Isadora7 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Wiadomości z Domu Tymczasowego ONDRY: [FONT=Verdana]Mam mały sukces. Wyszłam na spacer z Dwoma psami (z Brendą i Ondrą) i Ondra pierwszy raz zaczęła chodzić na tym spacerze ale pod warunkiem że jest koło niej Brenda :) [/FONT][FONT=Verdana]teraz to będę z dwiema wychodzić żeby trochę ruchu złapała, na spacerze jest bardzo grzeczna tylko boi się trochę ludzi jak idą grupką i facetów w kapturze i wtedy przytula się do murka i czeka czy nic jej nie zrobią tak samo ma Brenda.[/FONT] nawet nie chcę się domyśłac dlaczego boi się facetów w kapturach Quote
Isadora7 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 ONDRA z lotu ptaka ;) na prawo patrz... na lewo patrz... hmm, no chyba bezpiecznie, tych w kapturach, z kijami nie ma... można się uśmiechnąć do kamery... :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Tak to ja Brenda z Kotlisk, jestem bodyguardem Ondry... uważajcie... Nie patrz tak, ja tu pilnuję Ondry... Leż Ondra ja sprawdzę teren.... dobrze, zę Brenda czuwa... lepiej się czuję... Ja Brenda jakby co zasłonię Ondrę włąsnym ciałem... Quote
Ellig Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Witajcie maluszki, Brenda to sunia dzieki ktorej Ondra przetrwala.Trzymajcie sie jutro bedzie jeszcze lepiej!:) Piekne zdjecia:) Quote
rasowa2410 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ach Boże... Jakie nieszczęście. Biduleńka. Niech ją Brenda pilnuje :) Nie ma to jak przyjaciel... Quote
Isadora7 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Ellig']Witajcie maluszki, Brenda to sunia dzieki ktorej Ondra przetrwala.Trzymajcie sie jutro bedzie jeszcze lepiej!:) Piekne zdjecia:)[/QUOTE] [quote name='rasowa2410']Ach Boże... Jakie nieszczęście. Biduleńka. Niech ją Brenda pilnuje :) Nie ma to jak przyjaciel...[/QUOTE] Pilnuja sie i wzajemnie psychicznie podbudowują. Quote
Anula Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ale Ondra ma smutne oczęta,po Brendzie jakoś tego nie widać.Biedna Ondra-ile trzeba wyrządzić krzywdy psu a żeby go takiego widzieć. Quote
danka1234 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To Ondra widze razem z kolezanką zostały wyrwane z tego piekła. Dobrze ze ma taką opiekunkę w Brendzie, pewniej sie przy niej czuje. Proszę o konto,choc kilka groszy podeśle dla dziewczynek. Quote
yunona Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wzruszające są te fotki i opiekuńcza troska Brendy. To mnie rozwala. To jest piękne. :) Quote
kasiek. Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 te podkłady nadal potrzebne ,bo apel dałam ..czy juz tylko kasa na leczenie ;) Quote
dreag Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Zakochałam się w niuni, dajcie konto, to grosik wrzucę;). Fajne z dziewczynek kumpelki:). Quote
Ellig Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Czesc "Dziewczyny":)Bardzo sie ciesze ,ze Ondra powoli zdrowieje:) Quote
malagos Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Śmiszna ta sunia, ale jak wyzdrowieje, porośnie sierścią, będzie cudna! Quote
Isadora7 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='yunona']Wzruszające są te fotki i opiekuńcza troska Brendy. To mnie rozwala. To jest piękne. :smile: A w realu jeszcze bardziej bierze za serducho. A może sie wybierzesz ze mną któregoś dnia? [quote name='kasiek.']te podkłady nadal potrzebne ,bo apel dałam ..czy juz tylko kasa na leczenie ;) Tak podkłady jeszcze jakiś czas będa potrzebne [quote name='dreag']Zakochałam się w niuni, dajcie konto, to grosik wrzucę;). Fajne z dziewczynek kumpelki:). Dziękuje, konto podałam na priva. [quote name='Ellig']Czesc "Dziewczyny":)Bardzo sie ciesze ,ze Ondra powoli zdrowieje:) [quote name='malagos']Śmiszna ta sunia, ale jak wyzdrowieje, porośnie sierścią, będzie cudna! Wygląda na to, ze został obrany dobry kierunek leczenia, Ondra nabiera siły i jakby odnawia się sierść. Obie dziewczyny zazdrosne o Anie, jak Brenda pakuje się do łóżka to Ondra też. Dzisiaj wyjeżdżają na jakieś 2 dni do rodziców Ani pod Warszawę, złapią w ogródku trochę powietrza. Po niedzieli kontrola u lekarza, szczepienie p/wściekliźnie i czipowanko. Dziękuję, że jesteście z Ondrą, bez Was nie dałybyśmy rady. Quote
anetta Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='malagos']Śmiszna ta sunia, ale jak wyzdrowieje, porośnie sierścią, będzie cudna![/QUOTE] O tym samym pomyślałam :) Ja też poproszę konto. Quote
Isadora7 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Bardzo dziękuje Ewelinie z Torunia i Paulinie z Bydgoszczy za wpłaty (już sa na 1 stronie). bardzo się przyda każdy grosz, przed nami szczepienia, kolejne badania, sterylka, itp nie wspomnę o wspomaganiu karmą BDT. anetta podałam konto na priva. Dziękuje Quote
Isadora7 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Ondra się przypomina... czy mnie jeszcze pamiętasz... ... dowód na to mi daaaaj... ... czy widzisz jaka jestem biedna? ...czy szanse mi dasz? Quote
Roszpunka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ondra, psinko kochana... będzie dobrze, zobaczysz... Już nigdy, żaden potwór w kapturze ręki na Ciebie nie podniesie. Quote
Isadora7 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Roszpunka']Ondra, psinko kochana... będzie dobrze, zobaczysz... Już nigdy, żaden potwór w kapturze ręki na Ciebie nie podniesie.[/QUOTE] heheh precz z kapturami Quote
Isadora7 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [SIZE=4][B]Dlaczego mnie nikt nie kocha, no dlaczego???[/B][/SIZE] [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/4739/ondradzien414.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ondra ,ty slicznoto, wszyscy cie kochaja:) Quote
Isadora7 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/1084/ondra31.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts