obraczus87 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 To zdjęcie jest super :) najbardziej powaliła mnie Kropeczka :) Quote
Akrum Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 hehe... one się tam co chwilę wymieniają na poduszce. nigdy nie wiem, koło którego psiaka się w danej godzinie w nocy obudzę :) a pościel to muszę co tydzień zmieniać... ale czym jest zmiana pościeli, to przytulania się w nocy do masy psiaków :) Quote
Penny Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Będę miała pieniążki dla Czili, ponieważ sprzedałam dwa filmy: http://www.dogomania.pl/threads/137319-Co-chcecie-KUPI%C4%86-na-bazarku.?p=18431101&viewfull=1#post18431101 Wiem, że 12 zł to nie jest dużo, ale cieszę się, że w końcu miałam coś czego ktoś potrzebował. Codziennie zaglądam na wątek "Co chcecie kupić na bazarku" z nadzieją, że ktoś będzie szukał przedmiotu, który posiadam i który mogę sprzedać :) Quote
Akrum Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Jutro wizyta u pana doktora. W sobotę jedziemy w pewne miejsce, pokazać się pewnej rodzinie... ankieta wyszła ciekawie, zobaczymy co wypadnie na wizycie. Czy państwo się nie zrażą do nużycy - chociaż wiedzą, że mała jest w trakcie leczenia. Proszę trzymać mocno kciuki. Quote
Akrum Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Penny napisał(a):Będę miała pieniążki dla Czili, ponieważ sprzedałam dwa filmy: http://www.dogomania.pl/threads/137319-Co-chcecie-KUPI%C4%86-na-bazarku.?p=18431101&viewfull=1#post18431101 Wiem, że 12 zł to nie jest dużo, ale cieszę się, że w końcu miałam coś czego ktoś potrzebował. Codziennie zaglądam na wątek "Co chcecie kupić na bazarku" z nadzieją, że ktoś będzie szukał przedmiotu, który posiadam i który mogę sprzedać :) Penny - wielkie dzięki :) jesteś niezawodna :) każda złotówka jest na wagę złota :) Quote
Penny Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Akrum napisał(a):Jutro wizyta u pana doktora. W sobotę jedziemy w pewne miejsce, pokazać się pewnej rodzinie... ankieta wyszła ciekawie, zobaczymy co wypadnie na wizycie. Czy państwo się nie zrażą do nużycy - chociaż wiedzą, że mała jest w trakcie leczenia. Proszę trzymać mocno kciuki. Trzymam mocno. Musi się udać. Jak zobaczą Czili to się zakochają. Słodziak z niej na tych zdjęciach :) Quote
Akrum Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 byłam dzisiaj z Czili na wizycie u pana doktora. bidulka znów się tak zestresowała, że ogonek pod brzusio się przykleił, a całe ciałko drżało jak osika :( Pan doktor zadowolony z efektów leczenia, podawania zastrzyków i kąpieli. Dzisiaj Czili dostała ostatni zastrzyk z serii, dostała też zastrzyk wzmacniający, zastrzyk z witaminami, została również zaczepiona p-ko wściekliźnie i wirusówkom drugi raz. Zakupiłam też advocate oraz witaminy (olej w kapsułkach) na sierść. Próbowałam rozczytać w książeczce co to za nazwy zastrzyków, ale niestety - lekarskie pismo :) Ogólnie cała dzisiejsza wizyta wyniosła 120 zł Sam advocate i witaminy to już 60 zł. Ale i tak muszę przyznać, że pan doktor całe leczenie potraktował bardzo, bardzo ulgowo. A tak mnie nastraszył na samym początku, że mam się naszykować na duże koszty - myślałam, że końcowa suma wszystkich wizyt u weta i leków będzie o wiele wyższa. Quote
obraczus87 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Dobrze, że leczenie idzie pomyślnie :) Trzymam kciuki za wizyte :) u rodzinki ;) Quote
obraczus87 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Pyrdka napisał(a):Ja wiem, ale nie powiem. Ejjj nooo Ciotka nie bądź taka :) Quote
