Nilsson Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Ryjonek']Drapanie za uszami przesyłam:)[/QUOTE] Przyda się bo go swędzi ale mam nadzieje ,że to z brudu.Zaraz go kąpiemy:lol: Quote
jofracy Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jak tam noc? Fliper spał po jamniczemu? Quote
Isadora7 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='jofracy']Jak tam noc? Fliper spał po jamniczemu?[/QUOTE] w swoim naturalnym środowisku w łóżeczku Quote
JamniczaRodzina. Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Fliperku będzieszmięciutki i pachnący.:loveu: Quote
Yana Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 ja pracuję w Łomiankach, mogę zrobic wizytę p/a Quote
Isadora7 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Yana']ja pracuję w Łomiankach, mogę zrobic wizytę p/a[/QUOTE] Super Nilsson sie ucieszy Quote
Nilsson Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Dziewczyny,dziękuję za duży odzew w sprawie wizyty p/a:multi:.Mam nadzieję ,ze wszystkim odpowiedziałam.Po wizycie zaraz zdamy relacje.O Fliperku więcej napiszę wieczorem.:lol: Quote
Nilsson Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='jofracy']Jak tam noc? Fliper spał po jamniczemu?[/QUOTE] Ja nie wiem jak jamniki sypiają bo nigdy jamnika nie miałam:lol:.Szczerze mówiąc nie mogłam się doszukać w nich urody.Teraz mam drugiego tymczasowicza jamnika i zaczynam kochać tę rasę.Są urocze.Fliperek wtulił się w kocyk i całą noc cichutko i grzeczniutko przespał. Quote
Nilsson Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Zrobiłam mu trochę zdjęć ale wstawi je Zofija bo ja na razie nie umiem. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Kto raz pokocha jamnika ma pózniej na ich punkcie bzika.:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Biedna chudzinka:shake: on teraz napewno szybko nabierze ciałka. Quote
Zofija Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 czy moze ktoś wkleić wątek jamników w potrzebie? Albo przesłać mi na pw? Mam chętne osoby, wysłałam im "nasze-cieszyńskie", ale to są jamniko podobne, i jakby nie wybrali to bym podesłała ten wątek. Quote
Nilsson Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Kto raz pokocha jamnika ma pózniej na ich punkcie bzika.:evil_lol:[/QUOTE] Chyba masz rację!!!:lol: Quote
danka1234 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 linki do watków jamniczych sa w moim podpisie. chudziutki jest bidulek ale najwazniejsze ze juz bezpieczny. Quote
Zofija Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='danka1234']linki do watków jamniczych sa w moim podpisie. chudziutki jest bidulek ale najwazniejsze ze juz bezpieczny.[/QUOTE] ok, dziękuję Quote
Nilsson Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Fliperek jest bardzo spokojny(aż za bardzo). Wychodzi na siku i kupkę i biegiem po legowiska pod kocyk,jest bardzo smutny:shake: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Biedny robaczek fakt ,że teraz pogoda jest zupełnie nie jamnicza i jamniki najchetniej cały dzień by pod kołderką spędzały. Quote
rasowa2410 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 O Matuńciu! Ależ on jest śliczny! A rzeczywiście taki smutny pycholek ma :( Quote
Zofija Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Biedny robaczek fakt ,że teraz pogoda jest zupełnie nie jamnicza i jamniki najchetniej cały dzień by pod kołderką spędzały.[/QUOTE] wysłałam Bazyla-masz pełną skrzynkę:) Quote
Recommended Posts