Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

chciałabym sie dowiedziec czegoś wiecej o tych psiakach... moja Ruda Japonka ma od niedawna kolege tej rasy... kolega ma 3 miesiace a waży niewiele mniej od mojej 4 letniej akitki ;p, a wygląda tak:

a własciwie wygladał, bo teraz ma odrobine dłuższe łapki

z tego co mówił własciciel nie ma tych psiaków za dużo w Polsce... jego "bestia" przyjechała zza granicy

Posted

no co Ty???? a ja byłam pewna że jak owczarek to owczarek ;p chociaż rzeczywiście on bardziej molosowaty ;p

haha

Bergamaski odeszły z bloku to kolejny wielkolud sie wprowadził ;p

Posted

to moja jedna z moich ulubinych ras(mialam kiedys mieszanke azjaty i sznaucera0 -slodzik!,a moja ciocia miala takiego bez rodowodu-kocham te pieski tak jak owcz.francuskie(beauceron))!!!!:multi: ;)

• 9 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

fakt psy o niebywałym charakterze, zakochane w domownikach ale niebezpieczne w zyciu dorosłym dla obcych, niezalezne, odwazne, myslace (czytaj: kombinatory) jestem bardzo zafascynowana tą rasą i cały czas je poznaję!!! teraz spodziewam sie szczeniakow ( dzis -jutro- lub w sobote) i czekam niecierpliwie na maluchy!!!!

Post zmieniony, patrz regulamin PKT. 2

• 3 weeks later...