Akrum Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Już jestem :) Mogę już zdradzić, że Czili zamieszkała dzisiaj w swoim nowym domku :) Pojechałam razem z TZ i Czili na wizytę przedadopcyjną, która wypadła super :) Sama Czili w domku czuła się od razu bardzo swobodnie, najpierw trochę pozwiedzała, potem położyła się pod ławą i zasnęła na trochę, potem w najlepsze zaczęła sobie swojego gryzaka obgryzać :) W nowym domku jest już jeden futrzak, mianowicie myszka, która ma mega wypasiony domek :) Gdy wychodziliśmy, Czili tylko spojrzała i nawet nie pobiegła za nami by się pożegnać - małpa mala ;) ale to dobrze, przynajmniej nam było łatwiej wyjść :) Ogólnie czułam wielki spokój zostawiając Czili w taki fajnym domku :) Rozmawiałam już z DS, wszystko jest w jak najlepszy porządku, zresztą maila też dostałam, więc wklejam: Witam:) Czili czuje się bardzo dobrze-trzy razy byłyśmy na spacerku. Piesek dużo śpi i odpoczywa. Domownicy bardzo go polubili a wręcz pokochali i wszystkim przypadł do gustu:-) Bardzo dziękuja za przywiezienie Czili :-) Jeszcze przed snem krótki spacer na "siku" i pójdziemy spać:-) Jola Quote
obraczus87 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Cudowne wieści :) Czili wszystkiego dobrego "okularnico" :) Quote
Pyrdka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Wierzę,że tą malutka diablicę pokochają szybciutko. Jej zresztą nie można nie kochać. Jestem spokojna. Quote
Akrum Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Dostałam maila z DS Czili :) A więc pierwsza noc minęła Czili spokojnie, oczywiście wpakowała się do Joli do łózka :) Rano już wyżebrała u mamy Joli kawałki kiełbaski :) Nie piszczy i jest zadowolona. Ale takie wieści cieszą :) Jestem szczęśliwa, że Czili ma tak wspaniały domek :) Quote
Akrum Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Mam wieści z domu czili :) cześć:) czili czuje sie bardzo dobrze,jest w domu sama ale tylko ok 8h- nie zniszczyła nic.oprócz zabawek które juz ma dostała pluszaka i sie nim bawi,podrzuca sobie go:) nauczyła sie wchodzic po schodach i teraz biega jak szalona:) czili cały czas śpi ze mna w łóżku i widac,ze bardzo jej to odpowiada:) za bardzo nie lubi suchej karmy woli inne rzeczy haha:) jola hahaha jak super :) moje serce się raduje :) Quote
Akrum Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Cioteczki kochane - wieści z DS Czili co chwilkę dostaję i wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Samochodów już się Czili na spacerkach nie boi, jeździ ze swoją pańcią również samochodem do znajomych, gdzie na dzieci ostatnio burczała. Nauczyła się już biegać po schodach (były z lekka inne niż u mnie), więc teraz gania po domu jak mała torpeda :) Tęsknie za tą kruszynką bardzo mocno, ale wiem że ma super domek i jest tam kochana i rozpieszczana i śpi z pańcią w łózku - a to najważniejsze :) Ciocie kochane, czy nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, by pozostałość po Czili: 46,50 przekazać na tabletki na dorobaczenie i preparat na pchły na moją kolejną tymczasowiczkę PATI oraz tymczasowiczkę Pyrdki MIGOTKA ?? Quote
Penny Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Pati i Migotka potrzebują pieniążków, więc mi jak najbardziej pasuje przekazanie pieniędzy na nie :) Quote
NataZG Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wy cioteczki to macie jakas magie...szybciej juz psiulom sie super domow chyba nie da znalezc!:-) Quote
Pyrdka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Oj różnie to bywa. Fakt nasze psiaki trafiają do super domków. Quote
Akrum Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Czili miała farta, że trafiła na tak super domek :) Dzisiaj znów dostałam maila z DS Czili :) Wszystko w jak najlepszym porządku :) Rozkochała w sobie wszystkich :) Wcale się nie dziwię, u mnie też kto spotkał na swojej drodze Czili - zakochiwał się w niej po uszy :) Quote
Recommended Posts