Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

soboz4 napisał(a):
Teraz zostaje czekanie, aż Milka zostanie szwedką!
No i na relacje Marty i na piękne zdjęcia w locie z powiewającymi uszami!
Takie najbardziej lubię...

M&S napisał(a):
Szwdeka z polskim obywatelstwem;)

Nutusia napisał(a):
Milce uszy powiewać nie będą - ona ma uszyska jak owczarek niemiecki - na baczność. I potrafi nimi sterować... oddzielnie ;) Ale o powiewaniu można zapomnieć - w tym jednym Sherry pozostanie bezkonkurencyjna! ;)

soboz4 napisał(a):
Wiem, że ma stojące, ale takie w pełnym biegu zupełnie inaczej leżą niż gdy psiak sobie leży!
Powinnam napisać, o zdjęciach w pełnym biegu!

No zobaczymy jakie bedzie miec te uszy :loveu: bedzie na lince 15 metrowej i bedziem jezdzic do innego miasta na piekne ogrodzone wybiegi :)

Posted

[quote name='Ellig']https://lh6.googleusercontent.com/-FTm2tzBlRjM/TwWcNdvrdFI/AAAAAAAAKEg/-qO6ihZYQiU/s640/IMG_1466.jpg
cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiedz<ialam czy dawac bo widac Nutule, a moze sobie nie zyczy ale mam nadzieje ze mi wybaczy to jest przepiekne zdjecie :loveu:

[quote name='soboz4']śliczne te zwierzaki, Helenkę chętnie bym porwała do siebie, taki koto - pies zawsze się marzył, niestety mąż wciąż nie zgadza się na kotka...
Ona na zywo ta Helenka to jeszcze wiekszy lobuz :diabloti:

Posted

Ellig napisał(a):
Piekne sa te zdjecia i Kreska tez slicznie na nich wyszla:)Milka jak broni przysmaku przed Lili:)

Dokladnie, Kreska tez ladnie pozowala :loveu: a Lily to ciagle cos chciala :razz:

Ellig napisał(a):
Bombowe!!!!!!!!!!!!!!!!Zdjecia!!!!!!!!!!!!!!:)

Jeszcze mam duzo :diabloti: ale to pozniej bo trzeba zrobic obiad dla meza i odpoczac po podrozy :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dziekujemy za informacje, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!

Nutusia mowi, "nie ma innej opcji":)
Ja wierze w Doktorow!:)