki od godz. 20, zabieg przesuniety ze wzgledu na duza ilosc pacjentow.Milka z Nutusia spokojnie czekaja w domu:) Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ellig napisał(a):Trzymamy kciuki od godz. 20, zabieg przesuniety ze wzgledu na duza ilosc pacjentow. Dziekujemy za informacje, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! Quote
Ellig Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 deer_1987 napisał(a):Dziekujemy za informacje, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! Nutusia mowi, "nie ma innej opcji":) Ja wierze w Doktorow!:) Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Doktorow nie poznalam ale Nutusie tak i jak ona ufa to i ja :loveu: Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Isadora7']Milka po sterylce - odpoczywa Dziekujemy za wiadomosc! [quote name='Korenia']Milka fenomenalnie wygląda! :) :loveu: Cudna mala :loveu: Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Wczoraj padlam zmeczona wiec nie zdazylam dodac wiecej zdjec.. Quote
Recommended Posts