eossi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 megii1 - Hotelik dla małych i dużych psiaków w potrzebie - Serock koło Warszawy:) Witam! Z racji tego, że kocham psy, dysponuję odpowiednimi warunkami i wolnym czasem postanowiliśmy razem z mężem założyć dom tymczasowy dla psiaków w potrzebie:smile: . Ja obecnie nie pracuje także cały dzień jestem z psiakami. Proponujemy: - cztery kojce z przestronnymi budami, - wybieg o powierzchni około 1500 m kwadratowych, - długie spacerki po polach i lasach (ilość spacerów dziennie zalezna od aktualnej liczby psiaków w hoteliku), - 24 godzinną opiekę weterenaryjną (obsługuje nas Pani weterynarz z Serocka; jest na każdy telefon, wystawia rachunki; przeprowadza praktycznie wszystkie zabiegi; na zamówienie przyjeżdza osoba robiąca USG), - psiaki sa karmione suchą karmą w postaci puriny, britta, royala; jezeli jest taka potrzeba podyktowana względami zdrowotnymi serwujemy kurczaka, z ryżem i marchewką, - po zabiegach sterylizacji i kastracji zapewniamy dla rekonwalescentów pokój w domu, - wystawiamy rachunki. Przyjmujemy psy - starsze i młodsze, większe i mniejsze (prywatnie uwielbiamy mega duże:smile: Ze względu na to ze hotelik jest niewielki i domowy zapraszamy psiaki spokojne i nieagresywne zarówno do ludzi jak i innych kolegów z hoteliku. Mile widziane pieski zaszczepione przeciwko wściekliźnie i chorobom zakaźnym oraz odrobaczone; istnieje możliwość zaszczepienia i odrobaczenia na miejscu. Z uwagi na to, że mieszkamy w bezpośrednim sąsiedztwie lasów i łąk nasz gość powinien mieć również zabezpieczenie przed kleszczami. Razem z nami, oprócz synka Kacperka:smile: mieszkają cztery przemiłe suczki - pudelka - Gabi, owczarek niemiecki - Kora, miks owczarka niemieckiego z belgijskim - Megi, klembowianka - Bety, Sara - znajda doneczka i mega przystojniak kaukaz Misza - nasz były tymczasowicz. ww.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29 Quote
taxelina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Cudo a nie pies :loveu: Te uszka, te oczy :loveu: Quote
mamanabank Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ondra, psinko kochana, musisz znaleźć kącik na zimę, domowy kącik. Quote
Tadora Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Zaglądam do małej i wierzę, że to będzie historia z happy endem. Ondra zasługuje na to. Quote
Ellig Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='eossi'] - Hotelik dla małych i dużych psiaków w potrzebie - koło Warszawy:) [LEFT eossi jestes kochana ale ten hotel odpada wiecej na pw napisze po Świetach. Quote
ataK Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 eossi napisał(a):megii1 - Hotelik dla małych i dużych psiaków w potrzebie - Serock koło Warszawy:) Proponujemy: - cztery kojce z przestronnymi budami, Do domu maliznę, nie do kojca... Quote
paulinken Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Wysłałam PW do kilku osób z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29 Quote
ataK Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Na wątku yorki do adopcji pani z Warszawy chce "coś" drugiego, ma już jamniczkę... katia_793 napisał(a)::) to się okaże sunia jest o 270 km od nas,pan ma mi ją przetrzymać i mam dać mu znać czy uda mi się pojechać,ale jak nie znajdę transportu to będę chciała adoptować coś bliżej,najchętniej z okolicy Wawy :) Quote
katia_793 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Witam pokazałam bidulkę mężowi ,jednak ten nie wyraził zgody na kolejnego jamnikowatego pieska :( choć ją podniosę :) Quote
ataK Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 katia_793 napisał(a):Witam pokazałam bidulkę mężowi ,jednak ten nie wyraził zgody na kolejnego jamnikowatego pieska :( choć ją podniosę :) Też wskazane :) Ona musi znaleźć przynajmniej DT, przecież nie można takiej bidy maleńkiej do schronu wsadzić :( Quote
Isadora7 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 katia_793 napisał(a):Witam pokazałam bidulkę mężowi ,jednak ten nie wyraził zgody na kolejnego jamnikowatego pieska :( choć ją podniosę :) bardzo dziękuje, im więcej osób będzie odświeżać wątek tym lepiej Quote
eossi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 prosze o potwierdzenie czy dotarła wpłata z dopisem" dla Ondry od eossi" Quote
Isadora7 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 eossi napisał(a):prosze o potwierdzenie czy dotarła wpłata z dopisem" dla Ondry od eossi" Z tego co wiem - dotarła :) dzięki jeszcze raz. Rozliczenia jutro uuupsss dzisiaj po południu Quote
yunona Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pewnie psinki smacznie chrapią, więc po cichutku odwiedzam :). Czy sierść odrasta malutkiej? Pewnie tak jak w przypadku Tessy okaże się przepięknym psiaczkiem. A co z DT znalazł się jakiś, żeby odciążyć Anię? Quote
Tadora Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 odwiedzam z rana maleństwo, jakieś nowe wieści? Quote
Isadora7 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Ellig napisał(a):Witaj Ondra, malutkie nieszczescie:( Malutkie i sliczne nieszcżęście Quote
magdyska25 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Isadora7']Sytuacja Ondry jest taka że praktycznie wkazdej chwili może zostać odwieziona do schronu. Powtarzam w domu Ani wydarzyła się tragedia. Isadora7- piszę do Ciebie PV. Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Mam nadzieję, że mała znajdzie DT szybciutko, u mnie przepełnienie- mamy 20 zwierząt na utrzymaniu z czego część w domu, nie sądzę aby to było dobre miejsce dla chorej suni. Nie mam też możliwości zająć się nią odpowiednio pod względem leczenia - jestem tu najczęściej sama z niemowlakiem i psiakami, a do weterynarza 20 km. Quote
Ellig Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Isadora7 napisał(a):Malutkie i sliczne nieszcżęście To prawda nie pozwolimy tej pieknocie wrocic do schroniska.... Quote
yunona Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Mam taką nadzieję, że do schronu nie wróci. Żeby nie mój Harutek z "jazdami" to nie byłoby problemu... Uściski dla maluszki :) Quote
dzioszka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pozdrawiam maleńką i wierzę, że pojawi się dobre zakończenie.:) Quote
Recommended Posts