Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flippo ma się fajniście, swoja kanapa, super spanko spacerki i miłość Mateusza. Co chcieć więcej? Oczywiście fotek ze szczęsliwym Flippo ( to akurat nam nigdy się nie znudzi :) ) i dużo wpisów :)

Posted

Dzisiaj był pierwszy dzień, odkąd młody jest u mnie, kiedy byłem w pracy, w delegacji, nie było mnie cały dzień. po porannym spacerku wytrzymał bez problemu, nic w domu nie było zniszczone ani nie znalazłem żadnej niespodzianki ;) no i w misce nie było żadnej karmy;) popołudniowy spacer udany, no i obiadek mu smakował, sądząc z tempa pochłaniania ;) potem pomagał mi sprzątać, choć z odkurzaczem się raczej nie zaprzyjaźni;) bezpieczniej było obserwować wszystko z perspektywy kanapy;)

Posted

Wszystkim którzy byli obecni na wątku i w jakikolwiek sposób pomagali i wspierali bardzo a bardzo DZIĘKUJĘ:lol: i życzę wiele pomyślności,zdrowia ,mnóstwo szczęśliwych zakończeń dla naszych podopiecznych w tym Nowym 2012 Roku!!

Posted

Zofija napisał(a):
A ja mam kolejnego jamniora, u mojej przyjaciółki na dt, ze złamanym bioderkiem ze schroniska. Założę mu wątek-Lucuś.

Załóż koniecznie i napisz o Nim na ogólnym jamnikowym...

Posted

Witam,

chciałem Wam tylko przekazać, że Flippo ma się dobrze, jest jednak prawdziwym jamnikiem;) na spacer zawsze chętny, jeść mógłby cały czas, po spacerze od razu szczekanie przy lodówce;) śpi u siebie, ale rano wpada jak taran i zaczynają się harce;) w domu grzeczny, spokojny, prześlę zdjęcia do wstawienia. acha, nabrał formy, blizn na głowie już nie ma, na uszach też znikną, waży już 9,2 kg ;)
pozdrawiam wszystkich

Posted

[quote name='Slimator']Witam,

chciałem Wam tylko przekazać, że Flippo ma się dobrze, jest jednak prawdziwym jamnikiem;) na spacer zawsze chętny, jeść mógłby cały czas, po spacerze od razu szczekanie przy lodówce;) śpi u siebie, ale rano wpada jak taran i zaczynają się harce;) w domu grzeczny, spokojny, prześlę zdjęcia do wstawienia. acha, nabrał formy, blizn na głowie już nie ma, na uszach też znikną, waży już 9,2 kg ;)
pozdrawiam wszystkich
I niech nie waży więcej.... Potem będzie bardzo ciężko zbić Mu wagę (coś o tym wiem)...
Najważniejsze, że Flippo okazał się jamnikiem:), ale zaraz... co to za jamnik, który śpi u siebie??? Nie, koniecznie musi spać z Tobą!!!
Dopiero wtedy będzie 100% jamniorkiem:):):)

Posted

nie będzie, pilnuję ile je, choć łatwe to nie jest ;)
no i wykrakałaś ;) wczoraj wieczorem wtarabanił się do łóżka, i spał całą noc;) i oczywiście o 6 rano zaczęły się zabawy;)

Posted

[quote name='Slimator']nie będzie, pilnuję ile je, choć łatwe to nie jest ;)
no i wykrakałaś ;) wczoraj wieczorem wtarabanił się do łóżka, i spał całą noc;) i oczywiście o 6 rano zaczęły się zabawy;)
No, to teraz już mamy pewność - Flipek jest jaminikiem:):):)... Nareszcie prawdziwy jamnik na swoim miejscu:):):)

• 1 year later...