Ellig Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Na FCB padaja zapytania o nr konta do wplat. Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Ellig']Jestem, Ondra od pierwszego momentu kiedy ja zobaczylam poruszyla mnie bardzo.....Zastanowie sie jak moge jej pomoc.[/QUOTE] Mnie załatwiła do reszty jak ją zobaczyłam na żywo Quote
Ellig Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Isadora7']Mnie załatwiła do reszty jak ją zobaczyłam na żywo[/QUOTE] Tego to juz sobie nawet nie chce wyobrazac, jest cudna, delikatna o tym ,ze bardzo, bardzo biedna nie musze pisac.Jaka karme powinna teraz jesc czy sa specjalne zalecenia, royal canine, hills'a? Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Ellig']Tego to juz sobie nawet nie chce wyobrazac, jest cudna, delikatna o tym ,ze bardzo, bardzo biedna nie musze pisac.Jaka karme powinna teraz jesc czy sa specjalne zalecenia, royal canine, hills'a?[/QUOTE] Nie ma specjalnych zaleceń w kwestii karmy, nie ma takiej konieczności. Quote
Ellig Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 W takim razie poprosze o nr konta, wysle "kilka groszy" na to co bedzie najbardziej potrzebne. Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Wyniki badań Ondry: paragony za dotychczasow wizyty (w tym zakup szamponu leczniczego i odrobaczanie) oraz z apteki za Eltroxin Quote
Ellig Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 50 zł, przelane............Trzymaj sie sunieczko:) Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Ellig']50 zł, przelane............Trzymaj sie sunieczko:)[/QUOTE] Bardzo dziękuję, potwierdżę jak "wleci" Quote
myjuliette Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Bazarek na Ondrę i troszkę na CINKA/ALFA http://www.dogomania.pl/threads/218968-ciuszki-dziecięce-na-jamnikowate-CINKA-ALFA-i-ONDRĘ-do-09.12.2011-godz-21.00?p=18142968#post18142968 Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='myjuliette']Bazarek na Ondę i troszkę na CINKA/ALFA http://www.dogomania.pl/threads/218968-ciuszki-dziecięce-na-jamnikowate-CINKA-ALFA-i-ONDRĘ-do-09.12.2011-godz-21.00?p=18142968#post18142968 Bardzo serdecznie dziękuje, zareklamowałam też na fejsie Quote
kajak Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jesteśćie wielkie a właściwie to wasze serducha i moc działania ,niestety nie dam rady wspomóc, mam dwa psiaki i jednego swojego trzymam kciuki. Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='kajak']Jesteśćie wielkie a właściwie to wasze serducha i moc działania ,niestety nie dam rady wspomóc, mam dwa psiaki i jednego swojego trzymam kciuki.[/QUOTE] Ale możesz być z nami tutaj, duchem, sercem i obecnością na wątku Quote
Justyna Lipicka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 przybyłam z fb...biedna sunia... Quote
paulinken Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jestem i ja. Biedna maleńka... ale mimo tego wszystkiego jest piękna. Wpłacę grosik, gdzie mogę? Quote
kasiek. Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 zapisuję :shake: pomóc mogę tylko mentalnie i rozsyłam i tylko sie powtórzę moim zdaniem kroplówka a jest b. tania by pomogła ,psina ma za wysoki mocznik i nie dobór glukozy -zapytajcie się chociaż ...zastanawiam sie tylko czy ta druga sunia nie zarazi sie od tej bidy jesli to też choroba skórna ? Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='paulinken']Jestem i ja. Biedna maleńka... ale mimo tego wszystkiego jest piękna. Wpłacę grosik, gdzie mogę? podam na priva konto [quote name='kasiek.']zapisuję :shake: pomóc mogę tylko mentalnie i rozsyłam i tylko sie powtórzę moim zdaniem kroplówka a jest b. tania by pomogła, psina ma za wysoki mocznik i nie dobór glukozy -zapytajcie się chociaż ...zastanawiam sie tylko czy ta druga sunia nie zarazi sie od tej bidy jesli to też choroba skórna ? To nie jest choroba skórna, miała robione badanie. To problem hormonalny (z powodu niedoczynności tarczycy). Quote
ZZPON Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 3maj się kochanie. Wierzymy, że jeszcze nabierzesz zaufania do ludzi. Pestka, też się panicznie bała, aż sama stwierdziła, że jej już nic nie grozi i śmielej podchodzi do ludzi. Quote
edytka850 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Witam, dzisiaj mamy dwie wpłaty dla Ondry, za która serdecznie dziękujemy w imieniu malutkiej bo wszyscy wiemy, że każda złotówka przybliża ją do odzyskania zdrowia... 300zł - Taks dla Ondry 50zł - DLA ONDRY-ELLIG Quote
Ryjonek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 :loveu:Jakim jestem cudownym uszatem:loveu: Ciocia Ryjonek zaraz urządzi bazarek dla Suni:) Jeśli ma się rozumieć Isadorka się zgodzi :oops: - będzie pół na Nestorka i pół na Ondrę! Quote
Tadora Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cudowna bidulinka, trzymam kciuki razem z moją Dzineczką. Udostępniam malutką na fb, jeszcze zazna ten szkrab szczęścia. Quote
mamanabank Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Malutka kochana suńka. Tutaj też potrzeba czasu... Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='edytka850']Witam, dzisiaj mamy dwie wpłaty dla Ondry, za która serdecznie dziękujemy w imieniu malutkiej bo wszyscy wiemy, że każda złotówka przybliża ją do odzyskania zdrowia... 300zł - Taks dla Ondry 50zł - DLA ONDRY-ELLIG[/QUOTE] Dzięki Edyta, zaraz wstawie na pierwszej stronie [quote name='Ryjonek']:loveu:Jakim jestem cudownym uszatem:loveu: Ciocia Ryjonek zaraz urządzi bazarek dla Suni:) Jeśli ma się rozumieć Isadorka się zgodzi :oops: - będzie pół na Nestorka i pół na Ondrę![/QUOTE] Alez Ryjonku, będę szalenie wdzięczna i za Ondrę i za Nestorka [quote name='mamanabank']Malutka kochana suńka. Tutaj też potrzeba czasu...[/QUOTE] [quote name='Figafiga']Dużo czasu............[/QUOTE] tak czas potrzebny niewątpliwie. Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Ondra przyszła dobranoc powiedzieć... Quote
Recommended Posts